Kocamin arkadasinin karisiyla laubali mesajlasmasi

Ay dayanamicam bir daha yazicam.
Konu sahibi esin bu kadinla da flört etmis. Bence kendisine pas veren her kadına karşı böyle seviyesiz.
Nasil dayanıyorsun hayret.
Basta kadınla konusmaniz sacma bu kadar.

O yagcilik olsun diye de, zaten evliligimi surekli olarak gozden geciriyorum.
Geçirmiş olsaydın şu ana kadar çoktan kiyametleri koparman gerekirdi.sen hala ne yapmalıyım die düşünüyorsun. Bi toparlan,kendine gel.Adam seni bastırmış aldatsa da sana kendini haklı çıkarabileceği ni biliyor zaten.o yüzden cok rahat senin gözünün önünde oluyor hersey

Ay dayanamicam bir daha yazicam.
Konu sahibi esin bu kadinla da flört etmis. Bence kendisine pas veren her kadına karşı böyle seviyesiz.
Nasil dayanıyorsun hayret.
Basta kadınla konusmaniz sacma bu kadar.
Onceden cok kiskanctim, cok sorun yaratirdim, sanirim baskilaya baskilaya bu duygumu torpuledim. Bir de esimin arkadaslarindan bazilari bana da cok samimi davranir. Esim hic kiskanmaz.
Normal gelmeye basladi belki de.

Yok gozden gecirdigim baska seyler de, aldatma oldugunu dusunmuyorum. Ama tehlikeli sularda yuzmeye basladi.

İnsan evli diye karşı cinsten kimseyle şakalaşamaz, arkadaş olamaz mı ya? Ben bir kötülük göremedim.
Sadece senin için rahatsız edici olabilir, özellikle kadının tavrı. Belki onu uyarsan daha rahat edersin.

ilginc...cozemedim kocaniz kuzenletiyle kiz kardesiyle nasil yazisir sanki lise arkadasiyla yazisir gibi olmus kotu dusunmek istemiyorum

Onceden cok kiskanctim, cok sorun yaratirdim, sanirim baskilaya baskilaya bu duygumu torpuledim. Bir de esimin arkadaslarindan bazilari bana da cok samimi davranir. Esim hic kiskanmaz.
Normal gelmeye basladi belki de.

Bence bu flört değil.Arada benim de dalgasına muhabbet uzattığım konuşmalarım oluyor amacım flört etmek değil daha çok karşımdaki kişinin samimiyetinden kaynaklı.

Kocanız bence konuşmaya direk numarayı sorarak başlamakla ayıp etmiş.Üstelik ondan sonraki her mesajının sonunda da numarayı verir misin falan demiş.Biri bana yapsa ben çok kırılırdım,kadın da o öyle yapınca dalgaya vurmuş ne yapsın ?

Ortada aldatma ya da flört yok bence,en azından şimdilik.
Sadece devamlı konuştuklarını belki eden bir konuşma var. Direkt konuşmaya girmesi bunu gösteriyor.

Kadın ya da erkek , müsaade ettikleri kadar insanlar onlara yaklaşır. Eşiniz bu kadının tarzına alışmış gibi. Ve muhabbeti uzatmamis aslında, gecistirmis hatta.
Bu arada kadından çok , adamla yeniden kuracağı ilişki kafama takılırdı.

O da bir tuhaf sizle geldiyse sizle gider !
SİZ deseydiniz biz kalkiyoruz geliyormusunuz diye
ESiniz çok yüz vermiş belli

Ammmann çok şanslısınız kaçırmayın adamı. .
Bu arada aldatan erkekler şeytana uyduğu için değil bizzat kendileri şeytan oldukları için aldatiyorlar .keşke sizde onların bulduğu bu salakça bahanenin ardına saklanmasaniz .

Yazdığınız bütün mesajları olayları okudum. Bu kadın kocanızın ilgisini çekmeye çalışıyor net. Kocanız da yapısı gereği afedersiniz biraz gevşek bir insan anlattıklarınızdan bunu anladım. Tam olarak kadına yüz vermiş diyemem ama reddetmiş de diyemem. Kadının kocanızla ilgilenmesi kocanızı biraz şımartıyor belli ki, hoşuna gidiyor. Çözüm:kocanıza temizinden bi fırça çekin ve ne olursa olsun o kadınla sonsuza kadar iletişimi kesmesini söyleyin. Numarasını falan silsin her şeyini. Kadın ararsa sorarsa cevap vermesin. Sonu kötü olacak gibi yoksa.

Yok adamla olan durum normal. Esim arkadaslara cok onem verir. Bin yil sonra hic konusmadigi arkadasiyla bulusacak olsun hediyeyle gider. Simdi adamin sehrine geldik bulusmak istemesi normal geliyor bana.

Ya aslinda efendi diye tabir edilen bi tiptir esim. Ama icini bana sorun...
esime konusacagim ama mesajlarini karistirdim diyemem,tesadufen olmus gibi yapmam lazim.

O kadar yazılan yorumun içinde Benim yorumum mu size battı Acaba anlayamadım size Ne rahatsız etti Bu kadar eşimin sadakatinden Emin olmam mi bide Benim eşim Beni aldatıyor banada şeytana uydum Beni affet gbi Bir kelime yazdığımı hatırlamıyorum neye karşılık Bana Bu tarz Bi cevap yazdınız anlamadım bnim Böyle Bir derdim olmadığı için hiç Bir kelimenin arkasına sığınmiyorum hı Birde üstünüze vazife olmayan yorumlarda bulunmayın forum sahibine yazın yazmanız gereknleri

Ben eşinizin değilde o kadının tavrını biraz samimi buldum.sanki flört etmeye çalışır gibi bir havası var.Yada belki kadının genel hali budur bilmiyorum.
Çok kafaniza takmadan,strese girmeden takipte kalın yinede.

Beni rahatsız eden şu ;konu sahibi zaten üzgün ve eşinden dert yaniyorken kendi esinizi ovmeniz..
Az önce allah şeytana uydurmayın diye yazdiginizi bir hatırlayın bu arada..
Burada yorum yapan herkesin yorumuna karşılık yazarım üstüme vazife olmaması önemli değil canım kime cevap vermek isterse veririm.

Arkadaslar zaten gerekenleri söylemiş te ben de şunu anlamadım neden mesajlarina baktığını bilmesini istemiyorsun ki bu kadar? Sen onun eşisin tek özeli sensin bu mesajlara bakman gayet doğal.
Erkek arkadasiyla olan mesajlari geçtim içeriği okunmasa da olur da bi kadinla mesaj varsa okumak pek tabii hakkın. Esin hem kadinla gereksiz laubalilikle konuşmuş hem de mesajlarima baktin diye suç mu bastıracak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…