- 15 Eylül 2015
- 97
- 34
- 18
- Konu Sahibi zeynomuyat
-
Merhaba hanımlar yaz tatiline çıkacağız benim ailemle birlikte.Bir problem yok şükür aralarında şimdi takmış biz nasıl ilişkiye göreceğiz1 haftadan bbirşey olmaz diyorum yok olmaz diuo .Biz evimizde bile haftada anca 1 kez oluyor sanki çok aktif bir ciftmisiz gibi orası tatil diyo .Napcam ben
Merhaba hanımlar yaz tatiline çıkacağız benim ailemle birlikte.Bir problem yok şükür aralarında şimdi takmış biz nasıl ilişkiye göreceğiz1 haftadan bbirşey olmaz diyorum yok olmaz diuo .Biz evimizde bile haftada anca 1 kez oluyor sanki çok aktif bir ciftmisiz gibi orası tatil diyo .Napcam ben
Ev kiraladık ayrı odalar tabikide ama be bileyim duş olayı falan eşim sabah namazı hep kılar yani gece duş almak zorundaNasıl bir tatil?
Ayrı otel odaları değil sanırım.
Yazlık gibi mi? Devremülk gibi?
Ayrı odanız olacak mı?
O kadar çılgın bir çift değiliz zatenAğzınızı bantlayarak ses işine azda olsa halledebilirsiniz
Aynen sanırım öyle düşünüyoradam haklı
evinde adam işe gidip geliyor orada fazla aktif olup enerji atamayacaksa aklına gelmesi normal
eşinizin düşündüğü bana normal geldi
Ev kiraladık ayrı odalar tabikide ama be bileyim duş olayı falan eşim sabah namazı hep kılar yani gece duş almak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?