- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi obiranneee
-
benimkide 63 yaşında ama lafı gerktiği yerde söylüyorum saygılı olmak güzel ama saygılı olmakla kendini ezdirmek arasında çok fark varHeheh ilahiYapmayi o kadaaar cok isterdmkiii.esim 8 cocugun en kucugu.gorumcelerim 45 50 yas arasi.kayinvalidem 75.belkide bu yuzden sesimi cikarsmiyorum
benimkide 63 yaşında ama lafı gerktiği yerde söylüyorum saygılı olmak güzel ama saygılı olmakla kendini ezdirmek arasında çok fark var
kaç yaşındasın canımHaklısınız.birde oyle bisey varki bisey soyledikten laf soktuktan sonra hunkarca gülüp konuyu degistiriyolar.ben cevap bile veremeden oylece kalıyorum. Onlarda hic bi mesefa koymuyolar normal bi sekilde devamediyolar gerçekten hayatimda hic boe insanlar olmadi hayatimda.bu yuzden tecrubesizim
kaç yaşındasın canım
valla gerekirse esini korkut gene sen bilirsin ama seni kaybedecegini anlarsa belki akli basina gelir bide sunu anlamiyorum ailen senin herseyini karsiliyorsa bu evliligin anlami ne kocan kocalik yapmiyorsa cocugunun ihtiyaclarini karsilamiyorsa bu adama karilik yapmanin anlami ne gene sen bilirsin belki ben yanlis dusunuyorumHeheh ilahiYapmayi o kadaaar cok isterdmkiii.esim 8 cocugun en kucugu.gorumcelerim 45 50 yas arasi.kayinvalidem 75.belkide bu yuzden sesimi cikarsmiyorum
valla gerekirse esini korkut gene sen bilirsin ama seni kaybedecegini anlarsa belki akli basina gelir bide sunu anlamiyorum ailen senin herseyini karsiliyorsa bu evliligin anlami ne kocan kocalik yapmiyorsa cocugunun ihtiyaclarini karsilamiyorsa bu adama karilik yapmanin anlami ne gene sen bilirsin belki ben yanlis dusunuyorum
vur yüzlerine sende kuru kuru sevmekle olmuyoO kisimda bir anlatim hatasi yapmis olabilirim kusura bakmayin.bebegin dogum zamaninda durumumuz bozuldu besik kiyafet bez dogum masraflari gibi.durumlarda sıkıştık.bu sebeple ailem yardimci oldu hediye adi altinda destek oldular.onum haricinde baska bi destekleri yok.ama esimin ailesi durumu bildikleri halde hic bi destek olmadilar.ama hergun sevmeye geliyorlar.benim.takinti yaptığım konu birazda bu oldu
tatlım küçükte değilsin aslında onlara karşı ufak ufak tavrını koy ya ben dahi bebeğine yaoılanları hazmedemedim ki kimse hazmedemez
işte buBurdan aldigim tavsiyelerle yapılicak tek bi seyi bekliyorum artik dediiniz gibi tavrimi koyucam yoksa boyle giderse engel olamicam.hep huzursuzluk cikmasin istedim ama psikolojim bozuluyor artik.tavsiyeleriniz icin cok tesekkr ederimmmm
hatta sürekli maddiyattan yakın onlara eminim bi süre sonra onlar gelip gitmeyi kesmeye başlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?