- Konu Sahibi greenlilac
-
çok hazırlıksız çıktık.. bi de nasıl olsa orada bişeyler alırım diye düşündüm.. turnuvalar hep avm lerde oluyordu.. ben de kredi kartıyla doyuruyordum çocukları ki onlarda da burnumdan getirirdi.. dışarda yeme meraklısı diye..saatlerce bişey yemesek umrunda değil...bu kez gerçekten hazırlıksız yakalandım.. cebimde bi beş lira kalmış onunla su bisküvi falan aldım..Sen haklisin tabiiki de! O yastaki cocuklar butun gun ac ac dolastirilir mi ya ne vicdansiz adammis, cimrilikten ote
Neyse ki sen calisiyormussun, iznin bitince bari cocuklari muhtac etmezsin ne mutlu sana
Yalniz o zamana kadar evden cikarken bari ekmek arasi biseyler koy cocuklara ki acliktan mahvolmasinlar, yazik gunah
Cok uzuldum adamdaki rahatliga bak. Sen nereden bileceksin ki ortami ,normal yaninda para olmayip kart olmasi, bazen hepimiz oyle cikiveriyoruz anidençok hazırlıksız çıktık.. bi de nasıl olsa orada bişeyler alırım diye düşündüm.. turnuvalar hep avm lerde oluyordu.. ben de kredi kartıyla doyuruyordum çocukları ki onlarda da burnumdan getirirdi.. dışarda yeme meraklısı diye..saatlerce bişey yemesek umrunda değil...bu kez gerçekten hazırlıksız yakalandım.. cebimde bi beş lira kalmış onunla su bisküvi falan aldım..
oğlum yarım ağızla istedi.. baktım eşim yan çiziyor ben de laf vurdurmak için 'yavrucum ben sizi hep dışarı götürüyorum zaten , babanız sevmiyor biliyosunuz dedim.. o da benim laf vurdurduğumu anladı .. sende de ne enerji var sabahtan beri gezmedesin hala restorana götürsün diye bekliyorsun dedi.. ben de cevaben 'ASIL SEN DE BİTMEZ Bİ ENERJİ VAR AÇ SUSUZ KAÇ SAATTİR SATRANÇ OYNUYOSUN' dedim' tabii kavga arabada başladı .. hala kavgalıyız caps lock açık kalmış kusura bakmayınEşinizin dediği olmak zorunda mı
Hayır çocuklar da ben de bugün dışarıda yemek istiyoruz diyemezmisiniz
Bunu deseniz sorun olmayacak bellki
cimriliği geçtim bir baba olarak çok vicdansız bir adam. senin abarttığın bir durum yok bırakın evladı sokakta aç görsek haline kıyamıyoruz.
hediyesi ekstra düşünmesi felan bir kenara da evladını aç koyan babaya ben baba demem kusura bakmayın.
benim babam da sorumsuz biri idi annemle ayrıldılar bu sebepten ama asla bizi aç bırakmadı. parasız kalsa yine para buldu aç bırakmadı..
bilmem anlatabildim mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?