kucağa alıştırma diye olan söylemler eskidenmiş..Şimdi kucağa alınan çocukların ilerde okul hayatlarında daha başarılı ve daha özgüven sahibi oldukları söyleniyor...üstelik emzirirken gazını çıkartırken mecbur kucağa alıcaksın..hele kolikli bir bebekse her beslenme sonrası yarım saat kucakta dik vaziyette tutmak lazım..bebekler çok sık beslenirler ayrıca...
elimden ayna ruj eksik olmuyor valla bayanssulusmile
bir zamanlar eşimde bu tarz bi cümle kurmuştu.kadın bakımlı,alımlı,ateşli olursa erkek mayası bozuk deilse başkaasına bakmaz tarzı.tabii bende çok gücendim ..bi kaç gün sonrası dayanamadım lafı dolaştıra dolaştıra aldatma mevzusuna getirdim.eşime dedimki erkek kendine bakar şöyle kaslı bi vücut yapar,her zaman fit olur,mis gibi kokar,birazda centilmne olursa hiç bi kadın kocasını aldatmaz,yada başka erkeklerle kocasını kıyaslamaz demiştim.tabii benim herüf ne demek istiyorsun sen diyince eee hayatın gerçeği bu aşkım demişti.susup oturmamak bazen en iyisiymiş...
ha bide (eşim esmer sevdiğimi bilir) her kadın kocasının kenan imirzalıoğlu gibi olmasını ister ama hamur böyle olunca elden ne gelir diye burun kıvırmıştım.
uykudan kaldırıp sevenler de abartmışlar o zaman durumu iyice...kucağa alıştırma diye olan söylemler eskidenmiş..Şimdi kucağa alınan çocukların ilerde okul hayatlarında daha başarılı ve daha özgüven sahibi oldukları söyleniyor...üstelik emzirirken gazını çıkartırken mecbur kucağa alıcaksın..hele kolikli bir bebekse her beslenme sonrası yarım saat kucakta dik vaziyette tutmak lazım..bebekler çok sık beslenirler ayrıca...
aysecinarli ne bilim ya insan daha rahat eder die dedim her dakka kucakta tutanlar var da çevremdee..uykudan bile kaldırıp seven gördüm:1no2:
Ondan adam öylece kala kalmış, baksana baklavaları sayılıyor sırnaşık şey
Mevcan arkadaşım çok iyi laf etmişin. Ne olduu kendisi isteyinc eiyi kadın deyince sen ne biçim konuşuyorsun.
Ayyy kendilerine bakmadan bakım isterler ya birde. Çok bakımlı, spor yapan bir adam olur tamam haklı derim de bunlar yani.
Birde ben kışın kalın pijama ve kazakla,çoraplarla bile üşüyorum, şimdi düşünüyorum da şık elbiseler hep tiril tiril, hadi altına kalın külotlu çorap giydin. Ayy adama güzel görüncem diye donamam valla-tatlicadiarzu-
eee benim dikkatimi çekmek kolay mı,adam elinden geleni yapacak mecburen bayanssulusmile
Hay ağzın bal yesin.
Böyle avzının payını verecek susturacan...
bir zamanlar eşimde bu tarz bi cümle kurmuştu.kadın bakımlı,alımlı,ateşli olursa erkek mayası bozuk deilse başkaasına bakmaz tarzı.tabii bende çok gücendim ..bi kaç gün sonrası dayanamadım lafı dolaştıra dolaştıra aldatma mevzusuna getirdim.eşime dedimki erkek kendine bakar şöyle kaslı bi vücut yapar,her zaman fit olur,mis gibi kokar,birazda centilmne olursa hiç bi kadın kocasını aldatmaz,yada başka erkeklerle kocasını kıyaslamaz demiştim.tabii benim herüf ne demek istiyorsun sen diyince eee hayatın gerçeği bu aşkım demişti.susup oturmamak bazen en iyisiymiş...
tabii tabii, dövüş sporları gibi düşünün, saldıran yumruğu indirdikçe rakip köşeye kaçar, kapaklanır kendini korumak için,
yumruğu inderen kadın olmalı ki erkek köşeye sinsin
sempatiksalakcinni
valla öyle canım biz karşılık vermeyip aksine aşkım ne demek yani sendemi beni aldatıcan gibi saçma cümleler kurunca verdikleri cevap hep aynı oluyor.saçmalama aşkım ben seni çok seviyorum hiç öyle şey olurmu vs.vs.vs
ama ağzının payını verince bi daha abuk subuk konuşup sinir edemiyorlar bizi.
kk saolsun bizlere çokk şey kattı:enbuyukkk::enbuyukkk:
valla öyle canım biz karşılık vermeyip aksine aşkım ne demek yani sendemi beni aldatıcan gibi saçma cümleler kurunca verdikleri cevap hep aynı oluyor.saçmalama aşkım ben seni çok seviyorum hiç öyle şey olurmu vs.vs.vs
ama ağzının payını verince bi daha abuk subuk konuşup sinir edemiyorlar bizi.
kk saolsun bizlere çokk şey kattı:enbuyukkk::enbuyukkk:
En iyi savunma saldırıdır, davranın kızlar:lepi:
En iyi savunma saldırıdır, davranın kızlar:lepi:
Şımartmayalım bu adamları...
Brsnz, benden de fena çıktıkaydirigubbakcemile3
Milleti ayıracak mısın sen kocasından bakayımsempatiksalakcinni
Aaaa şu adama bak nasıl da aldatmış gül gibi karısını diyor kıs kıs gülerek alsanaalsanasmile
ne demek istiyorsun sen dedim.
Birşey demek istemiyorum ama bence hemen git KK'da kesin bir konu açmışlardır bununla ilgili hemen bu adama olan kinini kus diyor
Arada bir anlatıyorum KK'daki konuları. Kadınlar çok zeki yaa diye başlıyorum anlatmaya =)inanmıyorum ya böyle mi dedi cidden:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?