Kocamın ailesinin zorunlu yatılı misafirliği

sabirtasi02

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2025
6
2
1
29
Kocamla 2 yıllık evliyiz.
Ailesi şehir dışında yaşıyor.
Abisi yılda 1 kez eşini ve çocuklarını alarak bizim yaşadığımız şehre geliyorlar ama abisinin çok izni olmadığı için 1 hafta kalıp dönüyor. Eşi ve çocuklar eşinin ailesinde kalıyor.
Kaynanam ve kayınbabam bizde kalıyor ve bu süre aralıklı olarak 2 ayı geçiyor 2 hafta gidip 2 hafta gelme şeklinde. Eşimin ailesi bu durum dışında da sık sık bahane bulup bizde kaldığı için (yılda toplam 2-3 ay birlikteyiz) evde çok eşyaları var . evin tapusu onların o yüzden eşim onların evi tabi duracak, onların evi tabi kalacaklar diyor. Evin yarısı onların eşyası. Evde köpeğimiz var ve istemediklerini söyledikleri için arkadaşlarıma emanet etmek zorunda kalıyorum yoksa yine bana zor olacak bu sefer işten gelip onlar tüylere laf edip durmasın diye sürekli temizlik yapmak zorunda kalcam. Hayatımı böyle geçirmek istemiyorum. Çocuğumuz da kiraya çıkacak durumumuz da yok. Yaşadığımız yer çok küçük boşanırsam hayat benim için zorlaşacak. Ama aklıma boşanmaktan başka çözüm gelmiyor. Ben boşanmadan fikrinizi söyleyin

Tapusu ailesine ait olabilir sizde bir evli Bireysiniz bununda farkında olsun eşiniz

Onların evinde otururken başka ne olmasını hayal ediyordunuz?

Yeni ev tutabilecek güçte olup evlenseydiniz.

Şark kurnazlığı edip cebimizden para çıkmasın diye düşünürken günün sonunda rahatsız oldunuz.

Ayrı bir eve çıkana kadar böyle gider. Sızlanmaya gerek yok.

Ben ev onların, o yüzden istedikleri gibi gidip gelebilirler ya da eşyalarını bırakabilirler yorumlarına katılmıyorum. Sonuç olarak evi sizin kullanmanız için size vermişler. Vermeselerdi o zaman. Ancak burada eşiniz cok problemli. Ayrı eve cıkmaktan başka çareniz yok maalesef ama eşiniz de buna yanaşmayacaktır.

Kızıma ev versem evi ben verdim diye eşyalarımı doldurup, ev benim havalarına girmem.
Eşiniz kendi ailesini tanıyordur, dün tanışmadılar. En başında evde oturursak ailem müdahale eder diye uyarıp kabul etmeyecekti, sizde kiraya çıkacaktınız.

biz zaten kirada oturuyorduk. boş ev var biz hiç gelmiyoruz kira vereceğinize evin içini yaptırın oturun dediler evlendikten sonra. kimse bu duruma düşeceğini düşünmez

Aile evinde oturmayı doğru bulmuyorum, kirada oturup evi geçindiremeyecek insanların evlenmesini de doğru bulmuyorum.
Çalışmıyorsanız çalışmaya başlayıp kiraya çıkmalısınız, çalışıp yetiremiyorsanız harcamalarınızı kontrollü yapacaksınız, borcunuz var ise oturup çekeceksiniz ne yazık ki, kolay gelsin.

Bu yüzden para olmadan evlenmeyin diyoruz
Ama dönem de öyle bir dönemki kimsede para yok evlenmek isteyen asla evlenemez

Sonuç
Her şeyin bir bedeli var
biz kirada oturuyorduk. boş ev var biz hiç gelmiyoruz kira vereceğinize evin içini yaptırın oturun dediler evlendikten 6 ay sonra

Eşiniz haklı. Başka ev açacak durumda değilken onların sayesinde kirasız kalıyorsanız gidin diyemezsiniz. Ya kendi evinize çıkacaksınız ya çekeceksiniz. Başka yolu yok
Biz ev açacak durumdaydık. Hiç gelmiyoruz içini yaptırın oturun dediler. içine 500.000TL masraf ettik o yüzden kiraya çıkamıyoruz şu an.

Biz ev açacak durumdaydık. Hiç gelmiyoruz içini yaptırın oturun dediler. içine 500.000TL masraf ettik o yüzden kiraya çıkamıyoruz şu an.
Biz ev açacak durumdaydık. Hiç gelmiyoruz içini yaptırın oturun dediler. içine 500.000TL masraf ettik o yüzden kiraya çıkamıyoruz şu an
O zaman eşiniz sizi güzel kandırmış. Ayrı eve çıkmak için zorlayın. Saçma bir borca sokmuş sizi

kirada otuyorduk . ev boş biz yılda 1 hafta bile kullanmıyoruz tadilatını yaptırın siz oturun dediler. tadilat yaptırdık birimizin maaşı krediye gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…