- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
Bende tam bunu diyecektim o kadar iyi bir koca ki o kadına yem etmek istemiyor.Kadin esinize umit vermemis esinizin ikinizi ayni anda idare etmesine firsat vermemis kadinin umrunda degil esiniz ayrica kadini saplanti haline getirmis kadina yapimsi kalmis evlenecegi gece bile bir umit mesaj atmis.... Ama kadin seytan kadin paspas... kafaniz yerinde degil sizin... yurdum kadininin kemalim yapmaz mantigiyla kocasina toz kondurmadigini bilirdim de elin kadinina yapismis ama umursanmamis adamin da boylesine savunulacagini hic tahmin etmezdim. Kadin neden seytan pardon?? Su gozlerinizi artik dort acin 18lik yeni yetme degilsiniz 3. evliliginiz. Var mi boyle bsey ya seytan sizin evde bence...
ağzınıza sağlıkKadın eşinize cevap vermediği için şeytan bencil de peki eşiniz ne ?
Evlenmeden önce ' bak evleniyorum ama seni seviyorum' diyor. Dönse sizi orada yüz üstü bırakacak.
Yatakta o kadını düşünüyor ve üstelik bunu kadına yazıyor. Sizin için çok üzüldüm. Yaşadıklarınıza ve yaşayacaklarınıza rıza göstermenize...
En dogrusunu yaparsiniz ona siginarak.. unutmamak gerekir boyle olmasinida Allah istedi.. tevekkul edince iyi geliyor..zamanla gececek merak etmeyin.. Allah yolunuzu bahtinizi acik etsin insAllahAtlatmaya çalıyorum çok tuaf bir his ruh gibi dolaşıyorum etrafta gülemiyorum ağlayamıyorum yaşadıklarıma inanamıyorum düğün alışverişi yaparken şuan yaşıtlarım kabus gibi geliyor Rabbime sigindim onuda Rabbime havale ettim
Allah yardımcım olsun içinde bulunduğun durumu tahmin edebiliyorum az çok ama iyi düşün bu şekilde sürdürmekte zor devam etmekte söyle düşün boşandıktan sonra daha mi iyi bir hayatın olacak yoksa daha mi kötü her anlamda birde bu durumu ici ne atma eşimin yüzü ne söyle ve seni kaybetmekten korksun boşanma ama blöf yap nebilyeim artik düzgün insan çok az yaşın kaç bilmiyorum ama umutsuzluğun pençesinde olduğun için yolun sonunda hissediyorsun kendini bende benzer bir durumun içindeyim ve hayatla alakam yok gibi insanlara guvenmiyorumHer ne kadar seni alıntılasam da cevap vermek için cevabım genel olarak şu ana kadar yazanlara dostum.
Bazı şeyler mekteplerde, iş yerlerinde ya da anne baba tarafından öğretilmez ancak yaşanır tecrübe edilir.
Az buçuk benim geçtiğim yollardan geçen hanımlar özellikle tek başına çocuk büyütmüş anneler iyi bilir ki " evledının karşısına geçip 'bu seferde olmadı kızım üzgünüm gitmeliyiz' " demek çok ağır ve büyük sözdür. Ben o gece bu sözü diyemedim yorgundum umutsuz ve tüm erkeklerden soğumuştum daha iyisi mi olacak kahrolun hepiniz demiştim.
Manevi olarak bu yaşananların bana vermek istenilen bir mesajı olduğunu hissediyorum. Allah bizi iyi koşullarda gül kokulu yataklarda değil, kötü koşullarda kaldırım taşında olgunlaştırıp büyütüyor. Bakalım sabrım ne kadar işe yarayacak.
savunma değil adil olma arzusu benim ki 10 birimlik adamın 3 birimi kötü diye 7 birimi çöpe atamam ben objektif olmaya çalışıyorum siz onu tanımadığınız için doğru değerlendirebilmeniz adına açıklama yapıyorum hepsi bu.
+1000Hanımefendi eşiniz olgunluktan çok uzak, zırtonun teki
Evliliğe uygun değil ayrıca yani ona yazılıyor buna göz kırpıyor sizin deyiminizle hovardalık yapıyor....yani sizin yarabantlığınız yeterli değil, duygusal olarak oraya buraya sardırıyor duygusal boşluktan nereye sardıracağını şaşırmış artık iyice saçmalamış
Yani son dakikaya kadar sizi alternatif tutmuş adam, kadın he dese sizi nikah masasında bırakacakmış, var mı ötesi?
Hala iyi bir insan vs yazmayın lütfen sizi acımasızca 1 kalemde harcamış. Sayfısız, sorumsuz ve bencil.
Uzmana yazmanıza gerek yok adam sizi umursamıyor açık net, Cem Bey ne yapsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?