- 31 Temmuz 2011
- 10.134
- 17.417
- 298
- Konu Sahibi kedi annesi fundy
-
iç mimar düşünmüyo değilim açıkçasıZaten bir odayı kütüphane yapacakmışsiniz. Buraya 2 püf ve çalışma masasi koyup istedigini yapabilirsiniz bence.
Zevklerini aynı değil derken sandım ki ben çok sade modern şeyler severken eşim Osmanlı motifleri, oymali kakmali avizeli altın varki şeyler beğeniyorum anlasamiyoruz diyeceksiniz.
Adam evin tasarımı konusunda fikir beyan ediyor. Esiniz yenilikçi ve yaratıcı davranıyor. Siz de onu garipsiyorsunuz.
Maddi durumunuz uygun ise bir iç mimardan destek alın bence.
ebeveyn falan değil sadece klozet istiyorAdam ebeveyn banyosu istiyor neyinden tiksiniyorsun?
o klozette takıldı kaldı:)Eşin de evin bir yaşayanı olduğuna göre onun zevki de seninki kadar önemli.
Yatak odasına ebeveyn banyosu olsa klozete gerek yok :)
peki o zaman yatak odasına klozet koyalım salondan koltukları atıp puf koyalımÜzüldüm Ada'ma hevesle sana fikirleri sunmuş o sana Tmm demiş sende onun istediklerine tamam deyiver. Neden boyle olur ki anlamam hic. Ben bir seye ortak karar verme taraftarıyım ama ev içinde bir cok seyi de onun zevkine göre aldık o huzirlunolsun evinde bana yeter. Seve seve gelsin evine. Ben oyle yada boyle yine Mutlu olurum eşya neki ya. Bi Köse'si bana hitap eder diğeri ona.
dimi yaniYatak odasinda klozetin ne isi var Allah askina !
İnsan odada ayen beyan nasil şeeder ya
ben ona hep derim hayatım sende söyle gel halı renginde bana yardımcı ol dedim mesela evimizin halısını eşim gösterdi çok güzeldi aldık. ama bazende ütopik fikirler çıkıyo işte:)Anladığım kadarıyla eşiniz "bu evde ben de yaşıyorum, benim de dediğim olacak" diyor ama bir fikri olmadığı için de garip tasarımlarla geliyor size :) bir iç mimar tutarak her ikinizin de ortak zevkine göre hareket edebilirsiniz, böylece ne siz yıpranırsınız ne de o kırılır..
Sesi kokuyu geçtim de o travma nasıl atlatılırYatak odasında bir an klozet olduğunu düşündümde.Uykumun arasında çiş sesi,b.k kokusu.
Ama yeni evlerde oluyo yatak odasında banyo klozet.. Ebeveynler çocuklardan ayrı olarak takılsınlar diyeYatak odasında bir an klozet olduğunu düşündümde.Uykumun arasında çiş sesi,b.k kokusu.
Yarım okudum, o mantıksız. Tuvalet gibi bir şeyin yatak odasında ne isi var... Bastan ebeveyn banyolu eve taşınacaktı o Zaman...peki o zaman yatak odasına klozet koyalım salondan koltukları atıp puf koyalım
o an evet dersem sonrası için dahada umutlanırBnce eşinizle bu şekilde zıtlaşıp tersleşmek yerine o anlık ılımlı olun olabilir gibi farklı bir anında ona sarılarak hayatım sen şurası için şöyle demiştin ama şu sebeplerden dolayı ben sıkıntı olabileceğini düşündüm şöyle yapsak sencede daha iyi olmazmı gibi konuşusanız hem kırılmamış olursunuz hemde tartışmasız istediğiniz şyleri yaptırabilrsiniz
kızlar kocamdan iyice şüphelendim ya insan böyle birşeyi nasıl düşünebilir:)Sesi kokuyu geçtim de o travma nasıl atlatılır
şükür benimki öyle saygısız değil sadece teklif eder:)Ayy bu bilmiş adamlara da uyuz oluyorum ya erkeksen erkekliğini bil otur karışma kadının işinebenim halamın kocası da yani eniştem de aynı böyle gelir evde ki saksıyı çöpe atar eve istediği gibi düzen verir sevmediklerini atar felan işin zor valla bu daha ilk zamanlar..
canım bizde eşimle tüm eşyaları beraber seçtik zevklidirde. mesela eşim kahverengi tarzda halı ve koltuğu hiç sevmez. bende sevmem. ikimiz anlaştık koltuk takımını özel yaptırdık koltuğun biri pembe biri hardal sarısı tekliler su yeşili. halımızda içinde kare kare her renk olan şu renkli halılardan. eşim eve her geldiğimde şu koltuklara baktıkça içim açılıyo renkler çok uyumlu oldu evimizin her tarafı rengarenk olsun dedi tabiki hayatım dedim. renkli evi kim istemezki:) yatak örtümüz beyazdı ve çabuk kirleniyodu. eşimde hayatım sende istersen yatak odasını komple değiştirsek örtüyü dolabı kırmızı yada pembe yaptırsak cıvıl cıvıl olsa dedi tabiki hayatım daha güzel olur dedim. biz şu an kış olduğu için küçük odada oturuyoruz. eşimde ikinci koltuk takımını beğenmedi. bana dediki bu koltukları atalım sadece iki tane puf koyalım dedi. bende o an sinir oldum. panik atağım var istem dışı bir sinir oldu daha doğrusu. sonra rahatlayıp açıkladım. hayatım koltuksuz oda olmaz dedim. diğer yer misafir odası ama oturma odamızdada koltuk olması lazım ben rahat edemem dedim. fazla misafir geldiğinde kadın erkek ayrı oturuyoruz o zaman perişan oluruz diye anlattım oda tamam hayatım ben o yönden hiç düşünmemiştim dedim. küçük odadaki koltuklar gri. galiba sevemedi. istersen buraya köşem takımı alalım dedim. eşimde tamam dedi ama rengarenk olsun içim açılıyo dedi bende tamam dedim el ele tutuşup mutlu mutlu mısır eşliğinde film izledik:) ama yatak odasında klozet fikrini hala anlayamadım:)Eşiniz çok tatlı gerçekten. :) eviyle dekorasyonuyla ilgileniyor ne güzel iste, umursamaz biri olsaydı daha mı iyi. Sadece sizin yanınızda sesli düşünüyor o kadar, o da siz eşi oldugunuz icin rahat ediyor. Bence bu çok hoş bir ayrıntı. :) zaten neden ustemediginizi açıkladığınızda da tamam diyor adam. Yani inatçı da değil. Sorun cıkaracak bir durum görmüyorum konunuzda.
Sonucta o evde ikiniz de yaşıyorsunuz, bazı yorumlardaki erkek karışmasin eve mantığını kabul etmiyorum. Sonucta o evin yarısı da onun. Yiyip ictigi uyudugu dinlediği bir konut. Elbette dekorasyonunda temizliginde vs'de karar sahibi olmalı ve fikrini söylemeli. Siz hemencecik hayır dememelisiniz bu esinizi incitir. O size sacma bir fikirle geldiginde "neden böyle olsun istiyorsun hayatım peki?" Diye sorun ve dinleyin gerekçelerini. Olmazsa aynı gerekcelere uyan farkli bir dekorasyonda karar verirsiniz. Ama önemsediģinizi onu dinlediginizi belirtin.
Biz şimdiden erkek arkadaşımla avmye falan gittigimizde ev esyaları dükkanına girip fikirlerimizi söylüyoruz birbirimize. Hem o benim ne istedigimi hem de ben onun ne istedigini anlıyorum sonra da ortak bir paydada bulusuyoruz. Boyle olunca görüyorum ki o da cok heyecanlanıyor ileride dekore edecegimiz ev için. Bunlar küçük ama cok hoş mutluluklar bence :)
Yani esiniz hicbir seye karismayip "kadinin gorevi ev isleri erkegin gorevi para kazanmak. Kadın yemegi getir, temizligimi yap!" Kafasında olsaydı sıkıntı orda olurdu. Bence esinizin bu eglenceli fikirlerini siz de tatlı dille karşılayın. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?