Yeterince parası var istese şimdi alır istemiyor kaç kez kavga ettik bunu kabul ermeyeceksen boşanalımda diyorKeşke ilk başta kabul etmeseydin ya da şuan bile esinle konuşabilirsin para biriktirip yakın bi yerden ayrı eve çıkın
Eşine söylersin ayrı ev olsun annene de yakın olsun gidip geliriz diye
Doğru... kızları icin de en iyisini isterler ama prenses gibi yaşasın elin kızı ya evdeki nasil olsa
Ne kadardır evlisinizYeterince parası var istese şimdi alır istemiyor kaç kez kavga ettik bunu kabul ermeyeceksen boşanalımda diyor
1 sene olacakNe kadardır evlisiniz
Siz mantıklı birine benziyorsunuz vede benden yaşca olgunsunuz hayat tecrübeniz daha fazla, boşanmayı düşünüyorum çoğu zaman ama cesaretim yok ya sonra kötü olursam diye sizce napsam
Ben hatalıyım kabul ediyorum zaten ama ailem Çok hatalı
Yeterince parası var istese şimdi alır istemiyor kaç kez kavga ettik bunu kabul ermeyeceksen boşanalımda diyor
Daha yeniymişte evliliğiniz en güzel yıllarını rahat yaşayamıyorsunuz1 sene olacak
Kv şahit olmuştu kavgamıza ev yüzünden benimle konuştu ben çok meraklı değilim gelinle oturmaya demişti ama kocan böyle istiyor dedi, ve kocan kabul ediyorsa gidin kirada oturun küçük bir evde malımın yarısında alırım başınızın çaresine bakarsınız diyerekten konuştuNe kadardır evlisiniz
Annemlere diyorum anlatıyorum istiyorsa gel kapımız açık diyorlar ama beterin beteri varmış gelen gideni araştırmış gini saçmalıklarla beni kararsız bırakıyorben 56 yaşındayım bende k.valideyim torunum bile var üstelik.
Senin yerinde olsam hiç bir şeyi gözüm görmeden arkama bile bakmadan çeker giderdim.
Boşanan bir sürü kadınımız var,cesaretim yok sözünü kabul etmiyorum.
,Elbette ilk zamanlar zorlanırsın,ne hayallerle evleniryor insanlar.
Olmayan bişeyide zorlamanın n-mantığı yok bence.
En büyük yanlışı ailen yapmış,müsade etmeyeceklerdi bu işe.
Aynen bende öyle yapalım dedim eşim onuda istemiyor annem ölse kapıyı kiripmi gireceğim içeri diyo salak saçma laflar ana kuzusu ya işte bahane hepsi her sabah aksam annesini oper bitanem duye sarılır önümdeDaha yeniymişte evliliğiniz en güzel yıllarını rahat yaşayamıyorsunuz
Annesi size karşı nasıl iyi devranıyormu ?
Eşine şöyle bi teklifte bulunabilirsin dubleks ev alalım annen üstte otursun biz altta bi arkadaşım öyle yaptı üst kata kapı yaptırdı aynı evin içinde oluyo ama gene bi mahremiyet oluyor
Temizlik fln bunlara ben takmıyorum bile kendi evim olsa orayı da temizleyecektim sonuçta onada razıyım tek isteğim bana karışmasın bana emir vermesin ve evet eşim tam bir ana kuzusu
Işte bilinçli bir annenin en güzel örneği, kızınız çok şanslı sizin gibi çocuğunun geleceğini düşünen düşünen bir annesi olduğu içinben 56 yaşındayım bende k.valideyim torunum bile var üstelik.
Senin yerinde olsam hiç bir şeyi gözüm görmeden arkama bile bakmadan çeker giderdim.
Boşanan bir sürü kadınımız var,cesaretim yok sözünü kabul etmiyorum.
,Elbette ilk zamanlar zorlanırsın,ne hayallerle evleniryor insanlar.
Olmayan bişeyide zorlamanın n-mantığı yok bence.
En büyük yanlışı ailen yapmış,müsade etmeyeceklerdi bu işe.
AminBaşın yanmış allah kurtarsin
Ev büyük olduğu için banyo fln ayrı duyulmuyor ama yinede sonuçta aynı evdesin hiç kendimi rahat hissetmiyorum bıktım, ehliyetimi aldım birde okula yazılcam uzaktan okuyarak, baktım canımı sıkan şeyler değişmiyor hala çeker giderimYahu sanki ayrı evde yalnız oturacak kadın. Bi oğlu daha varmış. Kalsınlar işte beraber. Ocak ayında babamı kaybettik. Annem evinde kalıyo tek başına. Kendi evimin rahatlığı hiçbir yerde yok diyo. Kapımız açık, istediği zaman gelip kalıyo. Canı isteyince gidiyo. Elim ayağım tutarken kimseye yük olmam diyo. Bi sokak aşağıda da kardeşim var. O sık sık gider yoklar, ben biraz uzaktayım.
Çok afedersin ama evde onlar varken özel hayat da olmaz pek. Duş falan alırken duyarlar diye tedirgin olur insan. Ben olsam burdan ikna etmenin yolunu denerdim bir de.
O zaman canım kv konuş o da oğluyla konuşsun ikna edin el birliğiyle başka çcugu yokmuKv şahit olmuştu kavgamıza ev yüzünden benimle konuştu ben çok meraklı değilim gelinle oturmaya demişti ama kocan böyle istiyor dedi, ve kocan kabul ediyorsa gidin kirada oturun küçük bir evde malımın yarısında alırım başınızın çaresine bakarsınız diyerekten konuştu
Oğlu var kocamdan bir yas küçükO zaman canım kv konuş o da oğluyla konuşsun ikna edin el birliğiyle başka çcugu yokmu
Kabul etcek hayat sadece onun hayatı değil o evde sen aksama kadar kalıyosun annesiyle anahtarı olur hem dubleks evi yapsanız arada bir gidip yoklar bunda büyütülcek bişey yokAynen bende öyle yapalım dedim eşim onuda istemiyor annem ölse kapıyı kiripmi gireceğim içeri diyo salak saçma laflar ana kuzusu ya işte bahane hepsi her sabah aksam annesini oper bitanem duye sarılır önümde
Kv gidin nereye istiyorsanız diyo ama çokta iyi biliyor eşimin huyunu kocama güveniyor oOğlu var kocamdan bir yas küçük
Bekarmı o evli miOğlu var kocamdan bir yas küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?