Kocamın çay istemesi...?!!!

Daha çok stres olma diye normal davranmaya çalışıyordur, bir şeylerle meşgul ol kafan dağılsın diye. Bilemedim, belki de düşünememiştir.

Başka evliliklerle, hamileliklerle kıyaslayarak kendi dünyanızı zedelemeyin.
Herkesin dünyası kendine özeldir. Kolaylıklar ve zorluklar yarıştırılmamalı.
Siz biraz heyecanlı ve streslisiniz o sebepten fazla büyütmüşsünüz. Sağlıklı, kolay doğumlar dilerim

Aa ben kendimi hasta sanmışım 9 aydır.Keşke önceden söyleseydiniz son gün öğrendim geç oldu
Aslinda gayet normal yazmis arkadas ama neden hosunuza gitmeyen yorumlari alintilayip boyle dikce sertce dalgasina cevap veriyorsunuz madem hallolmus ki bana gore sknti bile degil bir cay koymak yapabilecegnz biseymis yapamayacak olsaydinizda suan rahatsizim sen demle denilebilecek kdr kucucuk bisey Allah buyugnden saklasin ...
Gidip esinizle yarin 3 kisilik bir aile olacak olmanin duygusallgni yasayn cok heyecanlisinizdir smdi ikinizde hayirli dogumlar ... yarin hayatnz bsmbaska boyut alacakk insallah

e
eşinize öküz diyorsunuz ve öküzden ilgimi bekliyorsunuz ilginç

Hepsi hormonların suçu karnı burnunda olan insan dan birşey beklenmemeli ama erkek değilmi işte davarlar..

ne caymis arkadas, kalkip kendi cayini almak cok zor sanki..
onu baştan alistirmayacaktin bacım ..şimdi sen yavaş yavaş hayat müşterek gerekirse çaylarımızı sen koy hayatım neden bu benim görevim mis gibi davranıyorsun , elin kolun var neden yani falan yap alışır zamanla...benimkide öyleydi ah salak kafam su bile getiriridim , şimdi gece yatmadan rezene mi falan yapıyor :dd.

ben konu icin genel yorum yaptim, evli degilim :)

Yahu bu erkekler ne film ha bi öyle bi böyleler gönül almayıda biliyor bide üstüne düşüp soruyor da noldu diye bu çok güzel bişi benimkide seninki gibi önce düşünmez öküzün önde gideni olur diyorum yahu be adam biraz düşünceli ol senden tek şu kelimeyi beklerdim bana söyle vallaaah düşünmedim aklıma gelmedi eee öküzsün işte daha ne diyim diyorum sonra anlayıp fır döner etrafımda öper sarılır şakalar yapmaya başlar ama olsun kavga gürültü etmeden biraz nazlanıp surat asıp onları yola getirmek buna denir işte böyle devam

Düşüncesiz işte.. Eşim bana öyle bir kelime kullansa doğuma yakın gözünün yaşına bakmam kusura bakmasın. Heyecandan da insanın iştahı kesilir bildiğim..

Ayakta iken sizden çay istemesinde ki a qnormallik nerde? Neredeyse tüm dişiler doğuruyor yani hamilelik eşittir nazlanmak değil ki. İlgi beklemeniz normal ama adam sizden çay istedi diye taşlamaniza gerek yok.

Ben iki hamilelik geçirdim eşim sağolsun yardımcı oldu ilgilendi ama o an ben ayakta ve kendimi iyi hissediyorum bir çay istedi diye trip atmak dursun aklımdan negatif bir düşünce bile geçmedi. Ben onun o an yapabiliyorsun bir isteğini yerine getirdiğinde o belki 5-10 yardımda bana bu süreçte yardım etti

Bu gercek mi

Ahahah yaa bu olayda aynı eşimle beni gördüm.Yine de eşine haksızlık yaptığını düşünmüyorum.Erkeklerin kafaları çalışmıyor bazen, incelik konularında.bilerek yapmıyorlar ,bildiğin kafaları basmıyor.kusura bakmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…