Kocamin arkadasinin karisiyla laubali mesajlasmasi

Kocanızın yazdığında birşey yok ki, ısrarla ve uzatmadan, muhabbet etmeden numarasını istiyor adamın. Kadın arsız, muhabbet etmeye çalışıyor. Laubali, cıvık bir kadın. Dikkatli olun.
Bencede esinizde hicbir flörtöz yazisma yok. Milena81 arkadasima katiliyorum. Ben esimin telefonunda boyle yazisma gorsem kadin deli mi ne derim adam numara istemis kadin uzatmista uzatmis ver gec iste numarayi ne uzatiyorsun. Ben olsam kadinin yerinde adamla muhattap olacagima esime adamin numarasini verip sana ulasmaya calisiyor konus istersen derim bole muhabbetlere hic girmem. Yok neden istoyosun yok duzgun iste bilmem ne. Kadina dikkat edin

Evet esim kisisine gore davraniyor.
Basacam tekmeyi kaba etine o olacak.
Küçük küçük tüyolar vermişsiniz, arkadaşlıklara önem veren, hediyeler alan biri ama sizi göz önüne alarak davranmıyor ya da karşı tarafın partnerini düşünerek hareket etmiyor sanırım, aslında tüm sorun bundan ibaret yoksa adamın başkaca bir falsosu yok.

Biraz kulağını çekseniz yeterli bence:)

Baştan belirtmiştim bende samimiyim arkadaşlarıma karşı fakat gerçekten iyi tanıdığımız aile dostlarımıza karşı samimiyimdir, keza eşimde öyle.

O yüzden ben yazışmaları garipsemedim ama tabii siz kadından ziyade eşinizin tavrına kızdığınızdan acaba abartıyor muyum yoksa haklı mıyım diye tereddüt etmişsiniz.
Genel bir tavır dengeleme konuşması düzeltecektir diye umuyorum.

Kadina kizmaya hakkim yok, bazi yazdiklari sinirimi bozsa da.
Esim ise buna ortam hazirladigi icin kizginim. Cok soru sormak iyi degildir diyecegine aciklama yapsaydi konu bu sekilde ilerlemezdi.
Bir de koymus. Beni sinirlendiren bu laubali tavir oldu.
Numara attiktan sonra dogru numara mi diye uzatmasi. Bunlari hep konusacagim.
Bir daha da bu kadinla konusmasini tamamen istemedigimi soyleyecegim.

Esinizin bu yazismadan flortlestigini cikaramayiz ama su bi gercek ki esiniz kimle nasil konusacagini bilmiyor .
Yukarda da yazmissiniz mudurune sen bi starsin yazmış.
Yani genel olarak problem esinizde.
Sınırları nasıl koyacağını bilmiyor ve anladığım kadarıyla bunun duzeltilmesi gereken davranis oldugunu da bilmiyor.
Esim evlendikten sonra yanlis anlasilma olmasin diye tum bayan arkadaslariyla arasına mesafe koydu.cok samimi universite arkadaşları ve onlarin esleri esimle meslektaş ve hergün esime birsey sorarlar whatsapptan veya arayarak.bircok kez denk geldim.esim bu bayanlara X Hanım diyor.Hem arkadaşı hem arkadasinin esi olmasina ragmen.
Keza bende oyleyim.
Esiniz hep boyleymis dediginize göre .kac yıllık evlisiniz bilmiyorum ama hic ayar vermediniz mi bu konuda?
Direkt sen beni aldatiyor musunla olaya girmek abarti olur ama güzel bir ayar da sart

Ama işte kendiniz belirtmişsiniz evlenmeden önce tanıdıkları bir arkadaşlarının eşi, bekarken hepsi bu arkadaşlarının evine gitmişler, yemeğini yemişler.

Bizimde eşimle ortak çocukluk arkadaşımız var erkek, aynı muhitin çocukları olduğumuzdan birbirmizi çocukluğumuzdan beri tanıyoruz, biz evlendiğimizde o bekardı mesela, eşim kaza geçirdiğinde evde istirahat etmesi gerektiğinden ve yataktan kaldırmak yatırmak için bir erkek lazım olduğundan o arkadaşımız kaldı bizde çünkü eşim kaza esnasında başına aldı darbeyi, beyin kanaması geçirme riski vardı, kendini dengeleyemiyordu öleceksem evde eşimle kızımı görerek öleyim deyip imzayla hastaneden çıkıyor, eşimi hastaneden getirende o'dur, hani niye arkadaş geldi derseniz o dönem etrafımda ailemden akrabalarımdan kimse yoktu, eşimin ailesi de km'lerce uzaktaydı, güvenebileceğimiz tek insan o'ydu, o da bizi ailesi olarak görür evlenirken kendi kardeşi, akrabaları varken şahidi olarak eşimi yanında görmek istedi, 30-35 yıllık dostluktan bahsediyorum, bilemiyorum dostluklar böyle bıçak gibi kesilirse doğru mu olur?

Aynen bende orda ilk okurken uzun zamandir istemedin cumlesine takildim

Esimin de boyle arkadasliklari var ama kadinin kocasiyla oyle cooook derin bi dostluklari hic olmamis. Merhabayi kes demeyecegim zaten. Ararsa acma, mesgulum de. Mesaj atma, bir soru sorman gerekirse bana soyle ben sorarim diyecegim.

''uzun zamandır istemedin'' demiş ya. Ne alaka? Kocanız durup durup adamın numarasını mı istiyor

Uyandi sen daha uyumadin mi dedi
Nasil uyuyayim bu mesajlar ne dedim
Ne mesaji dedi
Normal mi xx e yazdigin bu mesajlar, arkadas karisina boyle mi yazilir sence dedim
Ne var ki dedi?
Biraz kaba baslamisim sonra duzelttim dedi.
Haklisin xx yenge Su an y sehrindeyim x in numarasini verirsen onunla gorusmek istiyorum gibi yazmam lazimdi alelacele yazdim dedi.
Niye cok soru sormak iyi degil demek yerine bunu demedin dedim. Samimi arkadasin mi o srnin
Tamam tamam dedi kabul etti hatasini ilkin sonra bir daha konusmani istemiyrium falan dedim kabul etti.
Sonra beni yonetmeye mi calisiyorsun uzerimde baski kurma falan demeye basladi. Ben biraz daha ustune gidince de terslenmeye basladi.
Simdi de dondu yatti geri.

Yok adamla olan durum normal. Esim arkadaslara cok onem verir. Bin yil sonra hic konusmadigi arkadasiyla bulusacak olsun hediyeyle gider. Simdi adamin sehrine geldik bulusmak istemesi normal geliyor bana.

Yok normalde, eşiyle bu kadar yakın olup , kocasının numarasını bile bilmemesi tuhaf.
Birde neden karısından ayrı yaşıyor, ne yapıyor orada belli değil ?
Karışık işte.

Daha evveldearkadasının telini o kadından istemişş demekki sizin adam
Hımm numara degişmiş gunahını almayalım hemen
tmm ayarı sarsmiş cok lakaytlar ikiside kankada olabilirler
sen esini bilirsin hemn aldatıyoya baglamayalım

Çok saçma bi muhabbet 2 tarafta eşit şekilde sacmalamıs bu sacmalama gerçekten savmalıktan mı yoksa flört mü orasını bilemezsiniz

Sorun yok gibi görünüyor bence. Burada herkesin "aman tanrım olamaz!!!" tarzı yorumlarına takılmayın bence. Kontrolü elinizde tutup gözlemlersiniz.

Yok normalde, eşiyle bu kadar yakın olup , kocasının numarasını bile bilmemesi tuhaf.
Birde neden karısından ayrı yaşıyor, ne yapıyor orada belli değil ?
Karışık işte.
adamin babasi cok hastaydi ailesinin yasadigi sehirden gelen is teklifini karisi kabul etmedigi halde kabul etti. Ailesiyle ayni evde yasamaya basladi. Kadin da inat etti isini birakip gitmedi. Kadin kiziyla burada yasiyor, adam ailesiyle orada. Kadin hic gitmiyor yanina, adam da uzak mesafe oldugundan cok nadir geliyor. Bosanmiyorlar da. Tuhaf bi durum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…