kocamın başka msn'i oldugunu ögrendim!!

eşinizin başka msn si oldugunu nasıl ögreniyosunuz varsa nasıl ögrenicem bilen varsa cevap yazabilirmisiniz

her şeyi denedim ama yapmıyor unuttum diyor gizli sorusunuda hatırlamıyom diyo hayır yeni açılmış biliyorum kendiside dedi affetmicem bi insan normal bişey için açmaz mutlaka bişey war tehdit ettim olmadı demek war bişey bende ayrılcam bitti artık ayrılalım dedim tamam dedi kendiside ömrümün sonuna kadar warmı nabıyo ne diyo die geçiremem kısmet böleymiş buraya kadarmış sonumuz yapacak bişey yok yarın ewi terkediyorum

Esiniz bu kadar çabuk kabul ettiyse ayrılmayı bir seyler olabilme ihtimali yüksek bence. Evden ayrılırken pc.yi yanınıza alın ona da bunu yapacagınızı söylemeyin. Yazışma icerikleri bir sekilde ortaya çıkarılır tabi o pc.yi kullandıysa..

ben senin yerinde olsaydım inanmazdım...

gizli sorunun cevabınımı hatırlamıyor?
peki uğraştımı, çaba gösterdimi maili açmak için yoksa direkt kesip attımı hatırlamıyorum diye?

nasıl oldu da hemen kabullenip tamam dedi
ayrılık bu kadar mı basit....
çok kızdım eşinize en azından af dilemesi yalvarması gerekirdi..
hakkınızda hayırlısı olsun .....

evet hiçbir şey demedi ayrılalım dedim ii tamam dedi gelip ne bi açıklama ne bi özür diledi bu kadarmış diecek başkada söz yok zaten affetmezdimde hayırlısı olsun saolun kıslar her şey için

cok yalwardım aç onu nolur die ama açmadı eminim başka şeylerde war yoksa açar gösterirdi cok düşündüm sabaha kadar uyumadım hayatımın sonuna kadar acaba başka msnsi warmı görüştügü birileri warmı die düşünmekten kendimi yemek istemiyorum eminim aklımdan hiç çıkmayıp hep düşüncem bu da bana zarar wercek bir kere yapan adam hep yapar

Israrla açmadığına göre canınızı sıkacak şeyler var demek ki..

Ayrılmayı kabul etmesini blöf olarak görüyorum. Siz rest çekince, rest çekmiş..

O zaten bu sabah o msne girecek, zararlı herşeyi silecek, bu saatten sonra baksanız da anlamlı olmaz..

Millet bizatihi aldatılıyor da affediliyor.. Siz henüz sadece bir gizli msn olduğunu biliyorsunuz.. Bunun için yuva yıkılmamalı..

Son düzenleme:
Evi terkediyorsanız kesin bitireceksiniz demek evliliğinizi.
Çünkü eğer evinizi terkederseniz ve tekrar dönerseniz bundan sonra daha kolay yapacaktır.
Tabi eğer gerçekten kabahatliyse.

kadın milleti değilmiyiz hemen en kötüsünü düşünürüz

bir soluklan yahu..hemen kesip biçmişsin...bu sebepten ev terkedilir mi....hakim boşamaz zaten böyle saçma sebepten...bi ara ben de msn almıştım bir oyun sitesi için 2-3 kere kullandım oyunlar sarmadı girmedim sonra...önemsiz gördüğüm için şifreyi unuttum,sorunun cevabını bırak soruyu bile unutmuşum,öyle kaldı....

eğer eşim bana unuttum deyince inanmasa,asılsız şeyler iddia etse ve bunu boşanmaya kadar getirse,hiiiç açıklama yapmadan tamam boşan derim...bana bu kadar güveni yoksa ne işi var yanımda....

al sana madalyonun öteki yüzü....

Evi terkediyorsanız kesin bitireceksiniz demek evliliğinizi.
Çünkü eğer evinizi terkederseniz ve tekrar dönerseniz bundan sonra daha kolay yapacaktır.
Tabi eğer gerçekten kabahatliyse.

ebru doğru söylüyor
eğer tekrar döneceksen hiç gitme daha iyi, daha fazla yüz bulacak, cesaret toplayacak çünkü

sen yaşlandın apranax, o yüzden unutuyosun

bu msnsi dün akşama kadar açıktı nasıl unutabilir her gün girdigi msnye neymiş iş yerinde otomatik açılıyormuş şifre girmiyomuş o yüzden unuttum diyor yalwardım agladım nolur aç die ama açmadı benim eşim bilgisayar kurdudur şifre unutmas unutsada açmasını bilir ama ben sordugumda eli ayagı birbirine girdi yüzü falan şok oldu önce yemin etti yok böle bi msn die snra açtım gösterdim ne diecegini şaşırdı iddia siteleri için açıyorum dedi bnde tamam aç o zaman bnde göreyim dedim unuttum dedi açmak istemedi bilgisayarı hep elimden almak istedi içindekileri silmek için ewet dün açmadı bugunde içini bi güsel temizleyip getirip bana gösterecekti ama ben bunu istemiyorum böle yapacagını biliyorum daha snrada bu hep böle dewam edicek

hmmmm!! demek otomatik açılıyormuş!

o zaman onun şifresini öğrenmenin yolu var tatlım
madem msn otomatik açılıyor, msn den mailini açsın, ordan seçeneklere girsin, seçeneklerden ek mail adresi olarak şifresini bildiği bir maili yazsın.
ondan sonra maili kapatsın, şifremi unuttum tıklasın ama ordan gizli soruyu açmasın, ek maile yönlendirilsin diye tıklasın ve şifre oraya gelir

ama bu saatten sonra ne işe yarar bilemiyorum...adam çoktan temizlemiştir mailini..

hyr dönüşü olmayacak ben bunun defalarca yalanını yakaladım benden saklı gizli iş cewirdigini ama bu son we en kötüsüydü sürekli bana yalan sölüyo benden saklı gizli iş cewiriyor en sonunda yaparsan bi daha affetmem dedim ama gene yaptı hemde en ilerisini şimdi affedersem daha da ilerisini yapacak affettti die bu böledir

daha önceden ne yaptıki

bak o konuda birşey diyemem çünkü ben gerçekten unutmuştum......ama yanlış kara verme diye her ihtimali hatırlatmak istedim....bir de ben bigisayardan çok anlamam ama eşim iyi bilir.bizim kızın gözünü korkutmak için diyo ki yazdıklarınızı silseniz bile geri getirilebiliyor....bilmem ki doğru mu,bizi mi kekliyor :26:

Çok üzgünüm. Ama tipik erkek taktikleri bunlar. Aklı sıra unuttum filan masalıyla kandıracak. Suç da kadının üzerinde kalacak. Yok çok şüpheci de yok kıskanç da diyecek. Şimdi çoktan silmiştir zaten herşeyi.

Aslında ben dün görmüştüm konunuzu eşinizin aynen böyle davranacağını yazacaktım ve size casus program yükleyip o şifreyi ele geçirmeden birşey yapmayın diyecektim.

Ben inanmayın derim eğer birşey olmasaydı mutlaka açardı ve şifreyi unutmuş olamaz. hergün açtığı bir msn miş. otomatik açılacak kadar önem atfetmiş ama şifreyi unutmuş öyle mi. kesinlikle yalan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…