kocamın cimriliği..ne yapmalıyım?

başka bir versiyonu da bende var.baya baya bi düzeldi bizimki ama yinede yetersiz çünkü adamın içinden kopup geliyor cimrilik.onunla dışarı çıktığımda hiç rahat edemem.bir kaç yıldır onunla çıkmayı bıraktım.tek başıma takılıyorum çocukları alıp kendim gezdirip yedirip içriyorum.ben böyle daha mutluyum çocuklar da öyle.siz de ondan bağımsız bir hayat kurun özellikle para harcanacaksa kesinlikle onsuz gidin.ve çocuklara öğretin onlar istesin siz hiç muhatap olmayın bu konuda

Burada tak kabahat babada değil. Adamın huyunu biliyorsunuz, hala ısrarla bu davranışlara devam ediyorsa demek ki sebebi sizin pasif kalmanız. Bırak çocuğu sizin bile 8 saat aç kalmanız doğru değil.Sözlerinizde net olun, net olmasanız hayat boyu çocuklar aynı muameleyi görecek.

O zaman sana silkelen ve kendine gel diyorum. Sen bir annesin. Bak biri söylemiş. Cüzdanının bir kenarında hep 300 lira olsun. Yani nakit olarak hep olsun. 3 tanen çocuğun var. Allah korusun acil bir durum olur bir taksiye binmek gerekir. Bişey gerekir parasiz dolaşma.

Hadi kalk git kocandan para iste. Türk kadını pazar parasından biriktirip ev alır çocuk okutur ne bileyim çocuğunu evlendirir. :)

Sen bosa bu adamııı

Adam maçtan dönünce sormus ama birseyler yer misiniz diye:)

Burada herkes kocaya yüklenmiş ama kocasının da maçı varmıs
3 cocuklu bir anne dısarı cıkarken sadece kredi kartı ile cıkmaz
Ben bekarım ben bile karta güvenip çıkmam illaki yanımda para olur
Kocanıza siz israr edebilirdiniz
Adam size sormus birseyler yer misiniz diye
Yarım agız da olsa sormus
Aa evet cnm yıyelim tabi diyebilirdiniz

Adam cimrilikten öte düşüncesiz bence
Yani yanında para var mı diye sorması lazımdı giderken
Ya da siz yanımda para var mı diye kontrol edip yoksa eşinizden istemeliydiniz.
Çocuk varken gururu falan boşverin yani.
Yada 3,5 saat de sürse eşinizi arayıp çocuklar açıktı diyebilirdiniz.

En katlanamadığım insan tipi..
Cebinde paran varsa çocuklarını doyuracaksın..hatta sürekli soracaksın açmısın? bir şey istermisin?
Madem cebini düşünüyorsun 3 çocuk neyine??
Bence işe başlayın imkanınız varsa. insan sinir hastası olur böyle bir tiple

Siz diyelimki çalışmıyorsunuz o zaman ne olacak ti hepten eline bakıp daha kötü şeyler yaşayacaktiniz şimdi allah tan kendi ekonomik ozgurlugunuz var bu tip bir esiniz varsa emekli olmadan isi birakmayin bence allah kolaylik versin kardes zorr cok zorr

çocuklar acıkınca ağlar,ağlamalı yani.karınları doyuncaya kadar ortalığı birbirine katmalılardı,normali bu. siz mi abarttınız acaba,8 saat aç kaldılar diye?..
bir de bazı arkadaşlara katılıyorum.kredi kartım olmasına rağmen,cüzdanım da kıyıda köşede mutlaka bir nakit param olur,aksi takdirde evden dışarıya adımımı atmam.heryerde kredi kartı geçmiyor ki.
ayrıca,bir anne olarak,dışarı çıkarken,mutlaka yanınızda bisküvi,çikolaya meyve gibi atıştırmalıklar bulundurun.hatta böyle piknikvari yerlere giderken,ekmek arası birşeyler,ya da poğaça,simit gibi şeyler alın.gittiğiniz yerlerde dediğiniz şeyler satılmasaydı,ya da hijyen durumunu beğenmeseydiniz,çocuklarınız yine aç kalacaklardı.

bunu sonradan okudum.hazırlıksız yakalanmışsınız.
peki niye açız diye,ya da çocuklar aç diye söyleyemiyor sunuz?vallahi ben olsam açlıktan,ortalığı ayağa kaldırırım.eşler arasında,böyle şeylerin çekinmesi olmamalı.üstelik çocuklar da var.o sormadan,çocuklar acıktı,hemen birşeyler al,yesinler demeliydiniz.

eceezgi sen bekar mısın

Adama para ver cocuklar acikti diyemediniz mi? Kac yillik evlilik 3 cocuktan sonra hala boyle sinirlenip trip atma devirleri gecmis olmali, hadi o pintiydi ya da dusunmedi sizin gerekirse firca atip cebinde ne var ne yok almaniz gerekirdi. Bikac kere rezil edin bakin bidaha yapabiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…