kocamın erkek arkadası resmen benım kumam

O arkadaşıyla üstü kapalı laf sok abla. Saygisizmış. Ben yapardım.

''Koca evde yokken sadece kadının erkek kardeşi gelebilir...kayınbirader bile kapıdan içeri adım atamaz''....yeni evlendiğimde kayınvalidem aynen böyle demişti...bende çocuklarıma böyle öğretiyorum...kayınvalideniz yok mu? ona şikayet edin...

Elin adamı esin sabah işe gidince senle aynı evde nasıl kalır ya bu ne böyle esin ne geniş bir insan bekarken beraber kalmış olabilirler ama evlendi artık gerçekten çok şaşırdım böyle bi konuya

Şuan içime kurt düştü. Cıddı cıddı kıllanıyorum. Esım cıdden o varken pas vermıyor bunun sebebı farklı olabılır mı
Benimde aklıma geldi insan başka türlü bu kadar güvenemez bence bu konunun üzerine gitmelisin

yani sonuna kadar haklısınız nazlıdenizim hem nasıl bir din örf adet anane haya duygusudamı yok ? ne demek elin bekar evli fark etmezde elin adamıyla yalnız kalmak sabahlamak kocan adam değilmiş kusura bakma sende müsaade etmemen gerekli bu konu u mide bulandırıcı gayde olabilirler ?!

Belkide gay oldukları için senin her halini görmezden geliyorlar sen sadece paravan gibi örtüyorsun onların bu halini dışardan bakınca karı koca yoksa aklı başında 1 adamda gelip yatıya kalmazdı ?

İnşallah böylesi bir çirkinlikler yoktur-ki yinede yatıya filan asla kalmasına izin verme

Hıc bır bılgım yok. Cekıyorjm kapıyı yatıyorum. Bende şüphelenmeye başladım. Kafayı Yıcem ya. Dusun dısun
Bacım niye düşünüp canını sıkıyosunki. Koy bi kamera odaya ne halt yiyolarmış sabah işe gidince aç izle. Bu böyşe olmaz. İlla cinnetmi geçirircen yada hastanelik oluncamı kocanın aklı dank edicek. Böyle erkekler koca olmasın bi zahmet. Aaaaaa

O evdeyken kocanla hiç bir münasebette bulunma. Gitsin onunla şey etsin o zaman

Gay e benziyolar aslinda aklima geldi gunduz de dillendirmek istemedim simdi yorumlari okudum da tekrar.

Eger boyle bise varsa sizin evde rahat takilmaniz da farketmez sanirim nasilsa arkadasi şey diye guveniyodur.

Aileleri cagirin yatiya en iyisi. onlardan biri sinir krizi gecirir de cocugu kovarsa siz de kotu olmamis olursunuz.

bir açıklık getirilmesi lazım durum öyle ise zaten o zaman gerçekten 1 zor dönem bekliyor konu sahibini umarım öylesi değiilerdir

gorumceme anlattım o eşimle konustu. kayınvalıdeyı denemedım. ama ona da soyleyecegım. tesekkurler. annesı sonucta belkı farklı sekılde anlatabılır. mantıklı
Çağır kv deyi yada anneni onlar daha rahat söyler onlar evdeyken gelsin 1 kaç defa uyarıyı onlar çeksin ne geniş eşin nasıl bırakır seni elin adamıyla Allah akıl versin

Esine birakma bence sen konus bidaha esim yokken bizde kalmani istemiyorum de nasil dersin bilmem ama demen lazim.

Bencede kov...eşine bnce de ki sen nasl güveniyosun arkadasın erkek sonuçta ...vesveseyi ver bi daha gelirse eşinin bilecegi şey.ayy inş.ters tepmez

Ben böyle iş görmedim... Kocanı bir güzel paylayasım geldi ama ben acaba aralarında bir şey var mı demeden de edemedim

Kocan peki baş başa kalamamaktan , beraber olamamaktan şikayetci değil mi hic ?
aynı soruyu defalarca sordum. şikayetcıyım dıyor ama emınım benım kadar sıkayetcı degıl. tavrı zaten sıkayet eder gıbı degıl. ıstemeyen adam ozleyen adam arkadasına restı ceker. bende anlamıyorum. agzı baska dıyor hareketlerı baska.

Şuan içime kurt düştü. Cıddı cıddı kıllanıyorum. Esım cıdden o varken pas vermıyor bunun sebebı farklı olabılır mı
adamı boşa bence.
ya gay. ya da fazla geniş.
bu kadar genişlik evliliğe zarar.

evlenırse de bıze yerlesırler dıye korkuyorum. evlenecek gıbı durmuyor hıc gercı ama o zamnada karısıyla gelırse kalmaya bılmem. ınsallah bırını bulurda edep adap ogretır cocuga.

Kocam yokken elin herifi ile yalnız kalmak ne demek! Eşimin kardeşi bile o sekılde gelmez bize adap denen bisey var. Eşin de senınle tek kalmak isteseydi rahatsız olsaydı, belli ederdi ona sana küsmezdi hoşnut anlaşılan. Yerinde olsam buz gibi davranırım

evlenırse de bıze yerlesırler dıye korkuyorum. evlenecek gıbı durmuyor hıc gercı ama o zamnada karısıyla gelırse kalmaya bılmem. ınsallah bırını bulurda edep adap ogretır cocuga.
Evlenirse de inşallah gorgulu ,birşey bilen bir kadınla evlenir.yoksa kurtuluş zor haklisin

Var bu işte bir iş diyorum ben aklı başında hiçbir erkek evine erkek arkadaşını yatıya getirip bu kadar geniş olamaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…