- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
Valla ben yılısık, lafını bilmeyen bir kadın gordum sadece bu mesajlarda... Kadın bes para etmez, ama esinizin yazdıklarında ben bir seye takılmadım. Israrla numarayı istemis sadece, kadınla laf yarısmaya calismis, onu da becerememiiş. Bu kadına laf yetistirilmez zaten. Yanii kısacası sırf bu olay icin ben olsam cok ustune gitmezdim.Uyandi sen daha uyumadin mi dedi
Nasil uyuyayim bu mesajlar ne dedim
Ne mesaji dedi
Normal mi xx e yazdigin bu mesajlar, arkadas karisina boyle mi yazilir sence dedim
Ne var ki dedi?
Biraz kaba baslamisim sonra duzelttim dedi.
Haklisin xx yenge Su an y sehrindeyim x in numarasini verirsen onunla gorusmek istiyorum gibi yazmam lazimdi alelacele yazdim dedi.
Niye cok soru sormak iyi degil demek yerine bunu demedin dedim. Samimi arkadasin mi o srnin
Tamam tamam dedi kabul etti hatasini ilkin sonra bir daha konusmani istemiyrium falan dedim kabul etti.
Sonra beni yonetmeye mi calisiyorsun uzerimde baski kurma falan demeye basladi. Ben biraz daha ustune gidince de terslenmeye basladi.
Simdi de dondu yatti geri.
Bu ne samimiyet ya rahat bi kadın çokta basit bir bayan konuşmalarından belli aralarında bişey yok gibi ama bu olmayacağı anlamına gelmez eline tepkini öok sert bi dille yap gerekirse boşanma ile tehtid et bi daha o kadınla görüşmesine izin verme ve takip etkisaca anlatmaya calisayim biraz sinirliyim karisik olmaz umarim.
Kadinin bir cocugu var ve kocasi farkli bir sehirde calisiyor. Tuhaf bi evlilikleri var. Pek bir araya gelmiyorlar ama bosanmiyorlar da. Adamla esimin arasinda da pek bi muhabbet kalmadi.
Kadin zaman zaman bazi sorunlari oldugunda falan esimi arardi. Arkadas toplantilarinda karsilastigimizda esimle sakalasmalarindan bir kez rahatsiz olup esimi uyarmistim.o senin asker arkadasin degil diyerek. Esim diger kadinlarla mesafelidir. Bu kadin herkesle bu sekilde oldugu icin cok dert etmedim esime dikkat et tavrina dedim sadece.
Biz simdi kadinin kocasinin yasadigi sehire geldik, kadin ve kocam watsaptan yazismislar, sacma salak bi yazisma beni sinirlendirdi. Esime de niye boyle sacma sapan yazdin diyemiyorum mesajlarimi niye karistiriyorsun diyecek.
Yazisma su sekilde;
Esim: xin numarasi kac? (Kadinin kocasinin numarasini soruyor)
Kadin: neden lazim?
E: ne demek neden? Lazim iste.
K: uzun zamandir istemedin onemli bir sey mi oldu?(adam bi sure once numarasini degistirdi, esimin neden o zaman degil de simdi istedigini sorguluyor)
E: cok soru sormak sagliga zararlinumarayi alayim.
K: sinirlenmeksagliga yararli zaten
E: yok o da zararli hadi numaraaa
K: sen pasa misin
E: evet nerden bildin tesekkurler numarayi ver
K: dogru duzgun iste vereyim
E: lutfen xin numarasini yazmaniz mumkun mu efendim?
K: tamam bu sefer oldu 573737373882
E: numara dogru degil mi?
K: %200
E:
K:hahaha
E: sagol
K: rica ederim.
Siz ne dusunursunuz? Ben mi abartiyorum sinir olarak.
Ya hiç bişey Yok aramızda bişeyler var kocana mı söylemek için istemiş tövbe bence olabilir nolacakkisaca anlatmaya calisayim biraz sinirliyim karisik olmaz umarim.
Kadinin bir cocugu var ve kocasi farkli bir sehirde calisiyor. Tuhaf bi evlilikleri var. Pek bir araya gelmiyorlar ama bosanmiyorlar da. Adamla esimin arasinda da pek bi muhabbet kalmadi.
Kadin zaman zaman bazi sorunlari oldugunda falan esimi arardi. Arkadas toplantilarinda karsilastigimizda esimle sakalasmalarindan bir kez rahatsiz olup esimi uyarmistim.o senin asker arkadasin degil diyerek. Esim diger kadinlarla mesafelidir. Bu kadin herkesle bu sekilde oldugu icin cok dert etmedim esime dikkat et tavrina dedim sadece.
Biz simdi kadinin kocasinin yasadigi sehire geldik, kadin ve kocam watsaptan yazismislar, sacma salak bi yazisma beni sinirlendirdi. Esime de niye boyle sacma sapan yazdin diyemiyorum mesajlarimi niye karistiriyorsun diyecek.
Yazisma su sekilde;
K: uzun zamandir istemedin onemli bir sey mi oldu?(adam bi sure once numarasini degistirdi, esimin neden o zaman degil de simdi istedigini sorguluyor)
E:
Senden dolayı gerilmiş belli etmeme çabasına girmiş eşin.o da şaka yollu değil bayağı tehdit etmiş sinirlenmiş çünkü.Gecen kadini ve kizini arabamizla aldik bi arkadas toplantisina gittik. Yol boyu konustu esimle. Esim hi hi evet evet hmm hmm gibi kisa cevaplar verdi.
Sonra donecekken esim kadina acele etmesini soyledi, kadin beni acele ettirme buradaki herkesle arani bozarim arkadasa muhtac kalirsin diye saka yollu tehdit etti.
Iste o gun uyarmistim.
ohooooooKocam erkek arkadaslarina karsi boyle. Cok itici konusur. Sacma sapan sakalar yapar. Ama kadin olarak kiz kardeslerine bana boyledir baska samimi oldugu kadin yok. Gerci mudurune (kadin)de izin verdi diye sen bi starsin yazmis.
kisaca anlatmaya calisayim biraz sinirliyim karisik olmaz umarim.
Yazisma su sekilde;
E:
Gercekten tuttum burayi aldatilman yakindir bir kivilcim lazimBu cok tehlikeli iste.
Gercekten fazla rahatsinValla ben pek rahatsızlık verici bi konuşma olarak görmedim ... şakalaşma olmuş.. sonuçta eski tanışıklık var ... benmi fazla rahatım acaba diyorum şuan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?