Kocamın Başkasına Aşık Olduğunu 20 Günlük Gelinken Öğrendim

Sonuçta siz göklerden nur süzmesi ile inen bir melek ya da evliya değilsiniz, bu adamı düşündüğünüzden çok çocuğunuzu düşünmeniz gerekli. Onu niye böyle seviyorsunuz hiç düşündünüz mü? Bence sizinki de saplantı olmuş durumda çok sağlıklı gelmediniz bana. Her şey için uhyevi bir sebep aramanız artık bahane bulmanın son aşamasıdır, bu yaptığınız kendinizi yaptığınız şey konusunda yanlış olduğunu bildiğiniz halde ikna etmekten başka birşey değil. Hayal gücü geniş bir insan mısınız? Sizi ihtiras ve aşk üçgeninde bırakması zevk mi veriyor? Bakın bunu dalga geçmek için söylemiyorum hakikaten samimiyim, içinde bulunduğunuz durum size neler hissettiriyor da yeniden bir insan için bu denli savaş veriyorsunuz?

bu ne bacım.... okuyamadım inan.... o yuzden out of order durumundayim :))

umarim cozum bulursun....

Kadın nasıl şeytan oldu gözünüzde anlayamadım... Her ne yaptıysa bu hakkı ona veren bir melek? Varmış..

Elimde 3 yıllık yazışmaları var, bizim adam saf aşık kadın bildiğin çakal, kadınız anlarız değil mi?
Vaktiyle ben o kadının erkek versiyonuna aşık olmuştum 5 yıl kendimi yalnızlığa mahkum edip atlatmaya çalıştım ve başardım, belki de benzeri kazıklar yediğimiz için biraz empati yapıp tahammul edebiliyorum olup bitenlere.

Başkasına aşık olduğunu bilmiyordum nikah masasına otururken. Sanırım yanlış anladınız.

Tercihler, evet şu zeki insanların akıllıca yaptıklarını sanıp şapa oturdukları şey, körü körüne gidenlerinde ihya olduğu olay kaderci değilim ama her insanın zaafları ile sınanacağına inanırım bu dünyada, benim zaafım kocaman bir aile olma arzusuydu, düzendi...

Yazıdaki öfkeyi iliklerime kadar hissetim, iyi kilo verdiriyor o tip öfkeler ben 2 ayda 10 kg verdim.

:) Ağlanacak halimize gülmek adettendir gülelim :)

Evleneceği gece değil, evlenme teklifi edeceği günün arifesi

Iyi insan gormesek inanacagiz. Bu adamin nesi iyi Allah askina.

Sanırım ben daha adi pislik olanlarına çattığım için bana iyi gibi geliyor. Ama iyi derken aslında şunu da söylemek istiyorum, dışarıda daha iyisi yok. var demeyin açarsam ağzımı hepiniz evliliğinizi ilişkinizi sorgularsınız.

Bu nasıl bir üsluptur?
Ne kadar çirkin bir tarzınız var. Nasıl bir hayat yaşadınız ki bu kadar iddialı skorlarınız var? Kaç ilişkiniz oldu mesela tarzları türleri neydi? Böyle laflar ediyorsanız altını doldurmalısınız değil mi?
Açarsam ağzımı falan.. hiç hoş değil.
tv de çıkan boş beleş ünlü çakması gibi "ben konuşursam yer yerinden oynar, kimse sokağa çıkamaz " falan ...
bu özgüvenle eşinizi bayağı iyi idare etmeniz gerek o zaman konuyu kapatın?
insanlar size istediğiniz cevapları vermeyince böyle mahalle ağzına saranlar ciddiye alınmıyor kendi ipinizi çektiniz.
E yine de sorayım ; bir yerde eşiniz 10 da 7 birim olarak iyiymiş. Nedir bunlar peki?
Çok merak ediyorum başka bir kadını seven ve soğuk davranan adamla evli kalmak için nedir bu 7 birim?

1- çok çok iyi seks yapıyor
2-çok zengin herşeyi karşılıyor, eli açık
3-çok yüksek konumda bir mesleği var, cemiyet hayatında bir konumunuz oluştu
4- ....
5- ...
6- ....
7- ....

?? Nedir yani bu derece savunulması?

Evlilik sevgililik gibi bitti dediginde hemen biten birsey mi bilmiyrm. Ayrilma karari kolay verilmiyor. Konunu okudum arkadasim. Ben fazla takintili biriyim ve senin yerinde olsam zamanla o adamdan sogurdum. Kabullenemezdim. Zaten cogu kadin da hazmedemez. 3.evlilik olmasi nedeniyle bosansan millet sende sorun var diyecek diye belki bosanmazsn ama hayat senin agzi olan illaki konusur. Benim hicbir sorunum yokken birseyler uydurmaya calisan insanlar gordum. Hayat kolay degil. Belki yardimci olmak adina yaziyrm. Bende karsi taraftaki bayan konumuna daha once dusmustum. Onceden gorustugum bir sahis ile ayrildik ve cok yalvarmasina ragmen bir kac kez beni aldattigi ve aileler istemiyor diye (en buyuk sorun ) ben tekrar barismadim. Cok uzun sure yalvardi bana ulasabilecek heryerden engelliyrdm. Ben esimle tanistm evlenecegim zamana kadar arkadaslarima msj atiyordu ve o bana msj attigi zamanlarda o kisiye kiz istiyorlardi. Ben evlendim snra oda evlendi . Hala beni sevdigini evlenecegi kiza soylemis arkadasim akrabalarina gelin oldugu icin duydum bunlari. Benim arkamdan benimde hâlâ onu sevdigimi soyluyorlarmis. Cok uzulmustum cunku onu seviyor olsam onunla evlenirdim. Ama o baskalarina hâlâ ikimizde evli ve ikimizinde cocugu oldugu halde benimle gelse cocugumu bile birakip buralardan giderim diyormus. Evlendigi kisi icin ne kadar uzulmustum bir kere daha igrenmistim. Esimi cok seviyrm o kisiyle hic muhattap olmadim. Sorsan o kisiye belki cok cektim ondan diye anlatir bilemiyrm. Ama bil yani sonra yüzüstü birakmasin seni. Birde baska hesaplari filan var mi kizi takip ettigi onlari bil bence. Allah yardimcin olsn.. dua etmeni tavsiye ederim ..

bence ortada bir tek seytan var oda esiniz
kadinin ne sucu varki kadin zaten gorusmuyor muhattap olmuyor daha ne yapsin ?
yerinizde olsam bosanirim cunku benimle yatarken baskasini dusunen bir erkegi bunu bile bile kabul etmem

Hep erkekler mi çakal olacak biraz da kadınlar oluversin. Erkek de akıllı olup düşmesin tuzağa madem, ki saf olduğunı hiç sanmıyorum. Sadece tam olarak elde edememiş... Ayrıca kadının sizi arayıp rahatlatacak şeyler söylemesi, hayatına onu alma gibi bir çabası olmaması benim gözümde onu aklar. Adamı ise hiçbirşey aklayamaz..

Eğer 3.evliliğiniz olmasaydı bu kesin boşanmıştınız bu adamdan dimi _?

Şu an çekip gidememenizin sebebi diğer evliliklerinize bağlı bana kalırsa.

Lütfen gururlu olun.. Çocuğunuza örnek olun!

Kadirmaya devam et madem kendini. Yani acarsam agzimi derken adamin iyi ozelliklerinden bahsedeceksin galiba? Hic zahmet etme. Hic birinin bi onemi yok. Beni sevmeden benimle evlendiyse, benle evlenmeden onceki gun ve evlilik icinde sevdigi kisiyle yazistiysa, hovardalik (ah ne kadar masum, gerci digerinden masum) yaptiysa beni sirtinda tasisa nolur? Kadinlik onuru birakmamisken baska ne mutlu edebilir ki bi insani? Kiskancligi gectim su durumda beni dusurdugu duruma hirsimdan kalkip da oyle adama iyi demem.

Toplam 3 evliliğim, evlenme maksatlı 2 flörtüm oldu, kadim dostlarımdan 4'ü nişan attı, biri ayrıldığı eşinden kurtulma çabası içinde hayatı ile tehtit ediliyor, toplamda 11 yıl yalnız bir bayan olarak yaşadım, ne takla atanlarını gördüm ve ne yazık ki o takla atanların çoğu evli adamlardı , kimsenin gönlünün eğlencesi olmamak için sabrettim, 3 evliliğide bu yüzden yaptım. Bekarken yalnızlığın en zifiri halini yaşadım ama beni şurada yazacağım iki satırla anlaman helede böylesine ön yargılı olarak anlaman çok güç, geçtiğim yollardan geçmeni de dilemeyeceğim, Allah öğretiyor bir şekilde nasıl olsa.

7 Birime de gelince, az buçuk anladım saldırganlığının altında yatan nedeni verdiğin 3 örnekle,

Üşenmeden yazayım canım;

1. Sabırlı
2. Merhametli,
3. Kızımla harika bir iletişimi ve ilişkisi var
4. Maaşını karıya kıza kumara değil ev giderlerimiz için yatırıyor ortak hesabımıza
5. Çalışkan
6. Yardım sever, birlikte sokak hayvanlarını besliyoruz düzenli olarak ve aynı yardım derneklerine gönüllü üyeyiz.
7. Benim kadar kedi seviyor toplam 4 kedi bakıyoruz evimizde de bunu sorun etmiyor.
8. Çalışan kadının halinden anlıyor ve yardımcı da oluyor.
9. Yatakta da iyi
10. Aynı dini itikattayız.
11. Şiddet eğilimi yok.
12. Aynı tür filmlerden müziklerden ve tatilden hoşlanıyoruz.

Biraz fazla dürüst ama bana hayır dememem için söylediği tek yalan dışında dürüst ve kadınlar konusunda acemi biri, işte tek sıkıntım lise döneminde bu kadına aşık olup saf saf yıllarca yolunu beklerken onu saplantı haline getirmesi ve bu süreçte hayattan kendini soyutladığı için kadınlar hususunda acemi kalması. Daha baskın bir karakter olması güzel olurdu ama böyle değiştiremem bilerek evlendim.

Öyle biri var ki karşımda kıyamıyorum ama kalbinde başkası varken bana sarılmış olmasınıda hazmedemiyorum.

Yazımda eleştirdiğin kısma gelince evet okuyunca bende hoş bulmadım sözlerimi asıl anlatmak istediğim gönül işlerinde erkeklerin fıtratı bozulmuş, al birini vur ötekine sadece biri daha baskın diğeri daha suskun ama zihniyet aynı. Üzücü olan kısmıysa yabancı ülkelerdeki dostlarımdan dinlediğim kadarıyla bunların türkü ingilizi almanı yok hepsi aynı biri daha iyi rol yapıyor hepsi bu.

istisnalar elbette vardır, istisna olduğunu düşündüklerinize de yalnızca şu iki soruyu sorun.

Varsa yetişkin bir oğlunuz
"bey bizim oğlan dul çocuklu bir kadınla evlenmek istiyor ne dersin?"
Varsa yetişkin nişanlı ya da evli bir kızınız
"Bizim kıza ihanet etmiş damat kızımız ayrılmak istiyor ne dersin?"

Sonra ona, bilginiz varsa ilgili ayetleri okuyun bakın ne diyecekler!

Bugün yetiştirilen çocuklar ileride birilerinin karısı, kocası olacak. Ne yazık ki geçmişte ve hatta bugün bile çocuklara dürüstlük, sadakat, merhamet değil uyanıklık öğretiliyor. Ana baba öğretmese toplum öğretiyor sonra bunlar, bizim gibi numune kalmış kendini kelle sayısına bakarak değil fıtratına sorarak yetiştirmiş insanların hayatına girip mahvediyor. Sonra biz benzeri olaylar yaşayanlara bir fikir, yaşamayanlara ibret, bize de azıcık iç dökme olsun diye şuraya iki satır yazınca skordan bahsediliyor.

Şimdi çıkmalıyım sürçülisan ettiysek affola

Ne kadar güzel edebiyat yapıyorsun. Yaptığın hatalar bile sevimli görünüyor göze.

Biraz fazla durust? Himmmm peki!

Sen önce kendi evliliğinı sorgula.
Daha iyisi yoksa kabul et böylece nedir yani.
Sonucta mikemmel erkek görmezden geliver.

Hadi sende kabul et kocan senle beraber oldugu surede o kadina mesajlar atarken o kadar masum, caliskan, terbiyeli, sana karsi ilgili, sokak hayvanlarina duyarli , vs değildi.
Neydi biliyo musun ? tam bir dönekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…