- 27 Nisan 2012
- 15.839
- 19.115
- 498
- Konu Sahibi sabirtasi02
-
heee o zaman işler değiştibiz zaten kirada oturuyorduk. boş ev var biz hiç gelmiyoruz kira vereceğinize evin içini yaptırın oturun dediler evlendikten sonra. kimse bu duruma düşeceğini düşünmez
Kimsenin ipi ile kuyuya inilmez. İlk evlendiğimizde kira yerine eşimin ölmüş babasına ait evde kalmıştık. O eve yatılı olmasalar bile çat kapı geliyorlardı. Evin hiç bir yerine masraf etmedik. 3 yıl sonra ev alıp çıktık.Biz ev açacak durumdaydık. Hiç gelmiyoruz içini yaptırın oturun dediler. içine 500.000TL masraf ettik o yüzden kiraya çıkamıyoruz şu an.
Eve ne yaptırdınız çok merak ettim 500bin masraf edene kadar biriktirir yatırım yapar kendi evinizi alırdınız o kadar para varsa. 500 inandırıcı gelmedi.Biz ev açacak durumdaydık. Hiç gelmiyoruz içini yaptırın oturun dediler. içine 500.000TL masraf ettik o yüzden kiraya çıkamıyoruz şu an.
E gelmiyoruz kalmiyoruz siz oturun dedikten sonra gelip ilk uzun kaldiklarinda hani gelip kalmiyordunuz resmen beraber yasiyoruz? Neden demediniz?Biz ev açacak durumdaydık. Hiç gelmiyoruz içini yaptırın oturun dediler. içine 500.000TL masraf ettik o yüzden kiraya çıkamıyoruz şu an.
köpüş annesi olduğu için sanırımO zaman neden anneler kulübüne üyesiniz?
Böyle bir duruma düşeceğinizi düşünmediğinizi tahmin edebiliyorum. Saflığınıza gelmiş. Sizin orayı yaptırıp oturmanız onların işine gelir. Hem ev mis gibi yapılmış hem de istediğimiz zaman da gider kalırız diye düşünmüşler. Siz evi yaptırmanın karşılığında onlar orayı kullanmıyorken oturuyorsunuz işte. Bence bir bahane bulun (evin konumu vb neyse işte) ve tekrar kendi evinize kiraya çıkın. Onlar da orada gitsin otursun 2 ay mı 3 ay mı neyse.biz zaten kirada oturuyorduk. boş ev var biz hiç gelmiyoruz kira vereceğinize evin içini yaptırın oturun dediler evlendikten sonra. kimse bu duruma düşeceğini düşünmez
abooov o paranın faizi ile kiranızı mis gibi öderdiniz. Çok yanlış yapmışsınız. Bu yanlıştan nasıl dönülür şimdi bilemiyorum ama... Eşinize aşık değilseniz boşanın... aşıksanız katlanın. Katlanmayı seçecekseniz biraz daha bencil olun ama, mesela hizmet etmeyin, evi temizlemeyin (ev onlarınmış ya) köpeğiniz de kalsın, köpeğinize de onlar katlansın. Geç otur demesinlermiş.Biz ev açacak durumdaydık. Hiç gelmiyoruz içini yaptırın oturun dediler. içine 500.000TL masraf ettik o yüzden kiraya çıkamıyoruz şu an.
İyide sizin bu yazdıklarınızı yaşamak zor ama bana göre boşanmak için neden değil ki.sadece yazdıklarından yola cıkarak söylüyorum .ev karşı tarafın gelmeleri de normal ve kira ödemeden yaşıyorsunuz para biriktirin cocugunuz buyuyunce krese gönderin sizde calısın ya kıraya cıkın yada ev alın.hayat böyle bir sey mücadele dolu.bu yazdıklarınızdan dolayı boşanmanızı gerektiren bir sey görmedim eşiniz calısıyr onla evleneceğiniz zmn ne kdr kazanacağını gelirinizi ve asgari yasam şeklinizi az çok biliyordunuz. Sizde calısın evden birseyler yapmaya calısın eşinize destek olun hazır bedava ev bulmuşken de para biriktirip ev almaya calısın .tavsiyem.Kocamla 2 yıllık evliyiz.
Ailesi şehir dışında yaşıyor.
Abisi yılda 1 kez eşini ve çocuklarını alarak bizim yaşadığımız şehre geliyorlar ama abisinin çok izni olmadığı için 1 hafta kalıp dönüyor. Eşi ve çocuklar eşinin ailesinde kalıyor.
Kaynanam ve kayınbabam bizde kalıyor ve bu süre aralıklı olarak 2 ayı geçiyor 2 hafta gidip 2 hafta gelme şeklinde. Eşimin ailesi bu durum dışında da sık sık bahane bulup bizde kaldığı için (yılda toplam 2-3 ay birlikteyiz) evde çok eşyaları var . evin tapusu onların o yüzden eşim onların evi tabi duracak, onların evi tabi kalacaklar diyor. Evin yarısı onların eşyası. Evde köpeğimiz var ve istemediklerini söyledikleri için arkadaşlarıma emanet etmek zorunda kalıyorum yoksa yine bana zor olacak bu sefer işten gelip onlar tüylere laf edip durmasın diye sürekli temizlik yapmak zorunda kalcam. Hayatımı böyle geçirmek istemiyorum. Çocuğumuz da kiraya çıkacak durumumuz da yok. Yaşadığımız yer çok küçük boşanırsam hayat benim için zorlaşacak. Ama aklıma boşanmaktan başka çözüm gelmiyor. Ben boşanmadan fikrinizi söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?