- 21 Kasım 2011
- 1.306
- 979
- 333
- Konu Sahibi ArbutusUnedo
-
Sanki metresi sizmişsiniz gibi konuşmuşsunuz. Kim bilir.Sana dedik. Biri var hayatında dedik. İlk fırsat bulduğunda seni sutlayacak dedik.
Ağzını bırak bı yerinle kuş tutsan artık kocan dönmeyecek.
Zaten kocan değil de. Sen sümük gibi yapismissin. Adam aylardır yıllardır Sana bir mikrop gibi davranıyor halen yapıştın adama.
Ya adam ne istersen verecek. Uzatmanın manası yok. Kendin ve çocukların için en iyi düzeni kur. Ne lazımsa al adamdan. Para, ev araba, okul masraflari. Adamı da arayıp rahatsız etme. Adam gitmiş. Adam gitmiş senin hayatından. Bunu kabul et. Bak zamanında kabul etseydin belki halen bir işin olacaktı.
Acıdim adama ya.
İyi fikir de benim hiç o taraklarda bezim olmadı, süs püs fln çok masrafsızımdır doğalcıyımdır. Hiç yapay tırnak yaptırmadım sevmiyorum. Hiç saçımı boyatmadım kuaföre senede 1 kere giderim saçımın tarzı bellidir uzun kullanırım. Giyim tarzım bellidir sabittir. Saçımı kızıl yapsam mı diye çok düşündüm ama kendimi böyle beğeniyorum sadece meme estetiği yaptıracağım cesaret edince.Bişey diyimmi biraz kendine bakmaya ne dersin mesela bir çanta alsan giyim tarzını değiştirsen saçlarını yeni bir renge boyasan adami da adamın eşyalarını da çöpe atsan ne güzel olur demi hatta bir kaş bakımı bir tırnak harikulade olmaz mı parasal konularını bilemem ama butcene göre kendine odaklanirmisin o esnada sende kendine ilerde canım diyeceğin birisini bulursun adamı arkanda birakma zamanın gelmiş hemen boşa
Saçını süpürge eden değil canım kendine bakan yarıyor emin ol kocanın o gittiği senden daha güzel yada becerikli değil sadece kendini iyi pazarlıyor kendine bakıyor sende kendine odaklanirmisin artık lütfenİyi fikir de benim hiç o taraklarda bezim olmadı, süs püs fln çok masrafsızımdır doğalcıyımdır. Hiç yapay tırnak yaptırmadım sevmiyorum. Hiç saçımı boyatmadım kuaföre senede 1 kere giderim saçımın tarzı bellidir uzun kullanırım. Giyim tarzım bellidir sabittir. Saçımı kızıl yapsam mı diye çok düşündüm ama kendimi böyle beğeniyorum sadece meme estetiği yaptıracağım cesaret edince.
Kesinlikle farkındayım ama içimde yok o dişil enerji. Benim yerimde başkası olsaydı canım cicim kuşum yönetirdi adamı çatır çatır parasını yerdi.Saçını süpürge eden değil canım kendine bakan yarıyor emin ol kocanın o gittiği senden daha güzel yada becerikli değil sadece kendini iyi pazarlıyor kendine bakıyor sende kendine odaklanirmisin artık lütfen
Olacak olanın önünde duramaz gidecek olanı yolundan ceviremezsiniz bırakın gitsin zaten gitmiş adam ruhen ,aklen,fikren ,bedenen ,kalben geri dönsede boş amaçsız bir hayatınız olacakKesinlikle farkındayım ama içimde yok o dişil enerji. Benim yerimde başkası olsaydı canım cicim kuşum yönetirdi adamı çatır çatır parasını yerdi.
Malesef gitmiş giden bende boşadim iki çocukla zor değil esasen önemli olan çabucak kendine gelip toparlamak bunun icinde Spor kitap farkli çevre sosyal kulüpler lazım birde kendine bakmakKesinlikle farkındayım ama içimde yok o dişil enerji. Benim yerimde başkası olsaydı canım cicim kuşum yönetirdi adamı çatır çatır parasını yerdi.
Kadini itham ettiginiz seye bakin cidden bu kadar kadin toplanmis sana destek olmaya mantikli adim atmana yardimci olmaya çalışıyor ezik se*** cibiliyetsiz tebriyesiz herif ugruna kendinizi çoluğunuzu cocugunuzu herseyi feda etmekte cekinmiyorsunuz ARKADAŞLAR YORUM YAZMAYIN HAKETMIYOR BIRAKIN KOCAM KOCAM DİYE AĞLASINSanki metresi sizmişsiniz gibi konuşmuşsunuz. Kim bilir.
Hakaret edemez. Nokta.Kadini itham ettiginiz seye bakin cidden bu kadar kadin toplanmis sana destek olmaya mantikli adim atmana yardimci olmaya çalışıyor ezik se*** cibiliyetsiz tebriyesiz herif ugruna kendinizi çoluğunuzu cocugunuzu herseyi feda etmekte cekinmiyorsunuz ARKADAŞLAR YORUM YAZMAYIN HAKETMIYOR BIRAKIN KOCAM KOCAM DİYE AĞLASIN
Kadini itham ettiginiz seye bakin cidden bu kadar kadin toplanmis sana destek olmaya mantikli adim atmana yardimci olmaya çalışıyor ezik se*** cibiliyetsiz tebriyesiz herif ugruna kendinizi çoluğunuzu cocugunuzu herseyi feda etmekte cekinmiyorsunuz ARKADAŞLAR YORUM YAZMAYIN HAKETMIYOR BIRAKIN KOCAM KOCAM DİYE AĞLASIN
Evet okudum kendine gel demis herkesin dedigi gibi ve o kadar paranoya ki kadina senmisin metresi kocamin demis siz farkında misinizKadının yazdığı yorumu okudunuz mu? Bence az bile yazmış.
manipülasyonun kralını yapmışsın,tebrik ederim.Kadini itham ettiginiz seye bakin cidden bu kadar kadin toplanmis sana destek olmaya mantikli adim atmana yardimci olmaya çalışıyor ezik se*** cibiliyetsiz tebriyesiz herif ugruna kendinizi çoluğunuzu cocugunuzu herseyi feda etmekte cekinmiyorsunuz ARKADAŞLAR YORUM YAZMAYIN HAKETMIYOR BIRAKIN KOCAM KOCAM DİYE AĞLASIN
Suya sabuna dokunmadan süsleyip püsleyip soslayıp inşallah maşallaha bulayıp yazmışsınız. Somut öneri yok, akıl verme yol gösterme yok, ne var ay hadi inşallah maşallah, sevgiyle kucaklama, bla bla...Utancınızı kendinize saklayın haddinizi bilin. Duygusal vampir kan emici zihniyet narsistler... hayırdır, üyelere hakaret etme hakkını kim veriyor size? Sabretmiş, ortada 2 küçük çocuk var, baba babalığını yapmıyor anne de babanın arkasından ağıt yakıp kocam geri gelsin diyor. Baş edemem bakamam diyip anne babasını çağırıyor, yetmiyor hem kendi hem çocukları azar işitiyor laf yiyor. Adam yıllardır boşanmak istiyor, kadının anne babasını bile arayıp alın şunu başımdan diyor. Ortada sadece avukat var iletişim kurulan, o da her gün arayıp boşan diye darlıyor.uzun zamandır bakmıyodum siteye,bu konuya denk geldim
inanamadım.
ne ara bu kadar hadsizce,düşüncesizce,empatiden uzak yorum yapar oldunuz.(belli başlı kişiler)
siz de kadınsınız,kendinize gelin bence,konu sahibinin yorgunluğu,çaresizliği,çırpınışı,yol arayışı tüm samimiyetiyle karşınızdayen
ne hakla daha da ,daha da üzerine gidebilirsiniz,bir kadına bir kadın böyle yaptıktan sonra inanın erkeklerde merhamet aramak çok yersiz.çok yazık..utandım adınıza..
konu sahibi kardeşim sana gelirsem,çaresizce çırpınışını,ikilemlerini,gel-gitlerini,korkularını hissettim.
bazen şer görünen,hayıra dönecektir ama zamanı vardır,inşallah bu zorlu yoldan alnının akıyla çıkıp evlatlarınla ışığa kavuşursun..
heryerde iş,aile,burası vs..heryerde karşına densizler,hadsizler,narsisteler çıkacaktır,
dilerim ki herkese kulağını kapatırsın ve kendi yoluna bakarsın.
sen de herşeyi görüyorsun aslında,yapman gereken çok net.Sadece desteğe ve sabıra ihtiyacın var.
duygusal vampirlerden ve kan emici zihniyetlerden arındırılmış bir çevrede eminim herşey daha kolay olacaktır.
son olarak her imtihan da aklıma gelen cümle,
bu da geçer ya hu!
sabret kardeşim,hayal kırıklıklarının tecrübeye dönüşeceği güne kadar sabret,ozaman bugünkü acıların,yarınlar için çıkardığın dersler olacak.
seni kocaman kucaklıyorum.
seni ve başı dara düşmüş çaresizce çıkış arayan tüm kız kardeşlerimi..
Sağlıklı bir zihniyete sahip olduğunuzu düşünmüyorum. Buradaki herkes başta konu sahibine empatiyle yaklaştı destek verdiler kendisinin önceki konularında da öyle. Konu sahibi yıllardır direttiği gibi devam ediyor eşi zaten yıllardır hanımefendiyle beraber değil yemediği hakaret işitmediği laf incinmediği tarafı kalmadı belkide. Herkes kendi için vazgeçmesi gerektiğini söylerken konu sahibi metresi sizsiniz sanırım yazdı bir hemcinsine. Siz ise çok güzel tavsiye vermişsiniz sabret diye. Neye sabretmesi gerekiyor duygusal olarak yanında olmayan birine mi aldatılmaya mı? Siz aldatılıp sabretmiş olabilirsiniz belki bu tavsiyeyi verdiğinize göre ama bu sitede kimse böyle bir konuya sizin bakış açınızla yaklaşmaz yaklaşmamalı da zaten o kişinin iyiliği düşünülüyorsa. Bunca yıldır yapılanlara rağmen vazgeçememek ayrılamamak takıntıdır normal değildir normalleştirmeye çalışmayın.dost mu? akıl verme mi?
burda gelip belkide tek istediği biraz destek,güzel söz olan bir kadına,
hadsizce ona kendini daha da kötü hissetirecek şekılde suçlamalar,ithamlar,eleştiriler...bu mu somut akıl vermek,bu mu destek?
kadın zaten yeterince duymuyo mu sanıyosun ailesinden yada eşinden bu sözleri,
ona akıl hastası muamelesi yapmak,suçlu sensin demek gerçekten harika çözümcül bir yol ve yazan kişi için kibrin klavyede vücut bulmuş hali.
Allah akıl fikir versin,gelip burda zaten derdiyle uğraşan bi kadına akıl veriyorum bennn yol gösteriyorum ya tabı kı acı söyleyip kendimi de tatmın edicem,ona kendini daha da kötü hissetireyim ki
iyice çıkılmaza sürüklensin ruhu..
valla hanımefendi siz çevrenize nefret dolu söylemlerle süslediğiniz acı dolu akıllar vermeye devam edin,
ben zor durumda kalmış bir kadını incitmeyecek kadar hassas ruhlu biriyim.darısı başınıza
Keşke öyle kalsaydıuzun zamandır bakmıyodum siteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?