- 20 Eylül 2014
- 2.646
- 3.839
- 333
- Konu Sahibi greenlilac
-
böyle adamla yasayanlar bilir bi süre sonra insan normalliğini yitiriyor gerçekten.. biri bana anlatsa salak mısın , çocukları niye mağdur ettin derdim ama iişte öyle olmuyor.. insanın aklını amuda kaldırıyorlar..beni hep herşeyde suçlar ben de öyle bi suçluluk duygusu uyandırdığını hissediyorum ki ben kafamı kaldırıp onu suçlayacak halim kalmıyor..
yoksa inanın çok merhametli biriyimdir.. allah biliyor.. hele çocuklara kıyamam.. ama dediğim gibi herşey bi acayip gelişti
makarna da vardı bir gün önceden aslında..ama sinirden başka bişey yapamazdım basım inanılmaz ağlıyordu ve çok ağlamaklı oldum.. yoksa çocukları yemeksiz bırakan biri değilim..
vay sen marketten pahalı pahalı alıyosun bundan sonra liste yap ben pazara çıkcam dedi ..ben de liste yaptı bir hafta önce pazara gitmişti.. tabii bu hafta da turnuva falan pazara falan çıkılmadı.. ben de marketten almadım bu sefer bakalım nolcak diye.. sonuç bu.. dışarda yeriz bugün diye düşünürken eve geldik..gelirken markette dur dedim ..evin önündeki küçük marketten alırsın dedi .. ona da yutkundum daha ne kadar abartacak diye.. tabii evin önündeki markette ancak meyve var bi kaç çeşit.. bi de dediğim gibi bu sefer çocuklar böyle kalsın biraz utansın istedim.. bişey yapmak istemedim.. çocuklar aynı zamanda onunda çocuğu bakalım nolcak dedim. ama noldu.. bana '' bak ne güzel huzurla evimizde yiyoruz bu huzuru dışarda bulamazsın'' dedi.. huzurmuş... biz on yıllık evliyiz bunlar bi günlük olay değil .. bu sefer böyle olsun utanacak mı diye bıraktım herşeyin ucunu ama utanmadı.. bi de üste çıktı..küs bana şimdi..
Adam maçtan dönünce sormus ama birseyler yer misiniz diye:)Sen haklisin tabiiki de! O yastaki cocuklar butun gun ac ac dolastirilir mi ya ne vicdansiz adammis, cimrilikten ote
Neyse ki sen calisiyormussun, iznin bitince bari cocuklari muhtac etmezsin ne mutlu sana
Yalniz o zamana kadar evden cikarken bari ekmek arasi biseyler koy cocuklara ki acliktan mahvolmasinlar, yazik gunah
Saka gibi kocaAdam maçtan dönünce sormus ama birseyler yer misiniz diye:)
çok hazırlıksız çıktık.. bi de nasıl olsa orada bişeyler alırım diye düşündüm.. turnuvalar hep avm lerde oluyordu.. ben de kredi kartıyla doyuruyordum çocukları ki onlarda da burnumdan getirirdi.. dışarda yeme meraklısı diye..saatlerce bişey yemesek umrunda değil...bu kez gerçekten hazırlıksız yakalandım.. cebimde bi beş lira kalmış onunla su bisküvi falan aldım..
Burada herkes kocaya yüklenmiş ama kocasının da maçı varmıs
3 cocuklu bir anne dısarı cıkarken sadece kredi kartı ile cıkmaz
Ben bekarım ben bile karta güvenip çıkmam illaki yanımda para olur
Kocanıza siz israr edebilirdiniz
Adam size sormus birseyler yer misiniz diye
Yarım agız da olsa sormus
Aa evet cnm yıyelim tabi diyebilirdiniz
Tamam koca öyle deSaka gibi koca
Ya da naylon koca
Evliyim cnm neden ?eceezgi sen bekar mısın
Bekarim yazmissin da o yuzden sordumEvliyim cnm neden ?
Evet cnmBekarim yazmissin da o yuzden sordum
Ben evli oldugunu saniyordum
Karistirmadiysam bebek icin rahim filmi konun vardi onu okumustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?