Kocamin akrabalardan bu aileye ya da kadina olan zaafi nedir?

En eski açtığı konuda kardeşimin karısı demiş.Sonra üyelik ismi değiştirerek kuzenimin karısı diye anlatmaya başlamış

O eski üyeyse eşini sıkıştırsa da olay devam ediyor.Bu iki kardeş susup oturuyor.İnsanı sinir hastası yapar bu olaylar.Nasıl dayanıyor?Para her şey mi?Rezillik işte.
Seviyorum kocamı yazmış son açtığı konusunda.Çok üzüldüm açıkçası dört yıldır aynı şeyleri yazmış neredeyse

İlişkileri var bunu biliyorsun sen de kocanı kaybetmemek için safa yatıyorsun. Herşey bu kadar belliyken konu açmak neden? İnsanların "bu durum gayet normal" demesini mi bekliyorsun? Amaç ne?

Benim bi anlamadığım nokta da anneniz neden ısrarla damadının evini istiyor kalmak için? Nerden tutarsan tut elinde kalan bi olay.

Kadının kocasına söylese diyeceğim ama o adam da gzekalı ki anlamamış bunca zaman. Sinirimi bozdu bu konu benim, bana noluyorsa
Sanmıyorum kadının kocası bunları görmesin. Görmedim duymadım bilmiyom yapıyor bence.

Kadının kocasına söylese diyeceğim ama o adam da gzekalı ki anlamamış bunca zaman. Sinirimi bozdu bu konu benim, bana noluyorsa
eğer aynı kişiyse adam o kadına boşanırsan da arkandayım demiş.Adam ve o kadın samimi konuşuyor diye kadın küsmüş gelinlerine 9 ay.Farkında olduğunun farkındadırlar

eğer aynı kişiyse adam o kadına boşanırsan da arkandayım demiş.Adam ve o kadın samimi konuşuyor diye kadın küsmüş gelinlerine 9 ay.Farkında olduğunun farkındadırlar
İşte, herkes memnun halinden. Tek şikayetçi konu sahibi.

Burada okuduğum en saçma konulardan ilk 10a rahat girer.
Ne münasebet diyorum daha bişey diyemiyorum.
Eşiniz neyin peşinde

Şimdi anlaşıldı mesele. Hey para nelere kadirsin! Koca bey parası var diye iki kardeş bir güzel susun tamam mı? Adam bilmiyor mu sanıyorsun susup kalacağınızı. Uygun olmaz diye boşamıyor seni. Kibirinden yani. Millet laf etmesin diye işini hem görüyor hem evli kalıyor. Böyle bir şeyi alacak mide varmış herkeste. Susun, oturun. Hala sevişmediklerini de sanmıyorum. Bu kadar önüne seriyor, kadın da ses etmiyor. Kardeşinle birlikte annem evimden faydalanamıyor* ühüühü diye sarılıp ağlaşın. Sonuçta yengenin kafası kel mi? O da faydalanmalı.

Kocanızı bir sarsın kimin eşi olduğunun farkına varsın

Konu sahibinin eşinin de işine gelmiyor boşanmak.Çift taraflı çıkar.Adam konu sahibinden boşansa gelini nasıl görecek?Herşey duyulursa rezil olur.Kayınbiraderinin karısına göz koymuş diye.Kardeşinin eşi kocasından ayrılırsa konu sahibinin eşi de bir aksiyon alır heralde.

Boşan arkandayım demiş. Gelin hanımın kafaya yatmamıştır belki söz olur diye. Böyle iyiyiz diyordur. Adam o ev senin demese böyle konuşabilir miydi? Para için evli kalıyorlar ama adam ilerde bunların önüne biraz atıp kadını ihya edecek. Tüm korkusu bu. Sevgi filan hikaye.

O ne demek yahu.
Adam karısına araba alıyor sizin koca ne münasebet ben de yardımcı olurum diyor.kimsin ulan sen diyemediniz mi?
Ay kusura bakmayın çok sinir bozucu değil mi, nasıl sakin kaldınız bu laf üzerine.
Ona ne? Bu ne demek ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…