kocamın cocugu olacak :( :(

diyelim sarhoş biri sizin annenizi, babanızı veya kardeşinizi ezdi trafik kazasında. veya eşiniz/sevgiliniz aynen böyle sarhoşken sizi aldattı, üstüne de çocuk yaptı. her iki durumda da affedici ve anlayışlı olacaksınız o zaman sarhoş kişiye? yazdıklarınızın fake olduğu o kadar aşikar ki...

kocan nerde tanışmış nasıl tanışmış nasıl fırsat bulmuşlar da hemen çocuk yapmışlar allahım yaa...zaman ver kurtulucam ne demek.öldürecek heralde ikisinide. allah bilir kız evli olduğunu bile bilmiyordu. bence affedilecek bişey değil. büyük konuşmuş olmayayım ama yani bu adam her fırsat bulduğunda yapar bunu sana gibime geliyor.boşan demek kolay ama bi de şu açıdan bak o denli vicdansız bi adamla aynı yastığa baş koyabilecek misin?

zaten onunla bu saaten sonra yasamam ımkansız sadece suan kayınvalıdem az sabır et kendı elıyle elındekı avcundakılerı alalım ondan sonra hayatında hem ben hem sen ve cocukları olmucak dıyor defederız ne halı varsa gorsun dıyor yanı suan kımı dınleyecegımı kımın arkasından gıdecegımı bılmıyorum

Sarhoşları tenkit etmek, onları eleştirmek bir şeyi değiştirmediği gibi sarhoşların işledikleri suçlardan dolayı onları eleştirmek mantıksız bir davranış olur. Çünkü sarhoşların iradeleri ve akılları yoktur. Önemli olan sarhoşluğa yol açacak her türlü ortamı ortadan kaldırmaktır.

katrina Alıntı ;dilrubasert kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
sonuçta içki içmiş birini kınamak haksızlık olur, adam içmiş kendinde değilmiş işte. toplumun ve devletin yapması gereken bu ve benzeri kötü sonuçlara sebep olan alkolu kınamak, yasaklamak ve toplum dışına itmektir. tıpkı esrar, kokain, ekstazi gibi uyuşturucuların kınanıp yasaklandığı gibi alkol de yasaklanmalıdır. insana en bariz etkisi geçici bilinç kaybı olup diğer uyuşturuculardan bu yönü ile hiç de farkı yoktur. içki içip aklını şuurunu yitirip suç işleyen ve kendine geldikten sonra pişman olan birini bu topikte veya başka ortamlarda kınamak sadece mantıksızlık ve haksızlıktır. Çünkü bir deli ile sarhoş durumda olan biri arasından hiçbir fark yoktur.

bir deliyle bir sarhoşu nasıl kıyaslarsın sen aklın mantığın demıssın .asıl bole dusunen bırınde akıl antık ararmam ben.

resmen sacmalamıssın...delı bilindiği üzere istemeyerek bazı sorunlardan dolayı aklını tamamen yırtıren bırı sonrası yok duzelme sansı %50 zamanla olacak bısey...ya otekı sarhoş olan insan bi gecelık bı anlık hata oylemı ...sarhosu degıl sarhoslugu kınıcaz oylemı...hayır efendım oyle değil...oo herifçi oğlu madem içtiğinde kendini kaybediyor.ne yaptını bılmıyor ıcmıcek efendım...ne halt yemege içiyor.ayrıca karısı onu evde beklerken oyle bır yerde bır baska bayanlarla oturup içmekte nedemek.karısına yazık. bole adamdan ne koy olur ne kasaba...pişmanlık içte yaşanır dilde değil.kendini bilen insan evinde karısıyla geçirirdi o zamanı baska bı mekanda baskasının yanında içerek değil..sarhoşluk 1 gunluk ertesı hatırlamıyorum kendımı kaybettım yalan bunlarr hıkaye ..bilerek ve ısteyerek yapılan şeylerrrr hepp

pardon katrinaya değil az önce yazdıklarımı dilruba serte yazdım...

eğer iki gün sonra çıkıpta ''kıyamadım'' derse şaşmam
buna benzer bi konu daha vardı,kız evlenmeyi beklerken çocuk birini hamile bırakıp onla evlenmişti
oooff yemin ederim evlenmekten soğudum ben ya

Yuuuuh allahım sen koru bizleri

Neden süre 3 ay.? Aldırtçaksa 10haftalıktan sonra yasak alınması, yani hemen alınması gerek. Ve o sürede kadınla mı ilgilencek psikolojileri düzelsin diye, ay ne komik. Ve sakın boşanma, burnundan getirt onunla devam ederek. Sakın deme, kıyma çocuğa git onunla evlen diye sakın. Allah bilir bu kaçıncı seni aldatışıydı.. Ve belki de hamile bile değildir kadın, kaççaklardır.. Allah yar ve yardımcın olsun..

Alkol bilinci bu kadar goturmez. Sevistigin farkina varamayacak kadar alkolluyse adam kusu da otmez zaten. O kadar masum degil durum. Kimse de alkolle bilincini kaybetmez hareket kontrolu kaybolur. Bilinc cok zor. Cok deli icmen lazim. Zaten kisa surer ardindan kusar ayilirsin. Inanma sen bacim hatirlamiyom diyenlere.

Yasak ne alaka anlamadim. Surda 3 5 serseri cikip yaptiklari serseriliklerini ortmek icin alkolluydum diyince alkol yasaklanmaz. Alkolu agziyla icen akli basinda adama da bisey olmaz.

O bebek kazara olmasaydi, sizin aldatildiginizdan haberiniz bile olmayacakti...
Bos bos konusuluyor, alkolmus vs, oldu pasam ic, takil, aldat sonra alkole suc at...
Su an sadece onemli olan sizin ve cocuklarinizin huzuru, ne karsidaki kadin kazandi diye, ne onlarin ekmegine yag surerim diye dusunup oteleyin...
Kangrenli bolge gibi kesip atin, bitsin gitsin, sizde rahatlayin...
Yaptigi hatanin ceremesini ceksin, sizi kaybettigine yansin hadsiz adam...

güzel hikaye...

Bir arkadaşımın eşi alkol tedavisi oluyordu.
Doktor kendisi söyledi.
"alkollüydüm hatırlamıyorum,çok içtim sapıttım hikayelerine inanmayın,alkol bastırılmış tüm duygularınızı ortaya çıkarır,ayık kafayla cesaret edemediğimiz ahlak dışı isteklerimizi harekete geçirir. Şiddet,küfür,ihanet vs. gibi" dedi.
Bir arkadaşın dediği gibi alkolde bilinç kaybı yaşayan kişi zaten olduğu yere yığılır,komaya girer,kafasını tutamaz ki kuşu ötsün...
Erkekler devamlı buna sığınıyor bizim kadınlarımız da bilgisiz olduğundan ya da işlerine öyle geldiğinden kabulleniyor.
İster affedin ister affetmeyin ama alkollüydü zavallıcık hikayeleri ile ancak rüyalarınız tatlı olur hayatınız değil.

Ben kulübe saç boyası sorunu için üye oldum. Bugun ilk gunum bi goz atim ne var ne yok dedim. Yemin ederim içim kan ağladı pazar pazar . Ne kadar çeşitli dertlerimiz var biz kadınların yaa (( Allah yardimcin olsun (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
güzel hikaye...

Dilruba lale arkadasimizin yazdiklarini okuyuver. Bunu anlatmaya calisiyorum. Hayatinda hic alkol aldin mi bu kadar eminsin adamin cidden uctugunun. Benim esim yurtdisinda bu kafayla her haftasonu esimi aldatmam gerekirdi o zaman. Hayatimda hic bilincimi kaybetmedim. Dibine kadar sarhos oldum sacmaladim ama ne yaptigimi hep hatirlarim. Gidip kendimi kimsenin kucagina atmadim.

Hicbir erkek o kadar deli sarhosken seyini kaldiramaz yani. Daha ne diyim. Cakirkeyf olursun yannda hoslandigin hatun vardir cesaret bulursun yazmaya. Ama ayik kafada aklinda olmayani sarhosken yapmazsin.

Ya arkadaşım şimdi sen neyi isbat etmeye çalışıyorsun, tüm dünya şu an alkolü kısıtlamaya çalışıyor. ben de hayatımın bir döneminde alkol alıyordum. ne olduğunu gayet iyi bilirim. alkolün beyne ve tüm vücuda zararları herkesçe malümdur, siz hala alkol kullananlar bunu bir zevk ve eğlence aracı olarak görüyorsunuz ve elinizden alınmasını istemiyorsunuz, bu beni hiç ilgilendirmiyor. içen içsin, ama toplumda alkol ve uyuşturucu özendirilmesin ve devlet bunun üretim ve kullanımına kademeli olarak kısıtlamalar getirsin ve sonuçta yasaklasın. esrarı, eroni yasaklayıp karşı çıkan zihniyet onlardan bir farkı olmayan alkole yeşil ışık yakıyor, olayın traji komik yanı bu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…