kocamın anlam veremediğim halleri...

Bizde salon mobilyamizi değiştirdik. Bebegimiz olacagi icin salonu kullanmak istiyoruz artık. Eşim masa ve büfe nin renginin tutmadigini söyleyerek almak istrmedi. Takım seven biri değilim. Karıştığı için biraz sinirlerim hopluyor. Abes birsey yapmadikca ve mimar değilse erkeklerin cok cok karışması taraftarı değilim ev eşyalarına. Yani evin düzenini standartıni bilen kadındır sonuçta. Ilk başta ona uymasaydim şu an salonu değiştiriyor olmazdık zaten.

Cnm direkt Hayır deme iyi olurdu ama misafir nereye oturcak de

Köşem istemissin tmm demiş modelini de o seçsin nolcak

Ne bileyim klozet kokar ben ilişkiye adapte olamam de
Evde onunda seçtiği şeyler olursa yuvasına bağlı olur

Senin derdin dert midir benimkinin yanında eşyadan kavga etmek nasıl olur acaba hiç yasamadim benim eşim hiç öyle degil daha ciddi problemlerim oldu hep :)

o zaman mobilya katalogları toplayın ve birlikte ne istediğinize karar verin. çeşit çok olunca aynı zevkte buluşmak da kolay olur
size katiliyorum onunuze secenekler koyup ortak karar almaya calisn bide adam cagiz mdeem bu kadar iyi HAYİR diyerek urkutmeyin mantikli cevaplarla olmadi gerekeni soyleyin Allah baska dert vermesin

tuvalette tv:) canım bizim kocaları karantinaya almak lazım:)

nerdeeee uzaydan ev getirecek bizimkisi

ay canım ne kadarda zekisin psikologmusun sen:) yatak odasında tuvalet istemek ve koltukları atıp puf almak cidden yenilikçi bir düşünce:) kib canım birazcık edep terbiye öğrenirsin

Tek derdiniz bu olsun ya. Ama eşinin istekleri cidden azicik garipmis. Ozellikle yatak odasina klozet kismina koptum. Bence tatlı dille iknaya çalışın. O ev esinizin isteğine göre dosenirse ne cikar ortaya bilemedim.

aynen canım kadınlar süsü püsü daha iyi bilir. zaten evi güzelleştiren kadındır.

Bence soyle bir anlasma yapin: Kendisinin dekorasyon & dizayn kataloglarindan begendigi fikirleri - resimleri toplamasini ve eger kendi kafasindaki fikir daha once bu tip bir katalogda yapildiysa fikrini dikkate alacaginizi ve tartisacaginizi soyleyin. Sonucta bu tip bir katalogda yatak odasinda komidin diye klozet koyulmus olma ihtimali yoktur diye dusunuyorum. Yani hayal gucunu isteklerini yine ifade etsin ama sadece daha once sunulmus fikirler uzerinden, cunku kendisine birakirsaniz 6 yasinda cocuk hayalgucuyle fikirler getirecek gibi duruyor :)

dimi canım çok haklısın onunda istediği olsun istiyorum ama böyle şeylerle gelince ne diyeceğimi şaşırıyorum

Vah Ada'ma ya yazıktır günahtır kardeş ya böyle adamların kıymetini bilin belkide sen zevksizsindir niye zıtlaşıyorsun ortaklaşa yapın bi senden bi ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…