kocamın başka msn'i oldugunu ögrendim!!

tamam buldum.ama kullanmayı bilmiyorum.birkaç sayfa gezdim bakalım çıkacakmı diye çıkmıyor bişey.neresinden bakacağız acaba

Bu program sayesinde sevgilimin beni aldattığını öğrenmiştim. İyi ki yüklemişim yoksa boynuzlu boynuzlu dolaşmaya devam edecektim.

Bu program sayesinde sevgilimin beni aldattığını öğrenmiştim. İyi ki yüklemişim yoksa boynuzlu boynuzlu dolaşmaya devam edecektim.

kızlar eşim yüklemişse ben bu programa girip bakamazmııyım:26::26:

geçmiş olsun cnm

bu arada konu sahibesi ne oldu?
biz coştuk burda oda gitti sanırım :26:

şifresizse girip bakabilirsin
ama şifre koymuşsa anca şifreyi öğrendikten sonra bakabilirsin

oprogramı göremiyorm ki şifreyi giriyim sadece masa üstünde nasıl yüklenldgi anlatılıo o kadar onu yüklemişş yada ben anlamıyormm

benim eşim pc den çok anlamıyor derin konulara pek girmez ama kursa şimdiye kadar kurardı bende onu aldatırım diye çok korkuyordu diken üstünde bıraktıgım zamanlar bile oldu canı acısın kıskansın diye ve pc ye hep benim yanımda giriyor baktım böyle bir program yok ama ben kurayımda bakalımneler olacak :)

oprogramı göremiyorm ki şifreyi giriyim sadece masa üstünde nasıl yüklenldgi anlatılıo o kadar onu yüklemişş yada ben anlamıyormm

ben bi araştırırım o zaman sonra söylerim nasıl öğreneceğini

run'dan buldum.sürekli açıkmı kalacak yoksa exit yapsam olurmu.yine kaydedermi acaba

exit yaparsanda kaydediyor
benim kullandığım casusta stop recording vardı, anca ona tıkladığım zaman kaydetmeyi durduruyordu

tamam canım bekliyorum

''Evet arkadarşlar ilk önce pc nizde keylogger olup olmadığını nasıl anlarız bunu acıklyorum:
CTRL+ALT+DELETE Ye Basın ve Oradan işlermere gelin Orda servicesVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs wardır bunun yanında SYSTEM yazması lazım
Eğer SYSTEM değilde yanında Kullanıcı ismi yazarsa Örn: ADMİN gibi
Anlayın ki pc dinzde keylogger war !
Keylogger dan kurtulma:
1.ilk önce Başlat/Çalıştır/msconfig Bunu yazın Ordan Başlangıca GElin ve Bütün işlemleri Devre dışı Bırak De Sonra pc nizi yeniden başlatın
2.Bilgisayarım/C/windows/system e gelin ORdaki servicesVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs i silin
3.Sonra yine Calıştır/msconfig a girin Tekrar başlangıc bütün işlemleri Uygulaya tıklayın Ve pc nizi yeniden başlatın Ve artık Keylogger dan kurtuldunuz!...
İsterseniz CTRL+ALT+DELETE ye gir işlemlere gel servicesVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs in yanına bakın''

''Basit bir keyloggerdan kurtulmak için Başlat>Çalıştır "msconfig" (tırnaklar yok) yazıp açılan pencereden Başlangıç sekmesine gelerek listede açılışta çalışmaya başlayan programları görerek keylogger programınıda tespit ederek başlangıçta çalışmasını durdurabilirisiniz.
Bazı gelişmiş keyloggerlarda ise keyloggerları yok etmek bu kadar kolay değildir.Şimdi size bu programlardan nasıl kurtulabileceğinizi anlatacağım.

Ghost Keylogger programının bilgisayarda çalışıp çalışmadığını öğrenmek için synconfigVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs adlı dosyayı aratıp sistemde olup olmadığını öğrenebilirisiniz.
Ve ghost keylogger programının hangi dizinde olduğunu öğrendikten sonra o dizine gidip uninstall.bat dosyasını çaılıştırın.Artık ghost keyloggerdan kurtuldunuz.

Diğer bir keylooger programı olan iOpus starr programının sistemde olup olmadığını anlamak için windows\system klasöründe starrcmdVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs dosyasını aratın.Eğer öyle bir dosya varsa ve kaldırmak istiyorsanız Başlat>Çalıştır "starrcmd" (tırnaklar yok) yazın ve çıkan programda settings sekmesine gelin.Ardından Advanced Setup tuşuna basarak "Uninstall Starr" diyin.Bir diğer yöntme ise Başlat>Çalıştır "regedit" (tırnaklar yok) yazıp kayıt defterini açarak düzen>bul a gelip wsysVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs diye aratıp çıkan tüm kayıtları silmeniz gerekir.

Bir diğer Keylogger programı olan Invisible Keylogger Stealth programının sistemde olup olmadığını anlamak için vikxd.vxd dosyasını aratın.Eğer öyle bir dosya sistemde
bulunursa kaldırmak için program ekle/kaldırdan iks yazan programı kaldırmayı deneyin.Eğer öyle bişi yoksa windows klasöründe system.ini dosyasında bulunan
"device=vikxd.vxd" ve "vikxdlog=c:\kitkat\kitkat1.dat" yazan satırları silin.

Bu keyloggerlardan kurtulmanın bir diğer yöntemi ise Anti-Keylogger programını kullanmak.Programı [Only Registered Users Can See Links] adresinden indirebilirsiniz.Program
keylogger ları bulup kaldırabiliyor.Yanlız deneme sürümünde sadece keylogger ları buluyor.Yani kaldırmıyor.Programın tam sürümü için biraz parayı gözden çıkarmanız
gerekiyor.Tabi crackleyip belesh kullanmakta sizin elinizde..''

böle bişi buldum internette
ne kadar doğru bilmiyorum ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…