- 17 Ağustos 2015
- 601
- 395
- 23
- 37
- Konu Sahibi kedi annesi fundy
-
arkadaşlar herkese merhaba yeni üye oldum ve bazı sorunlarım var kısa sürede birkaç konu açıcam kusura bakmayın. biz eşimle iki yıllık evliyiz şükür evliliğimiz iyi. eşim ve ben öğretmeniz. ben ikinci dönem görevden ayrıldım kpss çalışmak için. eşimle birbirimizi seviyoruz. evde oturduğum halde akşam işten gelir evi temizler sen yorulma diye. o gelmeden iş yaparım o günler bana kızar neden beni beklemiyosun neden kendini yoruyosun diye. yani herşey iyi ama bir konuda hiç anlaşamıyoruz oda ev eşyaları konusu. biz seneye ev alcaz ve mutfağını her yerini istediğimiz şekilde yaptırmak istiyoruz. işte sıkıntı burda başlıyor. ciddi anlamda eşimle zevklerimiz çok farklı. eşimin istediği hiç bişey hoşuma gitmiyo ciddi anlamda hoşlanmıyorum. oda diyorki sırf inadına herşeye hayır diyosun mantıklı bir açıklama yapsan tamam diycem ama daha lafımı bitirmeden hayır diyosun sırf inadına yapıyosun benim hiç bişeyimi sevmiyosun senin gözünde hiç değerim yok sen beni sevmiyosun diyo. yani konu sevmiyosuna kadar geliyo. mesela ben salona köşem takımı almak istiyorum. eşimde tamam nasıl istersen dedi. ondan sonra eşim dediki koltuğun şurası şurasından kısa olsun duvarın yarısı boş olsun dedi. bende ben öyle sevmem dedim oda tamam dedi. ikincisi öğretmen olduğumuz için bir odayı kütüphane yapıyoruz. oturma odasında otururken eşimden mükemmel bir inci geldi. hayatım kitaplığı buraya getirelim burdaki koltukları atalım puf koltuk alalım birde çalışma masası alalım dedi. o kadar sinir oldumki sadece hayır diyebildim. neden hayır dedi bende nedeni yok istemiyorum beğenmedim dedim. yine kavgaya başladık yok efendim inatçısın falan... bana mantıklı bir açıklama yapsan tamam ama hayır deyip kestirip atıyosun dedi. bende dedimki hayatım gelen misafirleri ağzımızamı oturtalım millet iki tane pufa nasıl sığacak koltuksuz oda olmaz lütfen dedim. eşimde haklısın ben öyle düşünmemiştim dedi. ya arkadaşlar insan düşünemezmi ya. son bombada iki hafta önce geldi. hayatım ben yatak odamıza klozet yaptırcam dedi. kapısı falan olacak görülmeyecek dedi. bu kez hayır demiycem biraz konuşcam dedim. hayatım amacın ne dedim. oda ne bileyim farklılık istiyorum dedi. ben tiksinirim o odada yatamam dedim. tamam hayatım o zaman yaptırmayız dedi hayret kavgasız bitirdik. tek anlaştığımız mutfak konusu. eşim ortada tezgah istiyo bende istiyorum şükür anlaştık. arkadaşlar sorun bendemi. eşiminde istediği olsun mutlu olsun istiyorum ama olmuyo yani dediği şeyler hiç hoşuma gitmiyo. yoksa eşime haksızlıkmı yapıyorum. arkadaşlar yol gösterin bu durumu nasıl aşabiliriz.
edit: nişanlılık dönemimizde eşim odasını sürekli değiştirirdi. neden böyle yapıyosun dediğimde funda eşyaların yeri hoşuma gitmiyo farklı olsun istiyorum derdi. birde galiba temizlik hastası. tatillerde eline bez alır her yeri temizler. neden yapıyosun derim etrafı temizlediğimde rahatlıyorum kendimi arınmış hissediyorum der. bazen huymu diyorum. ama artık ortak düşüncelerde birleşmek istiyorum eşimide üzmek istiyorum çünkü gerçekten iyi bir adam. nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar
size katiliyorum onunuze secenekler koyup ortak karar almaya calisn bide adam cagiz mdeem bu kadar iyi HAYİR diyerek urkutmeyin mantikli cevaplarla olmadi gerekeni soyleyin Allah baska dert vermesino zaman mobilya katalogları toplayın ve birlikte ne istediğinize karar verin. çeşit çok olunca aynı zevkte buluşmak da kolay olur
tuvalette tv:) canım bizim kocaları karantinaya almak lazım:)şu puf olayı da rahatlarına düşkünlüğünden bence aynı teklifi benim kocamda yaptı. Ama bu kadar düşünüyorlar, misafir gelince ne olacak gram akıllarına gelmez. ya ben banyoya tv koyma fikrini (canı sıkılıyomuş tuvaletteyken izlemek çok güzel olurmuş) bile duyduğum için artık garip gelmiyor bunlar
Yani erkek bunlar yüzeysel düşünüyor. Mutfak için bahane bulursun ama o daha rahat bence
nerdeeee uzaydan ev getirecek bizimkisiBence evi kadin dosemeli
Ama belliki esinizde bu konuda pimpirikli
Ben herseyi kendim alirim doserim
Iyiki esim karismiyor bu konuda yoksa eminim zitlasirdik erkekler ne anlar ev dosemeden
Tartismadan herkes isteklerini soylesin birden fazla fikir sunun tercih edin mantikli Olani yoksa zevkler ve renkler tartisilmaz denir tartisirsaniz icinden cikilmaz
ay canım ne kadarda zekisin psikologmusun sen:) yatak odasında tuvalet istemek ve koltukları atıp puf almak cidden yenilikçi bir düşünce:) kib canım birazcık edep terbiye öğrenirsinAdam; yaratıcı, yeniliklerden hoşlanan dışa dönük bir insan.
Kadın; klasik evli kadın kafasında ve sıkıcı.
İnşallah adamın yaratıcılığı körelmez de öğrencilerine daha faydalı bir öğretmen olur.
Tek derdiniz bu olsun ya.arkadaşlar herkese merhaba yeni üye oldum ve bazı sorunlarım var kısa sürede birkaç konu açıcam kusura bakmayın. biz eşimle iki yıllık evliyiz şükür evliliğimiz iyi. eşim ve ben öğretmeniz. ben ikinci dönem görevden ayrıldım kpss çalışmak için. eşimle birbirimizi seviyoruz. evde oturduğum halde akşam işten gelir evi temizler sen yorulma diye. o gelmeden iş yaparım o günler bana kızar neden beni beklemiyosun neden kendini yoruyosun diye. yani herşey iyi ama bir konuda hiç anlaşamıyoruz oda ev eşyaları konusu. biz seneye ev alcaz ve mutfağını her yerini istediğimiz şekilde yaptırmak istiyoruz. işte sıkıntı burda başlıyor. ciddi anlamda eşimle zevklerimiz çok farklı. eşimin istediği hiç bişey hoşuma gitmiyo ciddi anlamda hoşlanmıyorum. oda diyorki sırf inadına herşeye hayır diyosun mantıklı bir açıklama yapsan tamam diycem ama daha lafımı bitirmeden hayır diyosun sırf inadına yapıyosun benim hiç bişeyimi sevmiyosun senin gözünde hiç değerim yok sen beni sevmiyosun diyo. yani konu sevmiyosuna kadar geliyo. mesela ben salona köşem takımı almak istiyorum. eşimde tamam nasıl istersen dedi. ondan sonra eşim dediki koltuğun şurası şurasından kısa olsun duvarın yarısı boş olsun dedi. bende ben öyle sevmem dedim oda tamam dedi. ikincisi öğretmen olduğumuz için bir odayı kütüphane yapıyoruz. oturma odasında otururken eşimden mükemmel bir inci geldi. hayatım kitaplığı buraya getirelim burdaki koltukları atalım puf koltuk alalım birde çalışma masası alalım dedi. o kadar sinir oldumki sadece hayır diyebildim. neden hayır dedi bende nedeni yok istemiyorum beğenmedim dedim. yine kavgaya başladık yok efendim inatçısın falan... bana mantıklı bir açıklama yapsan tamam ama hayır deyip kestirip atıyosun dedi. bende dedimki hayatım gelen misafirleri ağzımızamı oturtalım millet iki tane pufa nasıl sığacak koltuksuz oda olmaz lütfen dedim. eşimde haklısın ben öyle düşünmemiştim dedi. ya arkadaşlar insan düşünemezmi ya. son bombada iki hafta önce geldi. hayatım ben yatak odamıza klozet yaptırcam dedi. kapısı falan olacak görülmeyecek dedi. bu kez hayır demiycem biraz konuşcam dedim. hayatım amacın ne dedim. oda ne bileyim farklılık istiyorum dedi. ben tiksinirim o odada yatamam dedim. tamam hayatım o zaman yaptırmayız dedi hayret kavgasız bitirdik. tek anlaştığımız mutfak konusu. eşim ortada tezgah istiyo bende istiyorum şükür anlaştık. arkadaşlar sorun bendemi. eşiminde istediği olsun mutlu olsun istiyorum ama olmuyo yani dediği şeyler hiç hoşuma gitmiyo. yoksa eşime haksızlıkmı yapıyorum. arkadaşlar yol gösterin bu durumu nasıl aşabiliriz.
edit: nişanlılık dönemimizde eşim odasını sürekli değiştirirdi. neden böyle yapıyosun dediğimde funda eşyaların yeri hoşuma gitmiyo farklı olsun istiyorum derdi. birde galiba temizlik hastası. tatillerde eline bez alır her yeri temizler. neden yapıyosun derim etrafı temizlediğimde rahatlıyorum kendimi arınmış hissediyorum der. bazen huymu diyorum. ama artık ortak düşüncelerde birleşmek istiyorum eşimide üzmek istiyorum çünkü gerçekten iyi bir adam. nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar
eşimin isteğine göre yapsak alay konusu oluruz:)Tek derdiniz bu olsun ya.Ama eşinin istekleri cidden azicik garipmis. Ozellikle yatak odasina klozet kismina koptum. Bence tatlı dille iknaya çalışın. O ev esinizin isteğine göre dosenirse ne cikar ortaya bilemedim.
o lafta biraz ağır olmaz mı:)Bazı erkekler malesef böyle. Bi evde 2 kadın olmaz de bence ona. Evın içini kadın dızayn ederrr çünkü
Siz dediğim gibi bir şekilde ikna edin bence onueşimin isteğine göre yapsak alay konusu oluruz:)
aynen canım kadınlar süsü püsü daha iyi bilir. zaten evi güzelleştiren kadındır.Bizde salon mobilyamizi değiştirdik. Bebegimiz olacagi icin salonu kullanmak istiyoruz artık. Eşim masa ve büfe nin renginin tutmadigini söyleyerek almak istrmedi. Takım seven biri değilim. Karıştığı için biraz sinirlerim hopluyor. Abes birsey yapmadikca ve mimar değilse erkeklerin cok cok karışması taraftarı değilim ev eşyalarına. Yani evin düzenini standartıni bilen kadındır sonuçta. Ilk başta ona uymasaydim şu an salonu değiştiriyor olmazdık zaten.
evet ne oldukiiki yıllık evlisin ve galiba eşin temizlik hastası... hım..
evim şahaneyi izlemeye bayılır:)Sizin evde roller değişmişEşinin içinde iflah olmaz bir iç mimar var..
dimi canım çok haklısın onunda istediği olsun istiyorum ama böyle şeylerle gelince ne diyeceğimi şaşırıyorumBence soyle bir anlasma yapin: Kendisinin dekorasyon & dizayn kataloglarindan begendigi fikirleri - resimleri toplamasini ve eger kendi kafasindaki fikir daha once bu tip bir katalogda yapildiysa fikrini dikkate alacaginizi ve tartisacaginizi soyleyin. Sonucta bu tip bir katalogda yatak odasinda komidin diye klozet koyulmus olma ihtimali yoktur diye dusunuyorum. Yani hayal gucunu isteklerini yine ifade etsin ama sadece daha once sunulmus fikirler uzerinden, cunku kendisine birakirsaniz 6 yasinda cocuk hayalgucuyle fikirler getirecek gibi duruyor :)
Vah Ada'ma ya yazıktır günahtır kardeş ya böyle adamların kıymetini bilin belkide sen zevksizsindir niye zıtlaşıyorsun ortaklaşa yapın bi senden bi ondanarkadaşlar herkese merhaba yeni üye oldum ve bazı sorunlarım var kısa sürede birkaç konu açıcam kusura bakmayın. biz eşimle iki yıllık evliyiz şükür evliliğimiz iyi. eşim ve ben öğretmeniz. ben ikinci dönem görevden ayrıldım kpss çalışmak için. eşimle birbirimizi seviyoruz. evde oturduğum halde akşam işten gelir evi temizler sen yorulma diye. o gelmeden iş yaparım o günler bana kızar neden beni beklemiyosun neden kendini yoruyosun diye. yani herşey iyi ama bir konuda hiç anlaşamıyoruz oda ev eşyaları konusu. biz seneye ev alcaz ve mutfağını her yerini istediğimiz şekilde yaptırmak istiyoruz. işte sıkıntı burda başlıyor. ciddi anlamda eşimle zevklerimiz çok farklı. eşimin istediği hiç bişey hoşuma gitmiyo ciddi anlamda hoşlanmıyorum. oda diyorki sırf inadına herşeye hayır diyosun mantıklı bir açıklama yapsan tamam diycem ama daha lafımı bitirmeden hayır diyosun sırf inadına yapıyosun benim hiç bişeyimi sevmiyosun senin gözünde hiç değerim yok sen beni sevmiyosun diyo. yani konu sevmiyosuna kadar geliyo. mesela ben salona köşem takımı almak istiyorum. eşimde tamam nasıl istersen dedi. ondan sonra eşim dediki koltuğun şurası şurasından kısa olsun duvarın yarısı boş olsun dedi. bende ben öyle sevmem dedim oda tamam dedi. ikincisi öğretmen olduğumuz için bir odayı kütüphane yapıyoruz. oturma odasında otururken eşimden mükemmel bir inci geldi. hayatım kitaplığı buraya getirelim burdaki koltukları atalım puf koltuk alalım birde çalışma masası alalım dedi. o kadar sinir oldumki sadece hayır diyebildim. neden hayır dedi bende nedeni yok istemiyorum beğenmedim dedim. yine kavgaya başladık yok efendim inatçısın falan... bana mantıklı bir açıklama yapsan tamam ama hayır deyip kestirip atıyosun dedi. bende dedimki hayatım gelen misafirleri ağzımızamı oturtalım millet iki tane pufa nasıl sığacak koltuksuz oda olmaz lütfen dedim. eşimde haklısın ben öyle düşünmemiştim dedi. ya arkadaşlar insan düşünemezmi ya. son bombada iki hafta önce geldi. hayatım ben yatak odamıza klozet yaptırcam dedi. kapısı falan olacak görülmeyecek dedi. bu kez hayır demiycem biraz konuşcam dedim. hayatım amacın ne dedim. oda ne bileyim farklılık istiyorum dedi. ben tiksinirim o odada yatamam dedim. tamam hayatım o zaman yaptırmayız dedi hayret kavgasız bitirdik. tek anlaştığımız mutfak konusu. eşim ortada tezgah istiyo bende istiyorum şükür anlaştık. arkadaşlar sorun bendemi. eşiminde istediği olsun mutlu olsun istiyorum ama olmuyo yani dediği şeyler hiç hoşuma gitmiyo. yoksa eşime haksızlıkmı yapıyorum. arkadaşlar yol gösterin bu durumu nasıl aşabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?