Kocamın başka kadın yanında olduğunu nasıl ispat ederim?

Sanki metresi sizmişsiniz gibi konuşmuşsunuz. Kim bilir.

İyi fikir de benim hiç o taraklarda bezim olmadı, süs püs fln çok masrafsızımdır doğalcıyımdır. Hiç yapay tırnak yaptırmadım sevmiyorum. Hiç saçımı boyatmadım kuaföre senede 1 kere giderim saçımın tarzı bellidir uzun kullanırım. Giyim tarzım bellidir sabittir. Saçımı kızıl yapsam mı diye çok düşündüm ama kendimi böyle beğeniyorum sadece meme estetiği yaptıracağım cesaret edince.

Saçını süpürge eden değil canım kendine bakan yarıyor emin ol kocanın o gittiği senden daha güzel yada becerikli değil sadece kendini iyi pazarlıyor kendine bakıyor sende kendine odaklanirmisin artık lütfen

Kesinlikle farkındayım ama içimde yok o dişil enerji. Benim yerimde başkası olsaydı canım cicim kuşum yönetirdi adamı çatır çatır parasını yerdi.

Kesinlikle farkındayım ama içimde yok o dişil enerji. Benim yerimde başkası olsaydı canım cicim kuşum yönetirdi adamı çatır çatır parasını yerdi.
Olacak olanın önünde duramaz gidecek olanı yolundan ceviremezsiniz bırakın gitsin zaten gitmiş adam ruhen ,aklen,fikren ,bedenen ,kalben geri dönsede boş amaçsız bir hayatınız olacak

Daha bugün bir videoda izledim kadın kendine değer verip yatırım yaptığı sürece aranılan istenilen kadın olur diye bırakın adamı madem istemiyor başkası var artık anlaşmalı davada istediklerinizi alın kendi hayatuniza jendinize odaklanın

Malesef gitmiş giden bende boşadim iki çocukla zor değil esasen önemli olan çabucak kendine gelip toparlamak bunun icinde Spor kitap farkli çevre sosyal kulüpler lazım birde kendine bakmak

Sanki metresi sizmişsiniz gibi konuşmuşsunuz. Kim bilir.
Kadini itham ettiginiz seye bakin cidden bu kadar kadin toplanmis sana destek olmaya mantikli adim atmana yardimci olmaya çalışıyor ezik se*** cibiliyetsiz tebriyesiz herif ugruna kendinizi çoluğunuzu cocugunuzu herseyi feda etmekte cekinmiyorsunuz ARKADAŞLAR YORUM YAZMAYIN HAKETMIYOR BIRAKIN KOCAM KOCAM DİYE AĞLASIN

Hakaret edemez. Nokta.

Ay onu kanıtlamak o kadar zor ki. Arkadaşım eşi ve kendisini aldattığı kadınla fotoğraflarını çekip delil diye mahkemede sundu, kişisel verileri koruma kanununa muhalefetten yargılanıyor. Yok efendim iş yemeğiymiş de bilmem ne. Ülkede hukuk suçluya yarıyor.

Kadının yazdığı yorumu okudunuz mu? Bence az bile yazmış.

manipülasyonun kralını yapmışsın,tebrik ederim.
ne oldu eline ne geçti,?
çaresizlik içinde çırpınan,dogru veya yanlış adımlar atarak kendini,çocuklarını ve geleceğini olabilecek en iyi noktaya taşımaya çalışan
bunaldığıunda da farklı bikaç gözden fikir almak için yolu buraya düşmüş bir kadına böyle mi yaklaşıyorsunuz.
tebrik ederim.sen yurt değil,kurt kadınlardansın.siz ve sizin gibilerin azalması dileğiyle...

uzun zamandır bakmıyodum siteye,bu konuya denk geldim
inanamadım.
ne ara bu kadar hadsizce,düşüncesizce,empatiden uzak yorum yapar oldunuz.(belli başlı kişiler)
siz de kadınsınız,kendinize gelin bence,konu sahibinin yorgunluğu,çaresizliği,çırpınışı,yol arayışı tüm samimiyetiyle karşınızdayen
ne hakla daha da ,daha da üzerine gidebilirsiniz,bir kadına bir kadın böyle yaptıktan sonra inanın erkeklerde merhamet aramak çok yersiz.çok yazık..utandım adınıza..
konu sahibi kardeşim sana gelirsem,çaresizce çırpınışını,ikilemlerini,gel-gitlerini,korkularını hissettim.
bazen şer görünen,hayıra dönecektir ama zamanı vardır,inşallah bu zorlu yoldan alnının akıyla çıkıp evlatlarınla ışığa kavuşursun..
heryerde iş,aile,burası vs..heryerde karşına densizler,hadsizler,narsisteler çıkacaktır,
dilerim ki herkese kulağını kapatırsın ve kendi yoluna bakarsın.
sen de herşeyi görüyorsun aslında,yapman gereken çok net.Sadece desteğe ve sabıra ihtiyacın var.
duygusal vampirlerden ve kan emici zihniyetlerden arındırılmış bir çevrede eminim herşey daha kolay olacaktır.
son olarak her imtihan da aklıma gelen cümle,
bu da geçer ya hu!
sabret kardeşim,hayal kırıklıklarının tecrübeye dönüşeceği güne kadar sabret,ozaman bugünkü acıların,yarınlar için çıkardığın dersler olacak.
seni kocaman kucaklıyorum.
seni ve başı dara düşmüş çaresizce çıkış arayan tüm kız kardeşlerimi..

Suya sabuna dokunmadan süsleyip püsleyip soslayıp inşallah maşallaha bulayıp yazmışsınız. Somut öneri yok, akıl verme yol gösterme yok, ne var ay hadi inşallah maşallah, sevgiyle kucaklama, bla bla...Utancınızı kendinize saklayın haddinizi bilin. Duygusal vampir kan emici zihniyet narsistler... hayırdır, üyelere hakaret etme hakkını kim veriyor size? Sabretmiş, ortada 2 küçük çocuk var, baba babalığını yapmıyor anne de babanın arkasından ağıt yakıp kocam geri gelsin diyor. Baş edemem bakamam diyip anne babasını çağırıyor, yetmiyor hem kendi hem çocukları azar işitiyor laf yiyor. Adam yıllardır boşanmak istiyor, kadının anne babasını bile arayıp alın şunu başımdan diyor. Ortada sadece avukat var iletişim kurulan, o da her gün arayıp boşan diye darlıyor.

Bu da geçermiş, kendi adınıza konuşun bu ne kibir bu ne büyüklenme? Milletin kaderi sizin iki dudağınızın arasında mı? Narsist görmek istiyorsanız aynaya bakın. Bu durumdaki kadınların en büyük düşmanı sizlersiniz. Kısır döngüde kalsınlar, radikal kararlar alıp yaşadıkları durumdan birden çıkamasınlar, hep mağdur kurban modunda kalsınlar hayatlarına yön veremesinler değil mi? Kader sabır imtihan... İnsan düşmanına bile boş ümitler vermez hayallere kaptırmaz. Sabretmiş, bile isteye yapılmış çocuklar var ortada, onlar da sabretsin mi? Babamız geldi ama yine gitti, yine geldi acaba yine gider mi diye korku belirsizlik içinde yaşasınlar, anneanne dede azarı işitsinler ve sabretsinler çünkü sizin gibiler öyle istiyor. İnşallah birebir çevrenizde konu sahibi gibi kadınlar genç kızlar yoktur. Varsa da sizden uzak dursunlar. Üyenin evi var işi var, adam kaç zamandır boşanalım ne istiyorsan veririm diyor. Bu kadına boş hayaller edebiyat mı yoksa bir an önce gerçekle yüzleşmek mi lazım? Aldatılıyor, ezikleniyor, hakaret işitiyor, insan yerine bile konmuyor. Devam etsin mi bunları yaşamaya? Konuları yeni değil kaç zaman oldu, takip ediyoruz ve bir an önce boşansın yeni sayfa açsın istiyoruz. Dost acı söyler sizin gibiler de suya sabuna dokunmaz, bir işin ucundan eliyle tutmaz.

dost mu? akıl verme mi?
burda gelip belkide tek istediği biraz destek,güzel söz olan bir kadına,
hadsizce ona kendini daha da kötü hissetirecek şekılde suçlamalar,ithamlar,eleştiriler...bu mu somut akıl vermek,bu mu destek?
kadın zaten yeterince duymuyo mu sanıyosun ailesinden yada eşinden bu sözleri,
ona akıl hastası muamelesi yapmak,suçlu sensin demek gerçekten harika çözümcül bir yol ve yazan kişi için kibrin klavyede vücut bulmuş hali.
Allah akıl fikir versin,gelip burda zaten derdiyle uğraşan bi kadına akıl veriyorum bennn yol gösteriyorum ya tabı kı acı söyleyip kendimi de tatmın edicem,ona kendini daha da kötü hissetireyim ki
iyice çıkılmaza sürüklensin ruhu..
bu arada hiçkimseye bir hakaret,şahsi bir ithamda bulunmadım,ama agız dolusu acı sözlerini ortaya saçan DOSTlar tabiki üzerine alınabilir,benim lafım ortaya.
valla hanımefendi siz çevrenize nefret dolu söylemlerle süslediğiniz acı dolu akıllar vermeye devam edin,
ben zor durumda kalmış bir kadını incitmeyecek kadar hassas ruhlu biriyim.darısı başınıza

Sağlıklı bir zihniyete sahip olduğunuzu düşünmüyorum. Buradaki herkes başta konu sahibine empatiyle yaklaştı destek verdiler kendisinin önceki konularında da öyle. Konu sahibi yıllardır direttiği gibi devam ediyor eşi zaten yıllardır hanımefendiyle beraber değil yemediği hakaret işitmediği laf incinmediği tarafı kalmadı belkide. Herkes kendi için vazgeçmesi gerektiğini söylerken konu sahibi metresi sizsiniz sanırım yazdı bir hemcinsine. Siz ise çok güzel tavsiye vermişsiniz sabret diye. Neye sabretmesi gerekiyor duygusal olarak yanında olmayan birine mi aldatılmaya mı? Siz aldatılıp sabretmiş olabilirsiniz belki bu tavsiyeyi verdiğinize göre ama bu sitede kimse böyle bir konuya sizin bakış açınızla yaklaşmaz yaklaşmamalı da zaten o kişinin iyiliği düşünülüyorsa. Bunca yıldır yapılanlara rağmen vazgeçememek ayrılamamak takıntıdır normal değildir normalleştirmeye çalışmayın.

siz sabır konusunu çok yanlış anlamışsınız bence,
yapacagın çok net diyorum orda,aklı karışık bir kadına,
boşan ve çocuklarına odaklanarak hayatına devam et,bugünkü hayal kırıklıkların sana ileride tecrübe olacak diyorum.
siz tam okumadınız sanırmm,
bu duruma düşürülmüş bir kadına kal diyebilecek kadar empatiden yoksun,düşünemeyen bir kadın varmıdır bilemedim
en azından o ben değilim.
bence biraz daha dikkatli okuyarak saldırılarımızı yapalım,aksi taktirde okudugunu anlamayan durumuna düşeriz.
hem konu sahibi hem de okuma kısmında yanlış anlayacaklara tekrar mahal vermemek adına yazayım ozaman;

konu sahibi banlanmış ama geldiğinde eminim denk gelir okur,
çaresizce kendine yol arayışın,girdiğin çıkmazda ne yapacağın konusnda gel-gitler yaşamanı hissettim ama diyorum ki;
bu yolda ne yapacagını sende biliyorsun aslında(boşanmak),
ihtiyacın olan şey sabır ve doğru kişilerin desteği.
oyüzden akıl vermek adı altında sana daha çok manipülasyon uygulayacak kişilerden uzak dur,
gerçekten yeni kuracağın hayatta yanında sevgiyle şevkatle destek olacak yoldaşlar edin.eminim günü geldiğinde bu günleri acıyla değil,çıkardığın dersler olarak hatırlayacaksın..

bu arada yine yanlış anlama kısmını ortadan kaldırmak için yazmadan edemedim;

benim koyduğum tepki boşan diyenlere değil,
bunu suçlayarak ve konu sahibinin kalbini kıra döke yapanlara..
yani üslup..
had bilmek önemli..
yoksa güzel güzel akıl verenler,yol gösterenler,destek olanlar iyi ki var.
zor durumlarda kadının kadına desteği lazım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…