Sorun zaten kadında değil de özür dilerim ama eşinizde Şişmaniye, kadının profili cinsiyet gözetmeksizin herkesle samimi yazışan bir kadın gibi duruyor sizin anlatımınızdan, yanılıyor muyum?Aralarinda normalde de hanimli beyli bi muhabbet yok ki. Selam naber, x in numarasini gonderebilir misin yazsa yeterdi bence.
Esim neden kadinla boyle itici itici konustu bilmiyorum.
Başıma bir şey gelmeyecekse normal bulduğum konuşma, çok samimi erkek arkadaşlarımla ben de böyle konuşabilirim, erotik bir çağrışım yok bunda.
oncelikle kadının numarasının kocanda ne işi var?
bence sen sarjım bitti ayagyla telefonunu ıste eşinin ve birine whatsapp atman gerektigini söyle o ara okuyup farketmişsin gibi yap uyar
"Uzun zamandır istemedin" kısmı çok saçma değil mi?
İnsanlar birisinim numarasını ya kaydeder ya kaydetmez yada kaybeder.
Numarasını mı kaybettin yada sildin? Dese amenna. Kadın muhabbet edebilmek için saçma bi soru sormuş diye düşündüm..
Kocam erkek arkadaslarina karsi boyle. Cok itici konusur. Sacma sapan sakalar yapar. Ama kadin olarak kiz kardeslerine bana boyledir baska samimi oldugu kadin yok. Gerci mudurune (kadin)de izin verdi diye sen bi starsin yazmis.
Onceki uyardigimda kadinin esinin arkadas grubunda ilk evlenen oldugunu, hepsi bekarken onlarin evine gidip arkadaslarla kart oynadiklarini, kadinin yemegini yediklerini, bu yuzden herkesin onunla samimi oldugunu soylemisti.
Kocamin arkadaslarinin nosu var bende.Katılıyorum. Birbirlerinde numaralari olmasi bile sacmalik. Konu sahibi sen kocanin arkadaslarinin numarasini biliyor musun? Onlarla mesajlasir mısın? Bence hayir. Kadinin numarası kocanda ne geziyor yahu en bastan bu saçma zaten. Bunun önünü kes bi an önce.
+1 iyi fikir.
Kadinin esi nosunu degistirmis, ilk degistirdiginden beri istemedin simdi niye manasinda yazmis sanirim.Benimde aynı yer dikkatimi çekti. ne demek uzun zamandır istemedin?
Ayrıca konu sahibi eşinin konuşmalarında sanki muhabbet çok samimiymiş ama böyle trip atar bir tavır var gibi sezdim nedense
Baska isteyecegi biri yok, sosyal medya kullanmaz.Eşiniz madem bu kadının arkasından konuşuyor o zaman ne diye muhatap oluyor?
Gitsin başka birinden istesin adamın numarasını ya da sosyal medya aracılığıyla ulaşsın.
Yüzde yüz eşinizi hatalı buldum çünkü muhabbeti başlatan o.
Yukarida acikladim numarayi,Kadından daha önce de kocasının numarasını istemiş yani kadının numarası hiç silinmiyor habire kocasının numarası siliniyor senin eşinin telefonundan. Çok ilginç bu muhabbet kurma çabası ve samimiyetin derecesi. Ne bileyim x hanım desin, x yenge desin, x abla desin
Evet esim kisisine gore davraniyor.Şişmaniye şu yazdıklarınızdan sonra daha çok emin oldum, problem yazıştığı kadında değil, kadın herkese davrandığı gibi davranıyor bence, yani benim fikrim bu.
Ama eşiniz karşısındaki uzak durur ciddi olursa mecburen ciddi davranıyor, samimi davranırsa da hemen samimi olmaya çalışıyor, dengeleyemiyor tavrını, müdürüne bile sen bir starsın yazmış.
Telefon görüşmelerinin özel kalmasını telefonumun kurcalanmasını bende sevmiyorum, bu sebeple eşiniz öğrenirse tepki gösterecektir, bende tepki gösterirdim fakat siz eşinizle iyi bir konuşma yapmalısınız bana kalırsa, ki daha önce ikaz etmişsiniz.
Bu hanım için değil genel olarak samimi tavrına çekidüzen vermesi gerektiğini anlatmalısınız.
Sagol canim tam resim muhabbeti olmustu bugun. Hemen attim resim kendime simdi bu konuyu konusabilirim :)Bunu esinle tekrar konuş bence. Tabi telefonunu karistirdigini ogrenirse bu konu güme gider.mesele neden karıştırdın olur sen suçlu olursun. O yüzden konuyu açmak icin uygun bi yol izle. (Mesela bengayet güzel karistiririm. Konuya gireceğim zamanda wptan resim atacaktim kendime denk geldim derim. Tabi yalan olduğu belli olmasın diye bi iki resim atarım yine)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?