Kocamın asker arkadaşı

Öncelikle merhaba kızlar yeni üye oldum çünkü derdimi paylaşacağım kimse yok. Kocam şehir dışındaki asker arkadaşını almaya gidecekmiş. Normalde İş için şehir dışına çıktığında bile doğuya batıya heryere benimle gidiyor eşim. Fakat gidecekleri Arabada bir kaç erkek arkadaşıda olacağı için benim gelmemi istemiyor. Neymiş ertesi gün akşam gelicekmiş kim için arkadaşı için. Arkadaşı zırt bırt arıyo abi beni almaya sende gelecekmisin diye. Sinirleniyorum gerçekten otobüs uçak yokmu binsin gelsin dedim. Benim için sen önemlisin biz önemliyiz oymuş buymuş arkadaşmış çok mu önemli senin için dedim? Yok kocanın bi bildiği var ayıp olmasın şimdi alıp getirelim sırtımızı dönmüş gibi olmasın diyor. Asker olan arkadaşınıda pek sevmiyorum. Şimdiden Yolun açık olsun dedim. Gerçekten bunun için küstük haksızmıyım ama. Ama giderse döndüğünde burnundan getiricem. Bundan sonra bende hiç bişeyden izin almıycam. Doğru değil mi kızlar sinirden uyuyamadım?
Haksızsınız bence yaa.. Sakin olun öyle düşünün boş yere yıpraymayın birbirinizi bence.. Eşiniz öyle istemiş aksini yapsa belli ki içi rahat etmeyecek boşverin gitsin, geldiğinde de surat yapmayın bence..
 
Nerden biliyosun kızım içimizdemiydin bizim ne konuştuğumuzu sen benden bizden dahamı iyi bileceksin yazıyosun çiziyosun yok kıskanıyosun eşini asker arkadaşından anlatsam şimdi sana göndermemekde haklısın diyeceksin. Eşimi asker arkadaşından niye kıskanıyım şizofrenmisin? Çünkü boşşşş yorum yapıyosun can sıkıntısından salça oluyosun. Sorduğum soru ne verdiğin cevap ne ?
Kızım mı? Çok varoş bir hitap şekli.
 
Şüphelendiğin için mi sinirleniyosun canım aslında bişey yok yani gitsin gelsin nolucak
 
X