Kocamin akrabalardan bu aileye ya da kadina olan zaafi nedir?

Tahminim eşiniz kiralıyor evi. Yolsa bu kadar şikayet edemezler. Sizden bu kaynağı saklama ihtimali daha yüksek

Kadindan esinize mi, esinizden kadina karsi mi elektrik oldugunu düşünüyorsunuz, yoksa karsilikli mi?
Esim nasıl söylenir bilmiyorum ama kibirlidir yani en anlatılacak kelime bu, herkesle konuşmaz beğenmez kendini acmaz, ama bu aileyle samimi olmak istiyor garip bir şekilde, sanki merhamet duyuyor, ve bu hareketleri bizim haricimizde cok görmediğim taraflari, yeri geldi ablasindan vazgeçti mesela ama bu aileden vazgecmedi hicbirzaman, garip bir şekilde yakınlık duyuyor, kadini gördüğü zaman agzi kulaklarında,kadina gelirsek onunda isine geliyor imkanlarımizdan faydalanıyor, esime karsi yakınlığı var esimden 8 yas küçük

Minnet duyuyor olabilir mi?
Bu ev meselesi, kendi evleri gibi kapiyi kilitleyip fatura odememek vs cok çiğ hareketler. Haddinden fazla benimsemisler. Bir sekilde onlari uzaklastirmaniz lazim. Evi kiraya vermeyi hatta gerekirse satmayi teklif edin

Kadın, eşinizin zafinin farkında.
Yada kadın eşinizin başka zaaflarinin farkında.
Öyle böyle normal bir akraba ilişkisi değil.
Allah yardımcınız olsun.
1 konu daha dikkatimi çekti aslinda yazacaktım ama cok uzun oldu baktim, sildim, okumazsiniz diye, kadin esime annemi şikayet ederken hani su camasir iplerinin sabitlendigi krom cubuklar var ya, agir ağır çamaşırları asti o krom cubuklari kırdı, ben yapmadım yani benden bilme, o kırdı demis, esimde siz varken kırılma o gelince kirildi demis

Ablacım bence senin eşin bu kadına yürümeye niyetlenmiş. Kadın da bu durumdan menfaat sağlıyor. Kadin biraz daha yüz verse bence ilişkileri başlar
Bir şey daha ekleyeyim, kadin esime annemi şikayet ederken hani su camasir iplerinin sabitlendigi krom cubuklar var ya, agir ağır çamaşırları asti o krom cubuklari kırdı benden bilme yani o kirdi yazmis, esimde siz varken kırılmadi o gelince kirildi demis, kadini tutuyor resmen

Eşinizle annenizin arasi kotu mu?

Kadın sizinle neden konuşmuyor hep eşinizle konuşuyor sizin akrabasız sonuçta

Ne iyi ne kötü birbirlerini cok sevmezler ama nefrette etmezler

Ben bu konularda netim ya. Kiskanc bir insan olmadigim icin biseyden rahatsiz oluyosam arafta kalmayi sevmem. Sorunu söylerim ve çözüm beklerim. Acaba oyle mi boyle mi diye dusunmek yipratici oluyor. Sizde esinizle acik acik konusun. Rahatsiz oluyorjm deyin. Sonucta esiniz sizin hayat arkadaşınız, ipin ucu kactiysa geri toplamaya başlasın

Bu iş bana hiç normal gelmedi.
Kardeşin bile olsa bu akraban yakınlık derecesi önemli değil bu kadar olmaz.
Size ayrıca şaşırdım neden bir kez olsun o insanlarla muhattap olup uzak tutmaya çalışmadinız?
En azından tavrinizi ortaya koyarsınız o zaman neler olurdu acaba

Ev resmen o akrabaların olmuş kiracı durumunda ve annenin gelip kalmasindan rahatsız olmuşlar.
Anneyi şikayet ediyorlar,odanın kapısını kilitleyip gidiyorlar.
Başka numaradan mesaj atıyor ve samimi konuşuyorlar.
Es sürekli o akrabaları tutuyor,savunuyor ve seviniyor,araba alınınca kıskanıyor.
Konu sahibi ilişkileri olduğunu hissediyor ki kadınlar hisseder.
Peki anladığım kadarıyla siz başka yerde yaşıyorsunuz yüzyüze görüşmeniz ne sıklıkla oluyor.
Açıkçası bana da mide bulandırıcı bir ilişki var gibi geldi.

Arayip anahtari isteyin

O zaman iş değişir. Bu kadar sakin kalınmaz. Bir çıngar çıkartmana bakar. Sonradan dövüneceğine şimdiden önlemini al. Kadına iyi bir göz dağı ver. O evi anneme ayarlıyoruz artık sizin gelmeniz uygun olmaz de sertçe. Eşine de hayırdır bu ne samimiyet bu ne taviz, herkesin bir dayanma noktası var benimkini aştın artık diyerekten bir cinnet geçir.
Böyle sakin sakin devam edersen kendini o evlerin dışında bulacaksın gibi görünüyor

Oha bu çok bariz ama.

Çok yakın akraban ise bu kadar sakin kalınır.
En azından büyümesin olay herkes duymasın diye susan vardir.
Ben konu sahibinin kardeşi,yeğeni yada birinci derece akrabası diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…