Kocamın Başkasına Aşık Olduğunu 20 Günlük Gelinken Öğrendim

3. evliliğin olduğuna göre yanlış insanları seçme üzerine kurulu bi döngün var. Önceki evliliklerindeki yanlış neydi -veya kocanı kaybettin belki- bilmiyorum ama başka birine aşık bi adamla evlenerek hata etmişsin. Mutlaka emareleri görmüşsündür.

Yazında evlilik fikrini senin aklına onun soktuğunu belirtmişsin. Önceki tecrübelerine dayanarak daha emin adımlarla ilerlemeliydin belki de. Ben kocanın yaptığından ziyade senin konumunla daha ilgiliyim. Seni tanımıyorum ama yanlış tercihler yaptığını ve bundan sonra daha dikkatli olman gerektiğini düşünüyorum.

Her ne olursa olsun hayatında mutluluğu ve istikrarı yakalarsın umarım.

Aynı durumları 15 gün önce ben yaşadım ... tek farkım ve şansım ben evlenmeden öğrendim düğüne 5 kala döküldü her şey yaşadığım ve hala çektiğim gönül acısının tarifi yok maalesef.... Sizi anlayabiliyorum ama emin olun sizin şuanda acıdığınız belkide kıyamadığınız adam karşı taraftan en ufak bir yanıt aldığında arkasına bile bakmadan çekip gidecek. lütfen kendinize bunu yapmayın o zaman yaşayacağınız acı emin olun hepsinden daha fazla olacak .Ben 1 yıldır eski sevgilim tarafından çok güzel sevildiğimi hissederken o eski eşinin pişmanın demesi ile bırakıp gitti hemde ailesi ile tanıştıktan ev tutulup eşyalar alındıktan ve her dk beni ne kadar çok sevdiğini söyleyip kıskanıp önemseyip onun gözünde tek kadın ben olduğumu hissettirmesine rağmen .... Bir kere bile hissetmedim eski eş ile ilgili durumu her defasında unuttum asla dönmem benim için sadece sen varsın diyen adamdı bu düşünün .... ailesi bile şokta seni çok seviyordu senden bahsederken bile gözlerin içi gülüyordu annesine bile 6 sene beni bir kere bile güldürmedi eski eşim ama bu bambaşka onunla çok mutluyum ve huzurluyum diyen adam çekti gitti. Sebep ne peki onu hala tam olarak unutamadım evet cevap sadece buydu...
diyeceğim o ki emin ol senin eşinde gidecek karşı taraftan bir ışık gördüğü an ne seni nede kızını asla düşünmeden gidecek ona bu zevki yaşatma lütfen otur ve sağlıklı bir karar ver.. Gururunu kadınlık onurunu ona ezdirme....

Psikolojik yardim almanizi oneririm aksi halde bu adamla neden hala birliktesiniz çözmek mümkün değil

Ister 3 ister 10.evliliginiz olsun.. sirf evlilik bitmesin, esim istiyor diye bu yapilanlalra katlanmak zorunda detgilsiniz.hayata bir kere geliyorsunuz.. baska sansiniz yok, hayat cok kisa eger mutlu degilseniz uzatmayin bu evliligi derim ama ayrilinca daha cok aci cekerim onsuz yapamam derseniz sizin bileceginiz is..

Yasadiklsriniza cok uzuldum..cok zor seyler yasamissiniz..simdi nasilsiniz? Atlatabildiniz mi

sen eşine, eşin kadına, kadın başkasına.
biri bu zinciri kırmalı.

Kalbinde başka bir kadın olan erkeğin aşk yarasına merhem olacağım fikriniz ne kadar saplantılı. Umarım kendinize gelirsiniz bu kadar da onursuz davranmayin gerçekten kendinize yazık

Kardes bu beyefendinin kadinin yakacagi her hangi bi isikta kadina geri donecegini anlaman gerekli bence.simdinin erkeklerinde bu moda oldu ne şiş yansin ne kebap.onu seviyomus seninle ancak mutlu olabilirmis bla bla bla baska denecek bisey yok

Bence sağlıklı düşünemiyorsunuz. Bunca yaşanan şeyden bir pozitiflik çıkarma çabası, eşinize çok iyi demeniz cidden tuhaf geldi. Sizinle ne amaçla evlenmiş ben onu merak ettim, sordunuz mu? Gönlünde başkası varken sizi niye yakmış? Ve bu adamın tek bu kadına saplantısı yok, adamın gözü dışarda. Sevgi ilgi görmek istiyorum diyorsun ama seni sevmiyor ki. Allah yardımcınız olsun ama çok çok üzücü. Ayrıca bu adama nasıl kandınız 3. Evlilikmiş deneyiminiz olduğu halde sizi nasıl kandırdı?

Yasadiklsriniza cok uzuldum..cok zor seyler yasamissiniz..simdi nasilsiniz? Atlatabildiniz mi
Atlatmaya çalıyorum çok tuaf bir his ruh gibi dolaşıyorum etrafta gülemiyorum ağlayamıyorum yaşadıklarıma inanamıyorum düğün alışverişi yaparken şuan yaşıtlarım kabus gibi geliyor Rabbime sigindim onuda Rabbime havale ettim

İlk eş ileyse derhal boşanırdım, kaçıncı olduğu değil kimle olduğu öenmli vereceğim kararlarda. beterin beterini gördüm ben
canım suanki durumun daha iyi ilk es olsaydın cokdaha kırılırdın . düsünme insanları . böyle saglıkla devam edermi sanıyorsun

Hanımefendi eşiniz olgunluktan çok uzak, zırtonun teki

Evliliğe uygun değil ayrıca yani ona yazılıyor buna göz kırpıyor sizin deyiminizle hovardalık yapıyor....yani sizin yarabantlığınız yeterli değil, duygusal olarak oraya buraya sardırıyor duygusal boşluktan nereye sardıracağını şaşırmış artık iyice saçmalamış

Yani son dakikaya kadar sizi alternatif tutmuş adam, kadın he dese sizi nikah masasında bırakacakmış, var mı ötesi?

Hala iyi bir insan vs yazmayın lütfen sizi acımasızca 1 kalemde harcamış. Sayfısız, sorumsuz ve bencil.

Uzmana yazmanıza gerek yok adam sizi umursamıyor açık net, Cem Bey ne yapsın?

Bazen karşımızdakine o kadar çok değer veriyoruz ki gerçekleri göremiyoruz ne yazık ki sizin evliliğinizin kurtarılacak bir yanı Yok sizi anlıyorum bunu kabullenmek zor geliyor Ancak ne kadar erken bu durumu kabullenirseniz o kadar iyi...

Allah yardimcin olsun. 3. evliliğin olmuş olmamış hiç önemli değil. Çevreyi takiyorsan insanlar her zaman konuşur. İlerde o kadın tek bir mesaj atsa eşin onun yanına gidecek ve bunu senin biliyor olman seni her zaman şu anki durum gibi huzursuz edecek. Hovardalik yapmış bu demek oluyor ki aldatmaya meyilli. Senin için tekrar boşanmak gerçekten ağır travma olur eminim ama bu şekilde huzursuz olacağına ayrıl demek zorundayim. Aldatildiginda daha çok mutsuz olmanı istemem. Zaten yeterince geçmişinde sıkıntı yaşamıssin. İnşallah bundan sonraki yasantin huzurlu geçer ya üzüldüm senin için gerçekten.

Kadın muhatap olmuyor çirkin olan o
Adam peşinde gezyor ona aşkıyla sizinle evleniyor ama tek kalemde harcanacak bir adam değil.

Harcamayın tabi böyle adam ender bulunur iyisine kötusune bakma senin ki nadir bir tür dursun yanında elbet bir gün bir işe yarar..

Kaç kişi sevdiği ile evlenmiş ki?kızınla arası iyi,seninle de saygı ve huzur varsa çok düşüp karıştırmaya gerek yok bence. Mutluluklar dilerim.hem sevgi emek ve alışkanlıktır. Esin sana sen eşine emek verdikçe herşey unutulur.kim sevdi ve unutmadin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…