kocamın anlam veremediğim halleri...

Nişanlımla mutfak dolaplarını tamamen beyaz istiyoruz ama o ara fayansıda beyaz istiyomuş alacağımız eşyalar ve küçük ev aletleriyle renklendircekmişiz bende inadına hayır ara taşlar renkli olucak dedim herhangi bi nedeni yok tamamen inat:))) sanane kardeşim benim mutfağımdan dimi

bendeki inat değil:) ama yani karışmaları iyi olmuyo

Benim kocam işten gelmişse hiiiiç bir şeye elini sürmez ne temizlik ne de toplama bir şey yapmaz. Ve ev düzenine de karışmaz. Benim fikirlerimi beğenir destekler. İyi ki de böyle Senin koca her işi yapıyo yani adam haklı onunda dediği olmalı ona göre.

evet böyle iyi insan olduğu için beni düşündüğü için kabul edeyim diyorum ama yok yani kabul edilecek şeyler değil

Aklına bir fikir gelmis seninle paylaşıyor sen de Hayır diyip kestirip atıyorsun. Kocan tepkisinde haklı.

Evi sürekli temizlemesi ve ev eşyaları ile sürekli oynaması rahat edememesi problem. bunun için psikologlar var. Gidip problemi neyse bulup çözün.

Size gelen yeni fikirlere karşı sinirlenip Hayır demek te ciddi bir problem bence. Onun için de psikoloğa birlikte gidin. Eşinizin fikirleri saçma olabilir ama ona değer vermediğinizi düşünüyorum. Onu garipsiyorsunuz.

onuda yaptım canım ama yok yani koltuk yerine pufta oturalım diyor her odayı değiştirmek istiyor

Zaten bir odayı kütüphane yapacakmışsiniz. Buraya 2 püf ve çalışma masasi koyup istedigini yapabilirsiniz bence.

Zevklerini aynı değil derken sandım ki ben çok sade modern şeyler severken eşim Osmanlı motifleri, oymali kakmali avizeli altın varki şeyler beğeniyorum anlasamiyoruz diyeceksiniz.

Adam evin tasarımı konusunda fikir beyan ediyor. Esiniz yenilikçi ve yaratıcı davranıyor. Siz de onu garipsiyorsunuz.

Maddi durumunuz uygun ise bir iç mimardan destek alın bence.

Adam ebeveyn banyosu istiyor neyinden tiksiniyorsun?

Eşin de evin bir yaşayanı olduğuna göre onun zevki de seninki kadar önemli.
Yatak odasına ebeveyn banyosu olsa klozete gerek yok :)

Allah tan büyümeden hallediliyor konu, arada bir sevdiği renklere falan izin verin fikirlerini önemsiyormuş gibi yapın daha sonra acaba şöyle de olsa olur mu deyip kendi fikrinizi de söyleyin

Bence çok yanlış bir yol izliyorsun. Tamam eşinin düşünceleri hoşuna gitmiyor olabilir.Ama bunu eşine hissettirmen, belli etmen yanlış. Ben ikili ilişkilerde dürüst olmaktan yanayım ama dürüstlük karşı tarafı mutsuz edecekse biraz yumuşatılabilir. Örneğin '' Aaa aşkım haklısın güzel olur öyle yapalım diyin hemen o dakika yapmayacaksınız ya sonrasında aşkım yalnız böyle yaparsak böyle olur artılarını eksilerini iyice düşünelim en son karar verelim de. Zaten anladığım kadarıyla eşinle konuşarak anlaşabiliyorsun. Bana güzel bir şekilde açıklama yapsan anlarım diyor. Bence olayları kafanda çok büyütüyorsun ve boş yere sıkıntı ediyorsun.

Bizim evimizde iki oda var Bir odayı esımın zevkıne gore dıgerı benım zevkıme gore organıze ettık.Her kose benım ıcıme sınsın dıye bısey yok.Fazlasıyla bencillik olur oyle olursa.. Ortak nokta olmak zorunda degıl.Tartısmak ıyıdır tabi cok uc noktalara varmadıkca..

Ayrıca Ebeveyn banyosu tarzı bısey ıstenıyorsa yatak odasına olabilir bence.. Tabi bencesı bu;Aksı halde cok hıjyenık olmaz gibi..

Üzüldüm Ada'ma hevesle sana fikirleri sunmuş o sana Tmm demiş sende onun istediklerine tamam deyiver. Neden boyle olur ki anlamam hic. Ben bir seye ortak karar verme taraftarıyım ama ev içinde bir cok seyi de onun zevkine göre aldık o huzirlunolsun evinde bana yeter. Seve seve gelsin evine. Ben oyle yada boyle yine Mutlu olurum eşya neki ya. Bi Köse'si bana hitap eder diğeri ona.

Sorun senin direkt hayır demen. Hayır demek yerine o fikrini söylediği zaman. Su şu şekilde olsa daha iyi olur yada istediğin şu yüzden olmaz gibi açıklama yaptığın zaman eşin hep ok demiş. Demekki Hayır demek yerine açıklama yapman sorunu çözüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…