Kocamın çay istemesi...?!!!

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah. Erkeklerin geneli böyle sanırım kadınlar kadar duygulu olamıyorlar

Benim eşime tırnaklarımı geçirmedim, çocuğumun çığlığı ile de kendime gelmedim.
Size saldırıya da geçmedim. Başka bi konu ile karıştırıyorsunuz muhtemelen.. Sizi kırmak için tek bi cümlem bile yok bu konu dahil.

Bence siz yarın ki doğumun stresi ile başkalarına sarmayı bırakıp bebeğinizi düşünün. İyi akşamlar..

Bence abartiyorsnz ablacım belki aile büyüklerinin yanında soramiyor bu gayet normal eşimden bilirim ... Ayrıca bende hamileyim ama bir çay o kadar mı ağır ki sinirleniyorsunuz strese giriyor kendinizi üzüyorsunuz eşinizi kırıyorsunuz gerek yok ufak tefek şeyler için kalp kırmaya... Bence lohusalık stresi sizinki yksa eşinizin istediği gayet normal bişey şimdiden hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz

Kızlar size önerim
Birinden gelen hoş olmayan bir söz yorum ve durumla karşılaştığınızda
Tekinizi koyun gerek espirili gerek iğneli gerek kavgalı
İçerlemek yerine içerletin
İçinizde kalır gam sahibi olusunuz

Konu sahibi bu durumda keşke birşeyler deseydi eşine
Bu kadar içerlemezdi
Belkide eşi yazardı birilerine işte bir derdim var diye:)))

Galba başkasıyla karıştırdım.Başkalarına sarmıyorum hemen hemen herkesle birkaç istisna dışında gayet güzel sohbet ettim.Bebeğimi elbette düşünürüm her anne düşünür.İyi geceler

Eşime söyledim zaten o da gönlümü aldı hallettik

İnşallah hamile olursunuz ve dert edersiniz
çünkü hamile kalınca işler değişiyor

Yok zaten büyüyen bir konu değil 15 dk sonra düzeldik öyle iç döktüm o an

Amin canım bence de
Şuan yerinde olmak isterdim ciddiyim..çocuğum var ama bu heyecanlar asla geri gelmiyor. Kısacık ve hemen bitiyor. Birde çocuğu olmayanları düşün yerinde olmak için neler yapmazlardı kimbilir.. yarınki güzel olaya odaklan sadece bolca keyfini çıkar❤

Öküz olma ihtimalimi var ama yola gelebilir şaka bı yana erkekler bızim ne çektığımızı anlamayacak kadar körler bence

Gule gule buyutun insallah. Bebeginize saglikli, mutlu omurler dilerim. Hayirli olsun.
Esiniz icin birsey diyemeyecegim. Onlar omur boyu buyumeyen cocuk gibi ya da islerine oyle geliyor belki de.

Ay o da bir şey mi? Arkadaşlarla dışarıdayım sen doğuma git ben sonra gelirim diyen var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…