Kocamın Başkasına Aşık Olduğunu 20 Günlük Gelinken Öğrendim

Kadin esinize umit vermemis esinizin ikinizi ayni anda idare etmesine firsat vermemis kadinin umrunda degil esiniz ayrica kadini saplanti haline getirmis kadina yapimsi kalmis evlenecegi gece bile bir umit mesaj atmis.... Ama kadin seytan kadin paspas... kafaniz yerinde degil sizin... yurdum kadininin kemalim yapmaz mantigiyla kocasina toz kondurmadigini bilirdim de elin kadinina yapismis ama umursanmamis adamin da boylesine savunulacagini hic tahmin etmezdim. Kadin neden seytan pardon?? Su gozlerinizi artik dort acin 18lik yeni yetme degilsiniz 3. evliliginiz. Var mi boyle bsey ya seytan sizin evde bence...

Bu adama ikide bir iyi deyip durmuşsunuz ama tek bi iyi özelliğini de göremedim.

Esin zor seviyor herhalde. Evliligi devam ettirmek istiyorsan biraz da sen zor kadin olmayi dene, tam bir seytan ol belki seni de sever. Biraz hovardalik da yapabilirsin.

Biz kadinlar bazen kendimize bile bile aci cektiriyoruz. Her sey ortada..Ayrilmak icin daha neyi bekliyorsunuz? Artik dugum tutmayacak durumdasiniz,nereden tutsaniz elinizde kalir. Adamin kalbi baskasi icin atiyorsa ve hatta sizin deyiminizle hovardalik yapiyorsa biraz gururunuzu ve değerinizi dusunup birakmalisiniz..

Bende tam bunu diyecektim o kadar iyi bir koca ki o kadına yem etmek istemiyor.
Ama gel gör ki şeytan kadın 2 senedir adamla iletişime geçmiyor, cevap vermiyor, umursamıyor ama kadın pis, kadın kötü. Koca Harika bir insan.
Üstelik bir şans daha istiyor ama arada hovardalık yapıp, hesaplarımı karıştırma diyor.
Koca iyi de, kadınlar tü kaka

Şeytan eşinizden 1 dk önce doğmuş, yoksa eşiniz alacaktı o görevi. Sizin özünde çok iyidir diye anlatmaya çalıştığınız karaktere iyilik pek oturmuyor aksine yamuk duruyor.

2 evlilik yasamis 3. de biterse ne yaparim diye dusunuyorsunuz kizinizla ilgili bi es size bakiyor oldugu icin olan biteni karsi tarafa yukleyip yok saymaya esinizi kendinizce aklamaya ve icinizi rahatlatmaya calisiyorsunuz.Eger gercekten esinizi seven bir kadin olsaniz konu 3. evlilik menfii cikarlar vs olmasa boyle bir duruma bir dk bile tahammul edemezsiniz.Hic bir sekilde tolere edilebilir bi durum degil.

tarzım genelde kırıcı olmadan cevap yazmaya çalışmaktır ama yok..
bu konuya ağır konuşmadan bir cevap veremeyeceğim istediğim gibi.
hanımefendi, tek söyleyeceğim şey silkelenip kendinize gelmeniz. diğer kadın hakkında ettiğiniz kötü kelimeler de, tamamen herşeye rağmen eşiniz tarafından sizin değil de onun seviliyor olması bunun hazımsızlığı. çok kötü bir durumdasınız ruh hali olarak.
önce bir soda içip sonra da şu dünyalar iyisi (!) koca müsveddesinden kurtulmayı deneyin.

ağzınıza sağlık

En dogrusunu yaparsiniz ona siginarak.. unutmamak gerekir boyle olmasinida Allah istedi.. tevekkul edince iyi geliyor..zamanla gececek merak etmeyin.. Allah yolunuzu bahtinizi acik etsin insAllah

Allah yardımcım olsun içinde bulunduğun durumu tahmin edebiliyorum az çok ama iyi düşün bu şekilde sürdürmekte zor devam etmekte söyle düşün boşandıktan sonra daha mi iyi bir hayatın olacak yoksa daha mi kötü her anlamda birde bu durumu ici ne atma eşimin yüzü ne söyle ve seni kaybetmekten korksun boşanma ama blöf yap nebilyeim artik düzgün insan çok az yaşın kaç bilmiyorum ama umutsuzluğun pençesinde olduğun için yolun sonunda hissediyorsun kendini bende benzer bir durumun içindeyim ve hayatla alakam yok gibi insanlara guvenmiyorum

Bir kadin olarak istekleriniz beklentilerinizi dile getirmissiniz sevilmeye ilgiye ihtiyacim var diye ama bu kis asla eşinizde olamaz gene iyi affetmissiniz sizi adam enayi yerine koyup kandirmis siz bu duruma nasil katlandiniz belki 3ncu evlilik oldugu icin bosanmaya cekiniyosunuz ama boyle bir evlilil yurumez asla hemde

Eşinizdeki 7 birimlik iyiliği hiçbirimiz anlayamadık galiba

Umarım objektif olmayı başardığınızda siz sizden geçmemiş olursunuz...

Konu sahibi önceden nasıl kötü günler geçirdiyse bu zor durumu idare edilebilir olarak görüyor. Gönül ister ki boşanmalar öyle kolay olsa, herkes, hadi öptüm bye diye ayrılabilse. Boşanmayı kolay gösterip başına gelince çark edenleri burada çok gördük. Konu sahibi de koşulsuz sevildiği bir evliliğe sahip olmak ister ama ülkemizde boşanmış olmak kolay mı? Ilk boşanmadan sonra bile herkes "ooo dul kadın, her yola gelir" gibi pis bir zihniyetle kadına yaklaşıyor; ki rmysyl daha önce boşanma deneyimini yaşamış, üstünü karaladiginiz kadar pasif biri değil.
Içinde bulunduğu durum gerçekten zor bir durum. Eşin anlattığın kadar masum değil ama artık mutlu olayım diye kötünün iyisine sarılıp iyi yanlarına odaklamışsın. O kadar azimlisin ki içimden sanki bu evliliği kurtaracakmışsın gibi geliyor.

Eşiniziñ paspas olmaktan hoßlanan bir ruh hali var belki, ona hakettiği gibi davranın .Siz paspas olmayın .Anlayıs gösterilecek bir durum göremedim ben.

İnsanları affetmeye gelmiyor işte... çok üzüldüm. Boşasa bu sefer "ilki kötüydü ikincisi de kötüydü diyelim üçüncü de mi kötüydü de boşandın bi evliliği beceremedin" diyecekler. Tamam insanların ne dediği umrumuzda değil ama o insanlarla yaşıyoruz bu zihniyet altındayız çok üzüldüm boşansanız dünyanın sonu değil boşayabilirsiniz ama siz evliliğin ne demek oldugunu, sabır gerektiren bir kurum oldugunu bilen bir kadınsınız. gösterdiğiniz sabrın nedeni hem bu hemde çok seviyor olmanız belliki. Burda yazıyolar hala seviyorum diyorsun falan diye bazen diyorum burdaki insanlar bu kadar mı robot bu kadar mı hissiz duygusuz. Biri maili okumadan yazar diğeri uzun yazmıssın der kadın buraya "içini dökmeye" yazmış uzun geldiyse okumazsınız olur biter silah mı dayıyo konu sahibi. Yardıma ihtiyacı olan bi hemcinsinize karsı bu kadar ağır kelimeler kullanmayın belli ki çaresiz kalmış ki yazıyor. Konu sahibi Allah yardımcınız olsun. Siz affettikçe o bir ay iyi olacak sonra yine aynı. Programlanmış bi kere adam... hayırlısı hakkınızda. Eşinizi değil kendinizi düşünün. Daha fazla yıpranmamak adına. Çünkü zaten yorgun gelmişsiniz ve daha fazla insanların sizi yormasına izin vermeyin bir evladınız var çünkü... Rabbim o kızın bahtını güzel etsin.

+1000
Bir de kadin şeytan kadın kötü adam melekten hallice bir sürü iyi yönü var
O kadına dua etmeli konu sahibi kocasına umut verip konuşmuyor kullanmıyor

Canım 3.kez boşanmak seni çok yıkar..Zerre kadar adamı düşünmeden yazıyorum...
Kadının onda bir lokma gönlü yok.Kadınla bir numara olmaz yani..Adamda kızınla ilgili...Kızın mutlu..
Kim kızarsa kızsın..Ben 2 kere boşandım kimsenin gözünün yaşına bakmadım...
Sonuna kadar dene bu sefer...Kızınla alakalı bir problem olmadığı sürece tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…