kocamın cimriliği..ne yapmalıyım?

Bana siz de çok tuhaf geldiniz kusura bakmayın... Anne olan bir kadın bu kadar pasif olamaz.
Çocuklar 8 saattir açken adama gurur yapmak nedir? "Evet çocuklar aç bir şeyler al" diyeceksiniz. Böyle şey de o anlasın,p düşünsün olmaz.
Eve geldiniz bir çorba içip yattılar diye üzülüyorsunuz. Yahu bizim sülalenin hep meşhur lafıydı "evde olan aç kalmaz." Bir makarna, tost yapamadınız mı, yumurta da mı yok? Zeytin peynir birkaç dilim ekmek de mi koyamadınız? Evde yiyecek bir şey olmamasını kabul etmiyorum ben.
Şaka gibisiniz ya hadi dışarda öyle oldu çocuklar evde de aç yatmış. Cidden çocuklara çok acıdım ikinizle de işleri var.

Tebrikler sonunda sadece kocaya yüklenmeyen mantıklı bir yorum :))

Tebrikler sonunda sadece kocaya yüklenmeyen mantıklı bir yorum :))
Adam cimri kadın da sorumsuz ve bencil. Anne olan bir insan kredi kartına güvenip dışarı çıkmaz. Ben çöpsüz üzümüm ben bile kredi kartına asla güvenmiyorum yanımda mutlaka nakit bulundururum. Yanında çocukla karta güvenip çıkmak sorumsuzluk.
Onu geçtim adama gurur yapacak diye çocuklar aç kalıyor. Bu da bencillik.

Evet benn de aynı seyi yazdım
Ben de tek basıma cıkarken bile karta güvenemem ama burada herkes kocaya yüklenmiş.
Eve gidince bi corba içtiler demek de cok enteresan

8 saat açık alanda abbooo ben açlıktan adamı yerim herhalde... o adamın ipiyle kuyuya inilmez....bir daha bir torba poğça alın bari aç olur mu çocuklar ya... insanın gücüne gider....

patates kavursaydı bile çocukların nefsi körlenir neşeleri yerine gelirdi bence...

Valahi ben derim ki o kocaniza bir laf vardiya al parani basina vur soyleyin oyle insanlari bilirim en iyisi isinize davam edin kocanizi ise bow verin hatta onu parasiyla yalniz birakin

Çocuklar kac saat aç kalıyorlar
Anneleri eve gelince sadece bir corba vardı dıyor
Peki bunu niçin kimse görmüyor burada
Babanın davranışı hoş değil ama anne cok mu masum cidden ?

Selam
Benim eşim cimri falan değildir ama geçen gün eşimin bir işi vardı arkadaşıyla birlikte 3'ümüzbaşla bir semte gittik eşim bana sen çarşıda gez biz birazdan geliriz dedi tabi o sırada yağmur yağmaya başladı benimde karnım acıktı bir köftefiye girdim sipariş verdim yedim içtim baktım camda bir yazı yazıyor Kredi Kartı Geçmez diye
Neyse ben köfteci de epey oturdum adama da durumı anlattım o sırada eşim aradı nerdesin diye bende köfteci de rehin kaldım gel dedim geldi ödedi çıktık :)
3 çocuğum olsa kesin bir yerde oturur bir güzel yerdim iş yeri sahibi 3 çocukla yiyip içip kaçacağınızı düşünmezdi eminim.
Eşiniz gelince de Canım kredi kartı geçmiyormuş bir zahmet hesabı ödermisin derdim.
Netice de 3 çocuğumun babasına kem küm edecek yada çekinecek değilim
Madem 3 çocuğunuzun babası biraz strateji uygulayıp küçük emrivakiler yapma hakkınız var.

Okurken çocuklara üzüldüm valla ya.Bide evde yemek olmadığı halde disarda yemeye yanasmiyo çocuklar bir corbayla uyuyolar.Cimriliğin daniskası.
Allah sana kolaylık versin canım.

Kesinlikle katılıyorum.ben olsam Üç çocuğumın babasına acıktık yemek yiyeceğiz der ve köfteciye doğrı çocuklarımı alır giderim.bi zahmet arkamızdan gelsin.ben gene yemem trip atacaksam.ama çocuklara yazık 8 saat ne demek hem de açık havada köfte kokuları arasında.
Evdeki çorba olayına da katılıyorum ama iş Oraya varmamalıydı zaten.

Baba zaten baba değil..Yalnız sizde iyi bir anne değilsiniz!! Benim 2,5 ve 7 yaşında yavrum herkes yiyip içerken aç kalacak ben neymiş laf sokmuşum neymiş kavga olurmuş..orayı yıkar o herifi parçalarım..orda onu bir rezil ederim bak bakalım alıyor mu almıyor mu? Böyle bir adamla zaten evli kalmam orası ayrı..sevgisini yüzüyle gösteriyor demişsiniz ama sevgi davranışla gösterilir , sizin eşinizin davranışları,vicdanı ortada..o çocuklara çok acıdım..

Tamam koca öyle de
Hatun da 3 cocukla kartla cıkmamalı sadece di mi
Kocasının da maçı varmıs hep yanlarında olmayacagı belli :)))
Oyle tabiisi, herhalde bos bulunmus acil ciktim diyordu, ben tek cocukla kendimi zor cikariyorum disariya, kafam basmazdi sanirim hic birseye eger ki üç cocugum olsaydi ama haklisin ona lafim yok

Pardon ama siz cidden iyi değilsiniz bir uzman yardımı alın..kocanızı utandırmak onunla olan çekişmeniz,anneliğinizin önüne geçmiş!!! Benim çocuklarım akranları yiyip içerken onları izleyip aç kalacak,üzerine çorba içip yatacak benim tek derdim kocamı utandırmak olacak??? Sizi çok tuhaf buldum gerçekten..
Yine kocanıza laf sokucam diye dışarda yiyelim dememişsiniz..Burda birsürü anne var birtanesi bu hareketleri normal karşılamaz..Sizin pasifliğinizde,egonuzda,kocanızla aranızdaki çekişme de evlatlarınızın önüne geçemez..

Oyle tabiisi, herhalde bos bulunmus acil ciktim diyordu, ben tek cocukla kendimi zor cikariyorum disariya, kafam basmazdi sanirim hic birseye eger ki üç cocugum olsaydi ama haklisin ona lafim yok
E eve dönünce de saat gec oldu zaten bi corba vardı evde denir mi :))
Kaç saat ac kalmıslar bi makarna yap
Tost yap
Patates kızart dimi ama :)

Ortamı çok iyi anlatamadım.mesire yeri falan diyince siz zannettinizki herkes yiyip içiyor benim çocuklarım zavallı gibi bakıyor.. Hayır ortam turnuva ortamiydi herkeste bi maç telaşı zaten bi okulun önüydü. Benim çocuklarım ortalıkta oynuyorlardı. Büyük oğlum turnuva arkadaşlarıyla oynadı hep. Yani sadece yeme içme ortamı değildi.evet biraz pasif olabilirim. Ama asla kötü bi anne değilim.siz buna karar verecek kişi değilsiniz.. İyi niyetle yardımcı olabilecek tavsiyelerde bulunan arkadaşlar sagolsunlar..ama siz biraz haddinizi asmissiniz. Haliba egonuzu tatmin etmek icin boyle yikici yorumlar yapiyosunuz..ldiğimizdhüküm veelle, post: 46520958, member: 251957"]Bana siz de çok tuhaf geldiniz kusura bakmayın... Anne olan bir kadın bu kadar pasif olamaz.
Çocuklar 8 saattir açken adama gurur yapmak nedir? "Evet çocuklar aç bir şeyler al" diyeceksiniz. Böyle şey de o anlasın,p düşünsün olmaz.
Eve geldiniz bir çorba içip yattılar diye üzülüyorsunuz. Yahu bizim sülalenin hep meşhur lafıydı "evde olan aç kalmaz." Bir makarna, tost yapamadınız mı, yumurta da mı yok? Zeytin peynir birkaç dilim ekmek de mi koyamadınız? Evde yiyecek bir şey olmamasını kabul etmiyorum ben.
Şaka gibisiniz ya hadi dışarda öyle oldu çocuklar evde de aç yatmış. Cidden çocuklara çok acıdım ikinizle de işleri var.[/QUOTE]
Eve geldigimizdekorkunc başim ağrıyordu.ve sinirden aglamamak icin kendimi tutuyordum.çorba ve peynirli makarna yedi çocuklar. Bu o kadar acınası bir durum deği bence..çocuklar bazen mükellef sofralara oturur
Bu kadar kolay hukum
Ortami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…