kocamın cocugu olacak :( :(

Son durum ne cnm

bosanmayı kabul etmıyo sabah aksam kapımda temmuzda mahkeme var gelmem dıyor ıster gelsın ıster gelmesın avukatın dedıgıne gore 3. mahkemeyede gelmesse dırek bosanırız dıyor ıns buda bıtecek cocuklarımla korkuttu vermem dıye umrumda dııl degıl bakmaya gucun varsa al bak dedım ben manyakkmıyım ona cocuklarımı verecek bu kelımeyı beklemıyordu cocuklarımla korkutursam gelır gozuyle bakıyodu :) al degınce dondu kaldı

Bence baktı kız onun başına bela olacak, itiraf etme gereği duydu. Belki de eşini bulur söylerim diye tehdit falan etmiştir. Boşanıyormuşsunuz, hayırlısı olsun.

Kararınızdan ötürü sizi kutlarım, İnşallah bundan sonra daha güzel bir hayatınız olur. Kocan ve o süprüntüye gelince de umarım ettiklerini bulurlar.

Kararınızdan ötürü bende sizi kutluyorum. Güçlü bir insansınız. Hakkınızda hayırlısı neyse o olur inş. Allah yar ve yardımcınız olsun..

Şeyine sahip çıkamamış ! şimdi de bir cana kıyacak.o masumun ne günahı var? görmeyince cinayet işlemek daha kolay tabi.Yol ver gitsin hem şereften yoksun hem de merhametsiz bir adammış !Sen de alkol alıp bi adamdan hamile kalsan çocuktan kurtulup (!) evliliğine devam mı ederdi bi sor bakayım

Ya ben anlamadım? Nasıl oluyorda o kadar alköl alıp iliskiye girebiliyormuş. Yalanın daniskası alkölluydum hatırlamıyorum yok oyle...

Ablacm bütün yorumlari okumadim ama anlasilan boşanma kararı almissin.. Orda varligi belli olmayan bir bebegin yaninda senin 2 cocugn var.. Oyle anladım yani .. Egerki çocukların varsa inat etme bosanckdan bosan ama cocuklarini garantiye al mutlaka.. Sadece maddi değil manevi olarak çok yipranacaklar bununla basedebileckmisn.. Elaleme koca boşa demesi kolay o küçük bebeğe kiyma demesikkolay.. Ama eğer senin 2 evladin varsa 2aylik daha kalbi olmayan bir bebekten daha drgersz değil senin evlatlarin. Heleki evlenmeden tek gecelik ilişki sonucu herkes çocuk doguramaz o kizin ailesi yokmu sanki bunu göze alabilir mi.. Allah yardimcin olsun inşallah..

ins arkadsım dualarınıza ıhtıyacım var dıger kadına gelınce kadının hamıle oldugu mechul ya ıkısı benı kekledıler ya kadın esımı kekledı bılmıyoerum yanı

Son durumunuz nedir ? Nasılsınız ?
Umarım herşey istediğiniz gibidir ve mutlusunuzdur .

Allah yardımcın olsun.ayrıl demek kolay tabii ama işte kolay değil.bşr tek buna bakmamak lazım acaba o kadın tek mi?eşin nasıl bir yerde alkol almış bu nasıl rahatlık sensiz br yere gidiyor alkol alıyor bi kadına yaklaşıor birlikte oluyorlar bi d bebek oluyor! bunlar hep süreç acaba gerçekten bir kere mi olmus?bir kereyse bile nasıl o kdr içip hata yapmış! bu adamdan bi hal olmazya yine de sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…