Kocamin arkadasinin karisiyla laubali mesajlasmasi

Sismaniye bunlardan birşey anlaşılmaz zaten eşine dememişsin okuduğu bence iyi de yapmışsın (bu arada elhamdülillah direkt hesap sormayıp sakin kalabileni de gördüm KK da)sen takipte kal ilerleyen zamanlarda anlarsın böylece aralarında ki geyik muhabbetimi yoksa flörtöz bir muhhabbet mi?

Bunu esinle tekrar konuş bence. Tabi telefonunu karistirdigini ogrenirse bu konu güme gider.mesele neden karıştırdın olur sen suçlu olursun. O yüzden konuyu açmak icin uygun bi yol izle. (Mesela bengayet güzel karistiririm. Konuya gireceğim zamanda wptan resim atacaktim kendime denk geldim derim. Tabi yalan olduğu belli olmasın diye bi iki resim atarım yine)

birde kzdıgınız o arkadas oturması günü beni kızdırma herkesle aranı bozarım nedemek nasıl yapacakmıs bunu acaba

kadın çok çok ama çok itici.. adam ısrarla telefonu istediği halde "şöyle yap vereyim, böyle yap vereyim" nedir yahu.. şiddet yanlısı biri olarak tam kafayı burun hizasına gömmelik..

Ya bir nunarayi istemek niye bukadar uzuyorki esin numarayi istediginde kadin da yazip gönderseydi sizinde moreliniz bu kadar bozulmadi herhalde ama bu kadar uzatmanin ne geregi var

Aralarinda normalde de hanimli beyli bi muhabbet yok ki. Selam naber, x in numarasini gonderebilir misin yazsa yeterdi bence.
Esim neden kadinla boyle itici itici konustu bilmiyorum.
Sorun zaten kadında değil de özür dilerim ama eşinizde Şişmaniye, kadının profili cinsiyet gözetmeksizin herkesle samimi yazışan bir kadın gibi duruyor sizin anlatımınızdan, yanılıyor muyum?

Eşinizse karşı cinsle gayet mesafeli konuşan biri ama bu hanım söz konusu olunca o mesafeyi korumuyor, acaba kadının samimiyetini yanlış mı anlıyor?

Takip etmelik bir durum oldugunu dusunmuyorum.
Konusmaya direkt girmesi onceden yazistiklarina da delalet edebilir, esinizin hanimi takmadigina da.
Bos anlarina denk gelmis olabilir ikisinin de..
Cunku konusma ergen konusmasi gibi olmus ve lakayt duruyor.
Hani sadece bu konusmayi yazsaniz yaslari sorsaniz 15-16 derdim.

Başıma bir şey gelmeyecekse normal bulduğum konuşma, çok samimi erkek arkadaşlarımla ben de böyle konuşabilirim, erotik bir çağrışım yok bunda.

Erotik bi çağrışım olduğunu kimse iddia etmiyor zaten. Ama flörtöz olduğu kesin. Üzgünüm ama evli barklı bir adamla bu şekilde konuşacak kadar samimiyet kurulmasını doğru bulmuyorum. O konuştuğunuz erkek arkadaşlarınızın sevgilisi veya eşi yoksa sorun yok tabi. Sonuçta kimsenin rahatsız olacağı bi durum söz konusu olmaz o zaman. Gerçi burda suç biraz da konu sahibinin eşinde. Kendisi de baya laubali olmuş gereksiz bi şekilde.

Aralarunda birsey yok korkma ama kadin cok ukala esinde ole bir insanla konusmasi yanlis esine tavir koyamiosan kadina koy.acaba onun esiyle sen bole konussan esinn ne tepkisi olurdu

oncelikle kadının numarasının kocanda ne işi var?

Katılıyorum. Birbirlerinde numaralari olmasi bile sacmalik. Konu sahibi sen kocanin arkadaslarinin numarasini biliyor musun? Onlarla mesajlasir mısın? Bence hayir. Kadinin numarası kocanda ne geziyor yahu en bastan bu saçma zaten. Bunun önünü kes bi an önce.

bence sen sarjım bitti ayagyla telefonunu ıste eşinin ve birine whatsapp atman gerektigini söyle o ara okuyup farketmişsin gibi yap uyar

+1 iyi fikir.

Benimde aynı yer dikkatimi çekti. ne demek uzun zamandır istemedin?

Ayrıca konu sahibi eşinin konuşmalarında sanki muhabbet çok samimiymiş ama böyle trip atar bir tavır var gibi sezdim nedense

Kocam erkek arkadaslarina karsi boyle. Cok itici konusur. Sacma sapan sakalar yapar. Ama kadin olarak kiz kardeslerine bana boyledir baska samimi oldugu kadin yok. Gerci mudurune (kadin)de izin verdi diye sen bi starsin yazmis.

Onceki uyardigimda kadinin esinin arkadas grubunda ilk evlenen oldugunu, hepsi bekarken onlarin evine gidip arkadaslarla kart oynadiklarini, kadinin yemegini yediklerini, bu yuzden herkesin onunla samimi oldugunu soylemisti.

Şişmaniye şu yazdıklarınızdan sonra daha çok emin oldum, problem yazıştığı kadında değil, kadın herkese davrandığı gibi davranıyor bence, yani benim fikrim bu.

Ama eşiniz karşısındaki uzak durur ciddi olursa mecburen ciddi davranıyor, samimi davranırsa da hemen samimi olmaya çalışıyor, dengeleyemiyor tavrını, müdürüne bile sen bir starsın yazmış.

Telefon görüşmelerinin özel kalmasını telefonumun kurcalanmasını bende sevmiyorum, bu sebeple eşiniz öğrenirse tepki gösterecektir, bende tepki gösterirdim fakat siz eşinizle iyi bir konuşma yapmalısınız bana kalırsa, ki daha önce ikaz etmişsiniz.

Bu hanım için değil genel olarak samimi tavrına çekidüzen vermesi gerektiğini anlatmalısınız.

Eşiniz madem bu kadının arkasından konuşuyor o zaman ne diye muhatap oluyor?
Gitsin başka birinden istesin adamın numarasını ya da sosyal medya aracılığıyla ulaşsın.
Yüzde yüz eşinizi hatalı buldum çünkü muhabbeti başlatan o.

Birtek ben mi ortada bir şey görmedim acaba? Eşinizin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin bence. İlk defa konuşmuyorlar ki hanımlı beyli olsun. Her şeyden nem kapar hale geldik. Konu sahibi çok rahatsızlık hissediyorsan eşini uyar ama bu kadar kafaya takmalık bir şey görmedim ben.

Kadından daha önce de kocasının numarasını istemiş yani kadının numarası hiç silinmiyor habire kocasının numarası siliniyor senin eşinin telefonundan. Çok ilginç bu muhabbet kurma çabası ve samimiyetin derecesi. Ne bileyim x hanım desin, x yenge desin, x abla desin

Kocamin arkadaslarinin nosu var bende.
Ben aramam ama bi arkadasina esime sigara teklif etmemesi icin mesaj atmistim.
Bir arkadasi da dogum gunumu kutlamak icin aramisti.

Benimde aynı yer dikkatimi çekti. ne demek uzun zamandır istemedin?

Ayrıca konu sahibi eşinin konuşmalarında sanki muhabbet çok samimiymiş ama böyle trip atar bir tavır var gibi sezdim nedense
Kadinin esi nosunu degistirmis, ilk degistirdiginden beri istemedin simdi niye manasinda yazmis sanirim.

Baska isteyecegi biri yok, sosyal medya kullanmaz.

Yukarida acikladim numarayi,
Kadina x yenge diye hitap ediyor zaten.

Evet esim kisisine gore davraniyor.
Basacam tekmeyi kaba etine o olacak.

Sagol canim tam resim muhabbeti olmustu bugun. Hemen attim resim kendime simdi bu konuyu konusabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…