Kocamin arkadasinin karisiyla laubali mesajlasmasi

Valla ben yılısık, lafını bilmeyen bir kadın gordum sadece bu mesajlarda... Kadın bes para etmez, ama esinizin yazdıklarında ben bir seye takılmadım. Israrla numarayı istemis sadece, kadınla laf yarısmaya calismis, onu da becerememiiş. Bu kadına laf yetistirilmez zaten. Yanii kısacası sırf bu olay icin ben olsam cok ustune gitmezdim.

Bu ne samimiyet ya rahat bi kadın çokta basit bir bayan konuşmalarından belli aralarında bişey yok gibi ama bu olmayacağı anlamına gelmez eline tepkini öok sert bi dille yap gerekirse boşanma ile tehtid et bi daha o kadınla görüşmesine izin verme ve takip et

Ya hiç bişey Yok aramızda bişeyler var kocana mı söylemek için istemiş tövbe bence olabilir nolacak

Arabada giderken kocasi aramisti goruntulu, kadin biraz konustuktan sonra elime teli tutusturdu, bak taniyacak misin kim diye kocasina beni soruyor. En son 5 yil once gordum adami.
Sukur internet cekmiyordu da bu absurt durumdan yirttim.

Kadin uzattikca uzatmis. Hiç hoşlanmam. Direk kes bunla bağı bi şekilde çok basın ağrir. Eşini de uyar. Mesajlarını okuduğuna kizarsa kizsin sende onun konuşmalarına kizdin sonuçta.

Eşinizin soruş tarzı da hoş değil bayan neden lazımdı diye soruyor ki yarın adam x kişiye numaramı neden verdin dediğinde cevap verebilsin....
Merhaba şu sebepten dolayı x kişiyle görüşmem gerek numarasını rica edebilir miyim dese daha hoş dururmuş...Kadının da laubali cevapları hoş değil tabi....

Esin normal yazmis hatta uyuz olmus kadina, bence hic esegin aklina karpuz kabugu dusurme durduk yere kadina baska gozle bakar

Parcalardim,esinizinde konusmalari daha samimi ,konusmak icin bahane aramis sanki tel
No isteyerek,bu konusmada en buyuk suc esinizin,cok sulu

Kadın fazla uzatmış bence WhatsApp için kendi telinize takip programı varmış ama ne olduğunu bilmiyorum bence takip edin

Bu işte %200 tuhaflık var. Hem kadınlar boşa şüphelenmezler içine düştüyse bir şüphe yersiz değildir ve mesajlardan sonra bi zahmet şüphelende zaten.

Aralarinda birsey yok bu ortada..
Bence eşin bu kadina hic saygi duymuyor.
Aralarinda hanim bey resmiyeti olmadigindan ve kadinin herkesle seviyesiz davranislarindan ötürü, esin de saygisiz bir sekilde numarayi istemis. kadin zaten belli vicik vicik konuyu uzatmis. Esin nabza gore serbet vermis ama
Esin de hatali tabi kiiii
Ha benim esim böyle konussa ki konusmaz oyardim!

Senden dolayı gerilmiş belli etmeme çabasına girmiş eşin.o da şaka yollu değil bayağı tehdit etmiş sinirlenmiş çünkü.
Tlf yazışması samimi olduklarını bariz gösteriyor.

Esinin rehberinde kadinin numarasinin ne isi var !!!! Ilginc konusmalari daha bir ilginc..

kocan çok kaba şişmaniye sana karşı da böyle değil, değil mi?
bi de mesajlaşmalar rahat ama sanki erkek kankasıyla yazışır gibi farklı bi anlam çıkarmadım şahsen

Bence bir casus programi satin al yuklet kocanin telefona bu konusmada com abartili bisey yok. Ama riske atilmaz bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…