- 15 Eylül 2015
- 97
- 34
- 18
- Konu Sahibi zeynomuyat
-
Bizde konuştuk aramızda eskiden insanlar ne yaparmış cümbür cemaat aynı evi paylaşıyorlarmış ama ne bileyim bekar kardeşlerim var birde annem bi de annemlerde kalırken bile eşimle değil annemle uyuyorum sanırım suratımdan anlaşılacak gibi geldiortam nasıl olacak ki
insanlar yıllarca birlikte yaşıyor boy boy çocuk yapıyor vs vs
hatta biz halamların yazlığa gitmiştik halam, eşi, annem babam, babaannem vs vardı
gayet de ilişkiye girdik hatta bebek için ideal zamanlardı kaçırmamak için bolca yaptık diyeyim
yani insanlar neden sorun olur ki
duş vs derseniz zaten sıcak
her sabah kalkıp duş alırsanız ilişkiye girip girmemenize kimse yormaz bunu
İlk kez gidiyoruz zaten 2.yazım evleneli annem babam ayrıldı kardeşim boşandı vs ben istedim beraber gidip kafa dağıtalım diyeAyrı oda olacaksa sorun olmaz belli bir saatten sonra ama yer küçükse bilemem. Evde normal zamanla kıyaslamayın orada tatilde olacaksınız adam işe gidip yorulmayacak seninle vakit geçirmek istiyor işte ne güzel. Neden ailenizle gidiyorsunuz ki ayrıca tatile.
töbe töbeAğzınızı bantlayarak ses işine azda olsa halledebilirsiniz
Bizde konuştuk aramızda eskiden insanlar ne yaparmış cümbür cemaat aynı evi paylaşıyorlarmış ama ne bileyim bekar kardeşlerim var birde annem bi de annemlerde kalırken bile eşimle değil annemle uyuyorum sanırım suratımdan anlaşılacak gibi geldi
İlk değil 2. yukarıda açıklamıştım ailesel sorunlar vardı biraz kafa dağıtmak için hep beraber olalım istedik.Eşim huzursuz değil sadece nasıl olcak falan deyip duruyor ailemle arasında güzel bir bağ vardır aşırı saygılı belki çekingenliğinden düşünüp duruyor sanırımİlk tatilinizse keşke başbaşa çıksaydınız burda kocasının ailesi tatillerine ortak oluyor diye yakınan birsürü kadın var,eşinizin de huzursuz olmasını çok anormal karşılamamak lazım.
Bence sorun, eşin daha gitmeden birlikte olmanızın planını yaparken senin sanki cinsellik hiç olmasa da olurmuş gibi "aman canım nolcak ki bi haftadan" demen.Belki de eşin senin de istediğini,heveslendiğini,şimdiden nasıl yer-zaman ayarlayacağını tasarladığını duymak istemiştir.Tatilse adamcağıza da tatil yani sevdiği istediği şeyi yapmayı bekliyor adam haliyle.Sen de "ayarlarız bi şekilde merak etme" demek yerine "olmasa da olur" gibi yaklaşmışsın.
Kısacası pek istekli değilsin gibi anladım.Normal zamanda da böyleyseniz adamcağız bütün yıl tatili dört gözle beklemiş orda da olmayacak diye strese girmiştir.
Ailenizle tatil yapmanız temel sorun değil.Ne güzel eşin de iyi anlaşıyormuş.Ama anneyle yatmak veya "nolcak ki beraber olmayıveririz" demek sorun.İlk değil 2. yukarıda açıklamıştım ailesel sorunlar vardı biraz kafa dağıtmak için hep beraber olalım istedik.Eşim huzursuz değil sadece nasıl olcak falan deyip duruyor ailemle arasında güzel bir bağ vardır aşırı saygılı belki çekingenliğinden düşünüp duruyor sanırım
Ev kiraladık ayrı odalar tabikide ama be bileyim duş olayı falan eşim sabah namazı hep kılar yani gece duş almak zorunda
Sabah namazından sonra sevişin olmaz mı?
Ben çok severim sabah sevişmelerini
Ahahaha kocasızlık başıma vurdu
Öyle olacak artıkilla gece olmak zorunda değil ki bütün gün sizin :)
İlla gece sevişmek zorunda değilsiniz canım millet denizdeyken eve kaçamak yapın daha heyecanlı olur. İlişkinize dinamizm katarEv kiraladık ayrı odalar tabikide ama be bileyim duş olayı falan eşim sabah namazı hep kılar yani gece duş almak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?