En eski açtığı konuda kardeşimin karısı demiş.Sonra üyelik ismi değiştirerek kuzenimin karısı diye anlatmaya başlamışYazık ya kadın önceki konularında da aralarında bişey hissediyorum diyor.
Bazı arkadaşlar hastasın demişler ama bu kadar olaya normal olması garip olurdu kadının.
Asla boşanma diyor çok çektim hakkım diyor ama illa boşan demiyoruz en azından böyle sakın kalmasa yeter.
Kuzenin karısına ayar verse,uzak tutsa göz göre göre olmasa bari.
Ben yeri göğü inletirdim hiç de cekinmem.
O adamı da kadını da süründürürüm içim soğusun ya böyle bişe yapmadan nasıl duruyor.
Seviyorum kocamı yazmış son açtığı konusunda.Çok üzüldüm açıkçası dört yıldır aynı şeyleri yazmış neredeyseO eski üyeyse eşini sıkıştırsa da olay devam ediyor.Bu iki kardeş susup oturuyor.İnsanı sinir hastası yapar bu olaylar.Nasıl dayanıyor?Para her şey mi?Rezillik işte.
Kadının kocasına söylese diyeceğim ama o adam da gzekalı ki anlamamış bunca zaman. Sinirimi bozdu bu konu benim, bana noluyorsaKimse dinlemiyor ki kadını. O dışında herkes bu düzenden memnun.
Kadının kocası kendi kardeşi olabilir.Kadının kocasına söylese diyeceğim ama o adam da gzekalı ki anlamamış bunca zaman. Sinirimi bozdu bu konu benim, bana noluyorsa
Sanmıyorum kadının kocası bunları görmesin. Görmedim duymadım bilmiyom yapıyor bence.Kadının kocasına söylese diyeceğim ama o adam da gzekalı ki anlamamış bunca zaman. Sinirimi bozdu bu konu benim, bana noluyorsa
eğer aynı kişiyse adam o kadına boşanırsan da arkandayım demiş.Adam ve o kadın samimi konuşuyor diye kadın küsmüş gelinlerine 9 ay.Farkında olduğunun farkındadırlarKadının kocasına söylese diyeceğim ama o adam da gzekalı ki anlamamış bunca zaman. Sinirimi bozdu bu konu benim, bana noluyorsa
İşte, herkes memnun halinden. Tek şikayetçi konu sahibi.eğer aynı kişiyse adam o kadına boşanırsan da arkandayım demiş.Adam ve o kadın samimi konuşuyor diye kadın küsmüş gelinlerine 9 ay.Farkında olduğunun farkındadırlar
Göz göre göre yıllardır nasıl imkansız aşk yaşar gibi flörtleşiyorlar.akıl alır gibi değilİşte, herkes memnun halinden. Tek şikayetçi konu sahibi.
Eniştede para var.Göz göre göre yollardır nasıl imkansız aşk yaşar gibi flörtleşiyorlar.akıl alır gibi değil
Müge anlıda da vardı. Adam ev araba gelecek diye karısını paylaşıyormuş.Sanmıyorum kadının kocası bunları görmesin. Görmedim duymadım bilmiyom yapıyor bence.
Konu sahibinin eşinin de işine gelmiyor boşanmak.Çift taraflı çıkar.Adam konu sahibinden boşansa gelini nasıl görecek?Herşey duyulursa rezil olur.Kayınbiraderinin karısına göz koymuş diye.Kardeşinin eşi kocasından ayrılırsa konu sahibinin eşi de bir aksiyon alır heralde.Şimdi anlaşıldı mesele. Hey para nelere kadirsin! Koca bey parası var diye iki kardeş bir güzel susun tamam mı? Adam bilmiyor mu sanıyorsun susup kalacağınızı. Uygun olmaz diye boşamıyor seni. Kibirinden yani. Millet laf etmesin diye işini hem görüyor hem evli kalıyor. Böyle bir şeyi alacak mide varmış herkeste. Susun, oturun.Hala sevişmediklerini de sanmıyorum. Bu kadar önüne seriyor, kadın da ses etmiyor. Kardeşinle birlikte annem evimden faydalanıyor ühüühü diye sarılıp ağlaşın. Sonuçta yengenin kafası kel mi? O da faydalanmalı.
Ben şokKadının kocası kendi kardeşi olabilir.
Boşan arkandayım demiş. Gelin hanımın kafaya yatmamıştır belki söz olur diye. Böyle iyiyiz diyordur. Adam o ev senin demese böyle konuşabilir miydi? Para için evli kalıyorlar ama adam ilerde bunların önüne biraz atıp kadını ihya edecek. Tüm korkusu bu. Sevgi filan hikaye.Konu sahibinin eşinin de işine gelmiyor boşanmak.Çift taraflı çıkar.Adam konu sahibinden boşansa gelini nasıl görecek?Herşey duyulursa rezil olur.Kayınbiraderinin karısına göz koymuş diye.Kardeşinin eşi kocasından ayrılırsa konu sahibinin eşi de bir aksiyon alır heralde.
UruzbulaaarSanmıyorum kadının kocası bunları görmesin. Görmedim duymadım bilmiyom yapıyor bence.
O ne demek yahu.Evli çocukları var esim akrabalarimdan daha cok bu adamla iyi anlaşıyor, mesela dikkatimi ceken bir sey var adam karisina araba aldi bizimki hic sevinmedi belli etmedi ama kiskandi sanki.. Sonra neden benim haberim olmadi olsaydı bende maddi acidan yardımcı olurdum dedi, kadina hep bir kahramanlık yapmak istiyor sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?