Bende sevgilim tarafindan aldatlgm da ve arama mesajlarini yakaladim bana dedi ki : ya sen ne sacma selere takiyorsun cirkin maymun gib bir kizi kiskaniyoesn kendinle onj nasil kiyasliyorsn dedi ki aldatildim oynasiyormsmBenim de başıma gelmişti canım kötülüyor derken ne diyor mesela
Bu tazr seyleri okuyunca duyunca bazen esime icimden binlerce kez iyiki hayatimdasin diyorum ...Allah seytana uydurmasin.....Simdj gelelim sizin konuya ....O telefonu alirdim kocamin kafasinda parcalrdim ....O kimki o kadinla bu sekilde samimi konusucak hem insan arkadasinin esiyle bu kadar samimi olmamali bence...Ki o kadininda basi pek bir bos kalmis dikkat etmek lazim....Tehlike seyler bunlar bilmem anlatabildim mi ?
Yok yok sen sukur etme bosuna erkektir aldatir bu kadar emin olmaBu tazr seyleri okuyunca duyunca bazen esime icimden binlerce kez iyiki hayatimdasin diyorum ...Allah seytana uydurmasin.....Simdj gelelim sizin konuya ....O telefonu alirdim kocamin kafasinda parcalrdim ....O kimki o kadinla bu sekilde samimi konusucak hem insan arkadasinin esiyle bu kadar samimi olmamali bence...Ki o kadininda basi pek bir bos kalmis dikkat etmek lazim....Tehlike seyler bunlar bilmem anlatabildim mi ?
Cok rahatsin oy oy bu gozler evli ciftlerin ne aldatilis olaylarina sahit oldu iki samimi ailenin kari koca birbirleriyle takasla birbirni aldattgmi gordm kimse bilmiyor vicdanm sizliyor ama karisma ölüme yol acarBir tek bana mi garip gelmedi mesajlasma? Yani arkadas ortamimdan biriyse bu sekilde sakalasip konusulabilir esim de yapabilir bende yapabilirim ikimizde bunda bir gariplik gormeyiz aslinda, biz genisiz demekki:)
Evet rahatim demekki. bir erkek yada kadin aldatmaya meyilliyse bunu her sekilde yapar zaten, kacinilmazdir yani. Ben onu kontrol ederek bunun onune gecemem, o yuzden bence cok kasmamak lazim.Cok rahatsin oy oy bu gozler evli ciftlerin ne aldatilis olaylarina sahit oldu iki samimi ailenin kari koca birbirleriyle takasla birbirni aldattgmi gordm kimse bilmiyor vicdanm sizliyor ama karisma ölüme yol acar
Kesinlikle haklisin engellemiyorsun o olmasa baskasila yapacak bir sekilde ulasacak ben kasmiyorum senin dusundugun gibi dusunuyorumEvet rahatim demekki. bir erkek yada kadin aldatmaya meyilliyse bunu her sekilde yapar zaten, kacinilmazdir yani. Ben onu kontrol ederek bunun onune gecemem, o yuzden bence cok kasmamak lazim.
Onceden vardi, adam bir sure once no degismis, muhabbet kesilince laizm da olmamis demek. Simdi adamin oldugu sehire geldik muhtemelen esim adamla tekrar irtibat kurmak istiyor.
Kocam erkek arkadaslarina karsi boyle. Cok itici konusur. Sacma sapan sakalar yapar. Ama kadin olarak kiz kardeslerine bana boyledir baska samimi oldugu kadin yok. Gerci mudurune (kadin)de izin verdi diye sen bi starsin yazmis.
Onceki uyardigimda kadinin esinin arkadas grubunda ilk evlenen oldugunu, hepsi bekarken onlarin evine gidip arkadaslarla kart oynadiklarini, kadinin yemegini yediklerini, bu yuzden herkesin onunla samimi oldugunu soylemisti.
Palavraciymis, kocasina layik degilmis, cacaronmus vs
Burada birçok aldatılma konusu okuduk beraber, artık kimse için asla yapmaz diyemiyorum, öyle hayrete düşüren şeyler okudum ama Şişmaniye'nin eşi ve görüştüğü hanım için direkt yargıda bulunamıyorum çünkü bende çok samimi olduğum erkek arkadaşlarımla samimi konuştuğumdan acaba mı? diyorum, şaka kaldıran, karakterinden şüphe etmediğim veya beni iyi tanıdığını ve ne haber hacı ne yapıyorsun, ne alemdesin, oğlum ömrünü çürüttün gibi sözler söylediğimde arkadaşlık duygusuyla yazdığımı bilen arkadaşlarıma içten yazarım, şakalaşır gülerim, bazen hayatım ne yapıyorsun dediğim oluyor, ben karşımdakine cinsiyet gözeterek yazmıyorum, arkadaş dediğimde benim için cinsiyetin kıymeti yoktur çünkü, kimisini de sarılırım, dışardan bakınca tuhaf bir durum belki, yani sevgilisi, karısı beni tanımıyorsa aynen bu hanım gibi yanlış anlaşılabilirim, lafı çok uzattım, niyet önemli, bu hanım ve Şişmaniye'nin eşinin birbirlerine niyeti nedir netleşse birşey var veya yok diyebiliriz.
Hic bi sey demez diye dusunuyorum. Takilmaz boyle seylereKadin onemli bir sey yok degil mi diye sorduktan sonra esin olayi bozmus kadin da devam ettirmis. Cok sinir bozucu bence.
Ama ben sunu merak ederim mesela siz arkadasinizin esiyle bu sekilde laubali olsaniz esiniz ne der...
Esimin insanlar hakkinda yaptigi yorumlara zaten uyuz olurum zaten.Başkalarına mesafeli davranırken o kadınla neden samimi oldugunu belirtmişsiniz. Mune Hanım kendisinden örnek vererek açıklamış, bence de gayet dogal bir durum.
Ancak yemegini yedigi ve muhabbeti sürdürdügü birisinin arkasından söyledikleri gerçekten çok çirkin.
Hele ki kadın dünyanın en kötü insanı dahi olsa "kocasına layık olup olmadıgını" söylemek kimsenin haddine degil.
Eğer bu kadar olumsuz düşünüyorsa neden görüsmeye devam ediyor ya da mesafe koymuyor?
Üstelik konuşmalarına baktıgımızda karşısındaki kişiye samimi bir şekilde ilk yazan kişi yine kendisi... Hem de aylar sonra telefon numarası almak için iletişime geçtigi, görüşmediginiz bir aileden söz ediyorsunuz.
Aynı lakayıtlıkla müdürüne de "starsın" yazmış ki buradaki mesele cinsiyet farkından ziyade iş yerinde kurdugu ilişkilerdeki ciddiyetsizlik.
Kadın-erkek ilişkisi şeklinde bir sınırlandırma olmaksızın eşinizin genel olarak kendisine çeki düzen vermesi gerektigini düşünüyorum.
"Kıskandıgımı sandı" vb. düşüncelere kapılmayın bence. Size bugun ikna edici bir açıklama yapmış olabilir ancak o bu tavrının yanlışlıgını anlamadıgı sürece benzer durumları her zaman yaşayabilirsiniz.
Sizin yaptıgınız baskı kurmak degil, ilişkilerde kuramadıgı dengeyle ilgili uyarmaktır.
cok soru sormak sagliga zararlinumarayi alayim.
Numarayi yazinca tiklayip aramis, numara yanlis demis operator.Kadindan daha cok esin tuhaf.
Cunku numarayi aldiktan sonraki mesajlari bile konusmayi surdurmek ister gibi.
Ben de buna kizdimBaşlığınızı istinaden yazıyorum .
Mesajlaşmadan ''laubalilik'' dozu nerde başlamış bence ;
Burda .
Bu cümle hadi yazışmayı azıcık geyiğe çevirelim gibi olmuş ...kadında devam etmiş .
Sayfaları okumadım .Başka bir detay yoksa ... bana göre ''fazla gereksiz/samimi'' bir yazışma .
Mesjda oyle bisey yazmadigi icin oyle dusundum.numara dogru degilmi diyorda kizda evet diyince tamm sagol diyor.numara yanlis diyor demiyorki kiza.Numarayi yazinca tiklayip aramis, numara yanlis demis operator.
Ben de buna kizdim
Numarayi yazinca tiklayip aramis, numara yanlis demis operator.
Ben de buna kizdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?