kocamın erkek arkadası resmen benım kumam

Adamla bırakıp ise gitmek nedir ya ben mi fesatım anlamadım at ikisininde dışarı bu kadar rahatlık olamaz yani
Var bir tanıdık bizim kaçtılar adamın arkadaşıyla. Gece vardiyasına gidiyordu arkadaşıyla karısını evde bırakıp. Bu kadar geniş midenin sonu arkalarından bir tas su dökmek oldu.

Allah Allah, eşiniz de bir garip kusura bakmayın da. Hani evde ikinizi başbaşa bırakmasına takılmadım ben çok güveniyordur arkadaşına falan ama ne biliyim, bir tuhaflık var sizin istemediğinizi bile bile bir şey dememesi falan. Direkt gidip Bay Kuma'yla konuşun bence, aile bireyi gibi olmuş artık cidden.

Bay kumayi gonderse gonderse senin annen baban gonderir.. soyle hergun gelsinler ve arada oglum senin isin gucun yokmu hergun burdasin diye laf sokustursunlar kasla goz arasinda. Bu arada esinde bir gariplik var bu kadar rahatlik biraz fazla sanki.

Var bir tanıdık bizim kaçtılar adamın arkadaşıyla. Gece vardiyasına gidiyordu arkadaşıyla karısını evde bırakıp. Bu kadar geniş midenin sonu arkalarından bir tas su dökmek oldu.
ciddimi ya benimde konuda aklıma birileri geldi

Bay kuma geldiğinde Eve anneni kiz kardeşini yada birileri cagir onlar bildirsin haddini
Bunlar yeni evli senin yüzünden banyo, çocuk yapamıyorlar bi müsade et desinler

Ben burda hatayı eşinizde görüyorum.
Karşınızda ki insan düşünceli olmayabilir.
Ama eşinizin buna dur demesi gerekir.
Sizi arkadaşıyla işe bırakıp gitmek nedir ya?
Siz eşinizle bu konuyu ciddi ciddi konuşun bence.
Küsüyor mu daralıyor mu kendi bilir.

Siz de aile boyu sınır aşılmış yüzgöz olunmuş.Bak güzel kardeşim evlilik bu değil.Bu işin sonu iyi değil.Erkek adamın evine eşine mahremine sahip ve saygılı olması lazım.Bizimle bayramlarda geliyor diyorsun.Geliyorsa gitme.
Benim anladığım kadarıyla sen baştan gereken tepkiyi vermemiş ılımlı karşılamışsın.İşin cılkı çıkınca da verdiğin tepkiler çok göz doldurucu olmamış.Yani kısacası aslında tam da tepki vermemişsin.
Alacaksın babanı kayınpederini karşına böyleyken böyle diyeceksin.BEN EVDE BU ADAMLA YALNIZ KALIYORUM diyeceksin.Rahat hareket edemiyorum banyoya giremiyorum bu iş devam ederse ben boşanacağım diyeceksin.Ama tavrun net ve sert olacak.Arkadaşına söyleyemiyorum araları açılır sebebp olurum ......gibi bi takım şeyler yazmışsın.Açılsın araları çok önemli mi.Evliliğiden yuvandan mahreminden hayat kalitenden yorulan bedeninden,anlayamadığın evliliğinden,yaşayamadığın özelinden,yıpranan psikolojinden daha da önemli mi.
1 ay gelmiyor sonra yine geliyor diyorsun.Bence sen sonradan ılımlaşıyorsun ve kocan yüz buluyor.

varsa kp niz aranız da iyiyse onun da ruhunu okşayarak çok güzel halledersiniz
mesela "babacığım maşallah ne kadar dikkatli insansın evine zırt pırt yabancı erkek girmiyor eşini zor durumda bırakmıyorsun Allah razı olsun.. x öyle değil valla xx arkadaşı sürekli bizde bazen yalnız bile kalıyoruz sen dikkatlisin ama o değil" gibi hem çocuğunu şikayet etmemiş gibi olursunuz.. babası çeker ayarı

Yorumları okumadım ama eşimin arkadaşı ile evde yalnız kalma fikrine çok soğuk baktım açıkçası
Açıkca söylerdim ve asla o şekilde kalmam surat falan Asmam açık bir şekilde söylerim

yuh diyorum başkadalafa gerek yok senin eşin gerçekten erkekmi mi kocamı anlamadım .bu ne ya manyakmı ne ne işi var elin adamının sizin evinizde her dk pes doğrusu.

Bizdede vardı basta boyle bır arkadas.zamanla mesafe koyduk eşim bi süre sonra hak verdi .yoksa sızden farksız olurdu durum.sanki üçümüz yasıyo gıbı oluyor.şuan evli ama biz onun evıne o kdr gıtmıyoruz yada baskaları.ınanın evlensın anlıyacak kocanız zırt pırt onlara gıdemeyecek kendi evı karısı kıymetlı oluyor boyle tıplerın.tabi o gunu gorupte kurtukabılırsenız.arkadası geldıgınde yanlarında takılma hurmet hızmet etme eger ekmeklerıne yag surecekse oh basbasa takılıyoruz derlerse bılmem.ama zırt pırt evımde kalan eşımın bekar arkadasını inan bende istemem .

Reactions: bga
nasıl elin adamıyla seni evde yalnız bırakabiliyor kocan

Nasıl yani ? Yanlış anlamadım değil mi? Hem yatıya kalıyor hem de gündüz sizinle tek kalıyor? Bütün suç esinizde. Arkadaşı da bildiğiniz yapışık hazirci.

sizden evvel eşinizin bu durumdan rahatsz olması gerek
o rahatsız olmadıgı surece işiniz zor
allah kolaylık versın

Reactions: bga
Eşinizin mezhebi ne kadar geniş yahu, yuh dedim.
Ne demek tek basınıza adamla aynı evde kalmak.
Yenilir yuıtulur değil ama hata sizde.
Tut kolundan at dışarı, ne münasebet

nasil ya saka mi? boyle bisi olabilir mi ya ne demek esin yokken arkadasi ewde ne munasebet. esin ewdeyken bile gelmesi surekli anormalken esin yokken ki durumun tarifi yok.

o BU DEĞİLDE eşindeki RAHATLIĞI anlamadım
Yahu evde tek kalıyorsun bu adam iyimi ne munasebet ya!
Tövbe estağfurullah....

eşimle bay kumanın arası bozulsunda istemiyorum ama durum fena. ben sıkıldım. aklıma da yapacak bırsey gelmıyor.

E bozulursa bozulsun canım,
Bukadar ince düşünmeyin Allah aşkına !
Sizinde kendinize göre bir özel hayatınız olmalı
Buna başta eşin mudahale etmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…