Kocamın benimle birlikte olmama sebebi sizce bu olabilir mi?

Hamile kalmak doğum yapmak bunlar yüzünden belki de kendinize zaman ayiramiyorsunuz. Kilo aldınız bebek yüzünden bakımsız kaldınız belki de. Bunlar yüzünden sevişmek istemeyen çok erkek var.

eşinde deve kini var.

Evet bencede 3. çocuğu yapmamdan korkuyor. Kendini kandırılmış gibi hissediyor. O yüzden benimle birlikte olmuyor. Ama sadece benimle gibi..Çok hesapci ,yani lafın sözün peşine çok takılıyor. Herşeyi çok uzatıyor. Mutlaka bir şekilde bana zarar veriyor .Eskiden anneler çocuk sahibi olmak istemezdi,taşıması buyutmesi zor diye.Şimdi babalar istemiyor ben anlamıyorum. Büyüten, taşıyan ,sıkıntıyı çeken ben, bedavadan baba olan o.Spermini ha tuvalete atmış, ha bana vermiş. Aslında kazançlı olan o.İlerde yaşlanınca kızı bakıcak ona,gelini değil.

Ay sus :D bana baksin diye çocuk mu dogurulur ya. Adam senin gözünde dölden ibaret baksana ne takiyosun ki kafaya. Git kimle istiosan sevis o da ne her ne yapiosa yapmaya devam etsin. Ben olsam oyle yapardim. Senin fevri karakterin edepli turk kadini profilinin icine sıkışıp kalmış. Kendini kurtarmaya bak ömür gitti gidiyor. Bosveeer.

O sozden dolayi olsa o gunden itibaren sevismezdi, bence hamilelik doneminde cinsellik yasamadiginiz icin araya sogukluk girmis, bir sekilde baslarsaniz her sey eskiye doner, oturun acikca konusun evliliginizin bu sekilde eksik oldugunu anlatin.

Bende böyle diyecektim biraz baş başa sohbet edin bu konularda yumuşatmaya çalışın siz biraz sivri dilli eşinizde biraz fazla kinci mi tam anlayamadım aradan epey zaman geçmiş köprünün altından çok su akmış olmalı

Adamn gururluymsta sen biraz guryurszmyusn gbi hissetm ben kocama olafi babasinn yaninda soylesem beni bosardi sanirim ki oyle bi saygiszlk asla yapillmaz ya biter ya susar devam edersin ole bi adanmsa 10 seneden sonra niye dogrdun sorarlarr him bu arada cinsellikke asla alkasi yok istese adam yapcani her turlu yapr Not,,=kocanin onay vermedigini asla yapmaa:KK66:

Tutun ki celallendim, sizi ilgilendiren kısmı göremiyorum.:)
Son derece gereksiz olan şey, insanların onları ilgilendirmeyen konulara atlamasıdır.
:) İyi forumlar. :)
yapıcı bir şekilde yorum yazmak çok zor tabii. yorumunuzu ne yazık ki gördüğüm için çok rahatsız oldum elbette ki “atlayacağım”. sizden izin filan mı almalıydım?

yapıcı bir şekilde yorum yazmak çok zor tabii. yorumunuzu ne yazık ki gördüğüm için çok rahatsız oldum elbette ki “atlayacağım”. sizden izin filan mı almalıydım?

Bakın sizle polemiğe girmek istemiyorum.
Mesajımı alıntılayıp "hele bir oturup soluklanın yahu. bu ne celal sanki eşi sizsiniz hayret bir şey" diye cevap yazıp,yapıcı yorum teranesinden bahsedemezsiniz.. Bu biraz dinime küfreden müslüman olsa durumu oluyor. Önce keşke kendiniz yapıcı yorum yapsanızda sonra millete laf söyleseniz.
Benden izin almanız gerektiğini söylemedim ama mesajlarıma musallat olmazsanız sevinirim. Durduk yere bulaşıyorsunuz insanlara. Huyunuz bu olabilir.
Tekrar ve son kez söylüyorum. İyi forumlar.

Eşinizden cocuk sahibi olmak istemıyorum derken yaptığınız sözde şaka ve
Bi sekilde cocuk sahibi oldum lafınıza takıldım kac sekilde oluyo kafamda deli sorular

Bakın sizle polemiğe girmek istemiyorum.
Mesajımı alıntılayıp "hele bir oturup soluklanın yahu. bu ne celal sanki eşi sizsiniz hayret bir şey" diye cevap yazıp,yapıcı yorum teranesinden bahsedemezsiniz.. Bu biraz dinime küfreden müslüman olsa durumu oluyor. Önce keşke kendiniz yapıcı yorum yapsanızda sonra millete laf söyleseniz.
Benden izin almanız gerektiğini söylemedim ama mesajlarıma musallat olmazsanız sevinirim. Durduk yere bulaşıyorsunuz insanlara. Huyunuz bu olabilir.
Tekrar ve son kez söylüyorum. İyi forumlar.
yoo durduk yere bulaşmıyorum ki. sizin üslubunuz o olduğu için size anladığınız dilden cevap verdim. ayrıca "evlerden ırak bir kadın tipisin" ibaresininin ayarında bir cevap da değildi verdiğim. huyum bu falan değil kendinizle karıştırmayın lütfen. herkesin görüp yorum yapabileceği bir forumdayız istemezseniz göz ardı edersiniz.

Ben en cok 1.5 yildir cinsel iliski yok kismina takildim..cok uzun bir sure bu! Imkansiz gibi birseym hic bir evli erkek 1.5 yil cinsel iliskisiz duramaz..

Hem esinizle anlasmiyorsunuz,hemde anlasmadiginiz esinizden ilk cocugum kardessiz kalmasin ve kiz olursa buyuyunce bize bakar diye cocuk yapmissiniz. Ve diyorsunuzki esim benimle ilgili degil. Oturup bir dusunun ne yaptiginizi derim!!
1-) cocuk sevildigi ve istendigi onun icin her fedakarliga katlanmaya hazir olundugu Icin yapilmali!! 2.) ilerde kimin kime bakacaginida Allah bilir, biz degil.
Tanidigim biri aynen sizin gibi yapti. Esi gidip aldatti. Diger bir tanigimda kiz Olsun. Biz yaslaninca bize bakar diye yapti,kiz oldu ama Sakat dogdu. Yillardir onlar Kiza Bakiyorlar:(( Allah herseyin hayirlisini versin once. Onun icin siz yinede sanslisiniz:))

Ikiniz de hatalısınız.
Insan bazen kırgın olunca yerli yersiz büyük laflar edebiliyor. Bu kadar uzatıp kinlenmenin anlamı yok. Eşiniz bu durumu uzatmamalıydı.
Siz çocuk yapamak dısında da spirali bırakmak isteyebilirdiniz. Bu sizin tercihinize kalmış. Madem kesinlikle çocuk sahibi olmak istemiyor Esiniz devam etseydi korunmaya.
Bence suçluluk hissediyor ve bunu bastırmak için böyle "tuvalete gidecegine bi işe ayaradı" gibi beylik laflar ediyorsunuz. Mantığınız çok yanlış. Bu sekilde kendinizi savunamazsınız. Fakat eşiniz de size hırslanıp kızından sevgi ve ilgisini esirgeyerek geri dönüşü olmayan bir hata yapıyor.
Bir uzamandan yardım alın. Ikiniz de hatalarınızın farkına varın. Evliliğinizi kurtarın.

15 yıllık evliyiz. Bir tane10 yaşında oğlum bir tanede 9 aylık kızım var.
Yoğun çalışıyordum. İşten çok yorgun geliyordum. Eşimle de çok anlasamiyorduk. Hiçbir konuda beni anladığını beni onayladığıni bana hissettirmiyordu. Bu sebeplerle 2.çocuğu 10 yıl kadar düşünemedim. 5 sene once kayinpederim bizi ziyarete gelmişti. Lafın arasında 2. torunum nerde falan dedi. Bende gayri ihtiyari ben ondan çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum dedim.Bunu söylerken amacım anlasan insanlar çocuk yaparlardemek istedim. Başkasından olmayı düşünüyorum demek istemedim evli bir kadın olarak.Sonra baktım yaşım 40 a yaklaşıyor. Menapoza girmeden bir çocuk sahibi daha olmak istedim.Hem oğlum ilerde kardessiz kalmasın hem kızım olursa ilerde bana arkadaş olur diye.O sırada bende spiral vardı. Eşimle güzelce konuştum. Yasımız geçiyor, oğlumuz kardessiz kalıyor gidip spirali cikarttiralim bir çocuk daha yapalım dedim. Benimle gelmedi bana yardımcı olmadı hayır dedi.Ben daha gençken senden çok istedim 40 yaşında baba mı olunurdedi. Eski lafa takıldı gurur yaptı. Ben dinlemedim gidip spiralimi çıkarttım. Onada cikarttigimi söyledim. Benden habersiz nasıl yaparsın dedi. Sonra bir şekilde çocuk sahibi oldum.Hamile kalmadan önce çalışıyordum cinsel ilişkimiz normaldi. Doğum yapıp zor dönemler geçip ben istekli olmaya başlayınca benimle hiç birlikte olmaya yanasmadi. Bebek 9 aylık, 9 ayda hamilelik derken 1,5 yıldır sevismiyoruz. Sürekli yorgunum diyor. Bu arada tabi iş değiştirdi. Benden öç almak beni cezalandırmak için bir erkek böyle birşey yapar mı? Nolur samimi cevaplar bekliyorum. Derdim cinsellik filan değil. Acaba eşim bu sözden sonra benden soğudu mu yoksa bahane mi yani başka biri mi var.Yoksa libidosu mu düştü. Kadın olarak işin içinden çıkamıyorum.

Madem bu kadar kötü giden bir evlilik var ortada.Bu adam da çocuk sahibi olmayı düşünülemeyecek kadar kötü biri veya böyle dusundurten biri o zaman neden bunca yıl evli kaldınız ki ?
Yol yakınken ayrilsaydiniz keşke.
Ayrica ne demek cocugu buyuturken yardimci olmamak bu ne biçim bir baba ne biçim bir insan ?
Bu tip bir insan sizinle sevişse ne sevismese ne allah aşkına.
Ayrıca söylediğiniz lafta öyle çook kötü bir laf değil abartmış kendisi.
Madem öyle insan olsaymis dedirtmeseymis beyefendi.

Sağlıksız bi birlikteliğe olabilecek en sağlıksız yöntemle yeni bir bebek getirmişsiniz. Sonuçlarına katlanın.

Babanın ceza şekli olarak çocukla ilgilenmemesine acayip şekilde sinir olmuş olsam da, sizin "o istemiyordu ama ben bi şekilde yaptım" demenize daha çok sinir oldum. Ne diyeyim Allah çocuklarınızın bahtını açık etsin.

Konu yanlış yerde.

Adam istemiyormuş gidip zorla çocuk yapmışsın. Adamı hem babasının yanında küçük düşürmüşsün sonra da keyfin gelmiş itiraz etmesine rağmen spirali çıkartmışsın.
Evlerden ırak bir kadın tipisin.

Sizin gibi insanlar yorum yapmasın lütfen. Sadece derdiniz konu sahibini üzmek rencide etmek. Hayır yaptığı doğru değil belki ama bu kadar kinci bir dil nasıl kullanılıyor hayret ediyorum ya

15 yıllık evliyiz. Bir tane10 yaşında oğlum bir tanede 9 aylık kızım var.
Yoğun çalışıyordum. İşten çok yorgun geliyordum. Eşimle de çok anlasamiyorduk. Hiçbir konuda beni anladığını beni onayladığıni bana hissettirmiyordu. Bu sebeplerle 2.çocuğu 10 yıl kadar düşünemedim. 5 sene once kayinpederim bizi ziyarete gelmişti. Lafın arasında 2. torunum nerde falan dedi. Bende gayri ihtiyari ben ondan çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum dedim.Bunu söylerken amacım anlasan insanlar çocuk yaparlardemek istedim. Başkasından olmayı düşünüyorum demek istemedim evli bir kadın olarak.Sonra baktım yaşım 40 a yaklaşıyor. Menapoza girmeden bir çocuk sahibi daha olmak istedim.Hem oğlum ilerde kardessiz kalmasın hem kızım olursa ilerde bana arkadaş olur diye.O sırada bende spiral vardı. Eşimle güzelce konuştum. Yasımız geçiyor, oğlumuz kardessiz kalıyor gidip spirali cikarttiralim bir çocuk daha yapalım dedim. Benimle gelmedi bana yardımcı olmadı hayır dedi.Ben daha gençken senden çok istedim 40 yaşında baba mı olunurdedi. Eski lafa takıldı gurur yaptı. Ben dinlemedim gidip spiralimi çıkarttım. Onada cikarttigimi söyledim. Benden habersiz nasıl yaparsın dedi. Sonra bir şekilde çocuk sahibi oldum.Hamile kalmadan önce çalışıyordum cinsel ilişkimiz normaldi. Doğum yapıp zor dönemler geçip ben istekli olmaya başlayınca benimle hiç birlikte olmaya yanasmadi. Bebek 9 aylık, 9 ayda hamilelik derken 1,5 yıldır sevismiyoruz. Sürekli yorgunum diyor. Bu arada tabi iş değiştirdi. Benden öç almak beni cezalandırmak için bir erkek böyle birşey yapar mı? Nolur samimi cevaplar bekliyorum. Derdim cinsellik filan değil. Acaba eşim bu sözden sonra benden soğudu mu yoksa bahane mi yani başka biri mi var.Yoksa libidosu mu düştü. Kadın olarak işin içinden çıkamıyorum.
Neden tek tarafın isteğiyle çocuk yapılıyor anlamıyorum bunlar her iki tarafında rızasını gerektiren önemli bir durum.. Birde sadece istediginiz için değil iki tarafta hazirsa bakabileceksenix (sadece maddi degil her anlamda) çocuk yapın..

Back
X