Kocamın diziye yorumuna bir bakın

Ondan adam öylece kala kalmış, baksana baklavaları sayılıyor sırnaşık şey

Mevcan arkadaşım çok iyi laf etmişin. Ne olduu kendisi isteyince iyi, kadın deyince sen ne biçim konuşuyorsun.

Ayyy kendilerine bakmadan bakım isterler ya birde. Çok bakımlı, spor yapan bir adam olur tamam haklı derim de bunlar yani.

Birde ben kışın kalın pijama ve kazakla,çoraplarla bile üşüyorum, şimdi düşünüyorum da şık elbiseler hep tiril tiril, hadi altına kalın külotlu çorap giydin. Ayy adama güzel görüncem diye donamam valla-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

süpersinnnnnnnn:lepi:

ha bide (eşim esmer sevdiğimi bilir) her kadın kocasının kenan imirzalıoğlu gibi olmasını ister ama hamur böyle olunca elden ne gelir diye burun kıvırmıştım.

e tabi, adam haklı!!! siz çocuk doğuracaksınız, onları yetiştireceksiniz, yeri gelecek kadın bile almadan evinizin yemeğini, temizliğini, ütüsünü yapacaksınız,bir de üstelik dışarıda çalışacaksınız.. beyimiz akşam eve geldiğinde mükellef sofra kurulmuş olacak.. bunun yanında sürekli "kilo mu aldın tatlım, saçlarının dip boyası-tırnaklarının manikürü gelmiş" diye laf sokacak... ne de olsa kendisi moda ikonu..

ee sonra.. bakın gördünüz mü, saçma bir rimel, bir ruj yüzünden adam başka kadına gidecek.. o çocuk doğurmayacak, ev işi yapmayacak.. tek işi adamın gönlünü hoş etmek olucak.. tabi tabi başka?????

valla kimse kusura bakmasın.. biz yaşlanıyorsak kendileri geri gitmiyor.. elbette temiz olmak, insan olmanın şartıdır.. ama evde illa süs bebeği gibi gezemem.. "aman kocam başka kadına bakmasın" diye bir çaba içine girmeyi de doğru bulmuyorum.. karakter bozuksa farklı ten rengi bile yeter, aldatma bahanesi için.. lmaz:

tabii tabii, dövüş sporları gibi düşünün, saldıran yumruğu indirdikçe rakip köşeye kaçar, kapaklanır kendini korumak için,
yumruğu inderen kadın olmalı ki erkek köşeye sinsin
sempatiksalakcinni

Hay ağzın bal yesin.

Böyle avzının payını verecek susturacan...

valla öyle canım biz karşılık vermeyip aksine aşkım ne demek yani sendemi beni aldatıcan gibi saçma cümleler kurunca verdikleri cevap hep aynı oluyor.saçmalama aşkım ben seni çok seviyorum hiç öyle şey olurmu vs.vs.vs
ama ağzının payını verince bi daha abuk subuk konuşup sinir edemiyorlar bizi.

kk saolsun bizlere çokk şey kattı:enbuyukkk::enbuyukkk:

Eşim bana öyle birşey dese ben de aynısını derdim eminim. Karşılık vermek lazım...
Bu arada dizinin fragmanını gördüm ve uyuz oldum çok fena...

En iyi savunma saldırıdır, davranın kızlar:lepi:

Şımartmayalım bu adamları...

Son düzenleme:

bir de merak ettiğim eşini aşağılayan,beğenmeyen 50 yaşındaki kayınbirader ne derecede bakımlı ve fit...kendini 25-30 yaşındaki adam fitliğindemi ,acaba...sempatiksalakcinni

o diziyi bende izliyorum
eşinizin genel bakış açısı böyleimiş sanırım
siz ne kadar gayret ederseniz edin hep daha fazlası isteniliyor
sizde etkiye tepki yapın
biraz onu eleştirirseniz sizi anlayabilir

38 bedenın neresı cok zayıf onu da ben anlamadım
34 yada hadı bır derece 36 olsanız neyse
arkadasım bence mını etek 165 dolaylarındakı bayanlara daha cok yakısıyor
bılıyor musunuz bılmem
beyonce cok seksı gelıyor normalde herkese ama bılımsel olarak kendısı 170 nın ustunde oldugu ıcın seksı olmak ıcın fazla uzun denıyormus
ama bır mısal vereyım shakıra 1,55 ama muthıs seksı
hersey yakısır
bence sız bıraz dısı gıyınmeye alısın, evınızde gıyının kısa sortlar, dekolte bluzlar kendınız ıcın , bı sac boyatın, degısıklıgı kendınızde yapın sonra bırazda burnunuzu kaldırın sız esınızı begenmıyomus gıbı davranın
hatta tatılden ole bakımlı donun

biz de dün izledik o diziyi.
bir yandan tv'ye bir yandan eşime bakıyordum ne tepki verecek diye.
Benim adama sinir olduğumu anladı Aaaa şu adama bak nasıl da aldatmış gül gibi karısını diyor kıs kıs gülerek alsanaalsanasmile
ne demek istiyorsun sen dedim.
Birşey demek istemiyorum ama bence hemen git KK'da kesin bir konu açmışlardır bununla ilgili hemen bu adama olan kinini kus diyor

Brsnz, benden de fena çıktıkaydirigubbakcemile3
Milleti ayıracak mısın sen kocasından bakayımsempatiksalakcinni

Yaaa sorma..mafoldumben

Hayır şimdi bunlar kocalarına böyle süsleniyor,püsleniyor sonra bütün adamlar böyle istiyor. Ondan yani süprizzzzz

Son düzenleme:

inanmıyorum ya böyle mi dedi cidden:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…