- Konu Sahibi greenlilac
-
çocuk defalarca birinci oldu ..ne kutlaması..anca arada bir ben bir iki sürpriz yaparım çocuklara ufak tefek.. onda da kredi kartı çok geldi diye bi araba laf işitirimYazık çocuğun birinciliğini bari kutlasaymış. Pinti.
aynen.. allah üç tane evlat vermiş...onlara harcadıın parana bereket verir değil mi yaniçovuklar çok kuçukmuss
madem her turlu surat asiyor evdeyken yaninzia para alip çikin
en azindan disarda çocuklar aç kalmasin oda azdrisin otursun suratini
sinir oldum vallla esine
adamin huyu bu herhalde bu saatden sona degismez sen hep yaninda para bulundur oda babayim diye dolasnin ortalikda bostan korkulugu gibi
Yazık olmuş çocuklara ben yemek yedikten 4-5 saat sonra açlık krizine giriyorum onlar 8 saat nasıl durmuş.
Yalnız bence eşiniz sizden ayriyken biseyler yedi yoksa 8 saat kendisi de duramaz ve korkarım cimriligi sadece size ve çocuklarına kendisine değil.
Eşiniz 8 saat boyunca aç durdu mu acaba?Satranç turnuvasından sonra birşeyler yemiş midir?.Belki yanınızda para olmadığına inanmamıştır,bir şeyler yediğinizi düşünmüştür.Benim de 3 yaşında çocuğum var,eşim aldığı halde yolda mızmızlanabilir diye yanıma birşeyler alırım.Muz,elma,salatalık,poğaça,kraker ,meyva suyu,kek,su tarzında.
Merak ettim ,dışarıda yemek yediğinizde çok mu fazla hesap geliyor ,küçücük çocuklar ne yiyebilir ki zaten?hayır hiçbirşey yemedi.. bunlar ailece aç durmaya alışıklardır..orada ellerine birer çikolata aldı.. bi küçük kutu da bisküvi yediler..yani açlıktan ziyade çocukların canı ister mi diye bi endişesi yok..ben sen de para vardır diye düşünmüştüm diyor bana.. ama bi sorabilirdi yine de ..bence işine öyle geliyor..pintiliğini kendisine de itiraf etmemek için üste çıkıyor hep...bilemiyorum
Onun icin hersey cok.ne hesap gelicek gelsin gelsin 60-70 liraMerak ettim ,dışarıda yemek yediğinizde çok mu fazla hesap geliyor ,küçücük çocuklar ne yiyebilir ki zaten?
Kek börek hatırlayamadım.o gün biraz anı gelişti..bi gün önce de vardı turnuva .babasıyla oğlum gitmişti. Ertesi gün ortam güzel siz de gelin deyince katıldık onlara. Para falan alır hallederiz derken diyorum ya bi maça gitti saatlerce gelmedi...geldiğinde de sağda solda dolandı hiç oralı olmadı..benim resmen devrelerin yandı bu adamla ..hep musriflikle suçlar beni. Sen müsrif olduğun için sıkıyorum der. Ama yemin ediyorum ben musrif asla değilim. Sadece cimri değilim ekstra masraflarim yoktur ne biliyim. Biraz kişisel bakım ürünleri falan en fazla onları alirim..yıllardır dişsiz geziyorum.implant yaptıracaktı sozde .onda da yan çizdi..daha neler var.. Konudan konuya atlıyorum ama..Eşiniz o gün bu cimriliği yapmadı, hep yapıyor değil mi?
O zaman sizde de suçu bulurum. Kek, börek, meyve... birşeyler hazırlayıp çantanıza koyacaktınız.
Kıyamam o yavrucaklara, nasıl aç durdular onca saat, o yemek kokuları arasında, temiz havada da çok acıkılır?
Tabiii diğer yandan, o adama 3 çocuk çok fazla!!!
Kek börek hatırlayamadım.o gün biraz anı gelişti..bi gün önce de vardı turnuva .babasıyla oğlum gitmişti. Ertesi gün ortam güzel siz de gelin deyince katıldık onlara. Para falan alır hallederiz derken diyorum ya bi maça gitti saatlerce gelmedi...geldiğinde de sağda solda dolandı hiç oralı olmadı..benim resmen devrelerin yandı bu adamla ..hep musriflikle suçlar beni. Sen müsrif olduğun için sıkıyorum der. Ama yemin ediyorum ben musrif asla değilim. Sadece cimri değilim ekstra masraflarim yoktur ne biliyim. Biraz kişisel bakım ürünleri falan en fazla onları alirim..yıllardır dişsiz geziyorum.implant yaptıracaktı sozde .onda da yan çizdi..daha neler var.. Konudan konuya atlıyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?