Kocamın Derdi

Bizde konuştuk aramızda eskiden insanlar ne yaparmış cümbür cemaat aynı evi paylaşıyorlarmış ama ne bileyim bekar kardeşlerim var birde annem bi de annemlerde kalırken bile eşimle değil annemle uyuyorum sanırım suratımdan anlaşılacak gibi geldi

İlk kez gidiyoruz zaten 2.yazım evleneli annem babam ayrıldı kardeşim boşandı vs ben istedim beraber gidip kafa dağıtalım diye

evde haftada bir oluyorken tatilde bi haftada kaç olacakmışta sorun olsun, hem odalarda ayrıymış, yazın zaten normalde sabah akşam duş alınıyo sıcaktan

hata bu ama

neden annenle uyuyasın ki evli barklı kadınsın

adam yalnız sen annenle uyunur mu ya

birlikte olmasan da adamı bırakıp annenle yatma

İlk değil 2. yukarıda açıklamıştım ailesel sorunlar vardı biraz kafa dağıtmak için hep beraber olalım istedik.Eşim huzursuz değil sadece nasıl olcak falan deyip duruyor ailemle arasında güzel bir bağ vardır aşırı saygılı belki çekingenliğinden düşünüp duruyor sanırım

Utangacliginizi yenin gece geç saatte de duşunuzu alırsınız herkes uyurken bi sıkıntı olmaz bence. Uyumuyolarsa bile sıkıntı olmaz eşinizi bu konuda kasmayın adam hakli

Keşke bütün dertler böyle olsa siz de niye olmasa da olur tavrindasiniz ki adi üstünde tatil ne güzel eşiniz sizinle vakit gecirme planlari yapiyor. Kalmaya gittiğinizde ay olmaz ay yapma demek yerine siz de azıcık çılgın olun bence sorun çözülür

Ailenizle tatil yapmanız temel sorun değil.Ne güzel eşin de iyi anlaşıyormuş.Ama anneyle yatmak veya "nolcak ki beraber olmayıveririz" demek sorun.
Sen de biraz istekli ol,hallederiz ayarlarız de,ben bi yolunu bulurum merak etme de.farzedelim ki ayarlayamadınız,hiç fırsatınız olmadı başbaşa kalmaya.bence asıl önemli olan isteğin,hevesin karşılıklı olması.

Ev kiraladık ayrı odalar tabikide ama be bileyim duş olayı falan eşim sabah namazı hep kılar yani gece duş almak zorunda

Sabah namazından sonra sevişin olmaz mı?
Ben çok severim sabah sevişmelerini

Ahahaha kocasızlık başıma vurdu

Hava sıcak malum, gece duş almadan uyunmuyor dersiniz ailenize rahatsız oluyorsanız bu kadar.

Ev kiraladık ayrı odalar tabikide ama be bileyim duş olayı falan eşim sabah namazı hep kılar yani gece duş almak zorunda
İlla gece sevişmek zorunda değilsiniz canım millet denizdeyken eve kaçamak yapın daha heyecanlı olur. İlişkinize dinamizm katar . Zor olan her zaman güzeldir.

Kalabalik ve benim ailemse bende kendimi Cok kasıyorum.özellikle babamdan. Yazlıkmış sonuçta mutlaka fırsat bulunur. Duş olayıda zaten gün boyu kaç defa girip çıkıyoruz. Araya sıkıştırıverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…