KOCAM'IN ESİRİYİM

Kv aramda çok problemler eşim benim haklı olduğumu gördüğü halde hep onu savundu ki ben onun yüzünden çocuğumu düşürdüm

Özgüven eksikliği

Bakın sizin eşinizi artık actiginiz konulardan tanıyorum. Sizi sevmesi değer vermesi çocuğuna düşkün olması yetmez. .

Bi kere esin kadın ruhundan anlamiyor
Annesi bu kadar kutsalsa sende bi annesin öyle değil mi ?

Evinde yemek yaptırdığı çamaşır yikattigi bi bayandan öte goremiyor ve bi o kadarda kaba.

Sen yapmissin bunu böyle neden mi ?
Çünkü ona onsuz yasayamacagini onsuz bir hiç olduğunu gostermissin kusura bakmayın.

Bunu bilen adam zaten bu kadın bensiz yapamaz lan ben ne yaparsam da kabullenir diye düşünüp özgürce hareket ediyor. .

Baştan ipini gevşek bırakmışsiniz hatta onu sahibiniz ilan etmissiniz.

Hayır ! Öyle bi dünya yok ben hanimligimi yapiyorsam o da bi beyefendi olmak zorunda. .
Bi adamın kölesi olayım diye gelmedim bu dünyaya ben.

Esinize karşı sayginizi yitirin demiyorum ama lütfen disinizi gösterin artık. Pasif olmayın. . Bu da ancak ve ancak sen Istersen olur. .

Anne ve es seçimine gelince. . Evet abes bir soru ama cevabını bildiğiniz soruları yoneltmeyin aksi takdirde daha çok konu açmak zorunda kalırsınız. Sevgiler

valla bende esım ıcın her turlu fedakarlıgı yaptım ve yaparım da ama secım yapmak zorunda kalırsam tabıkı de annem derım...
adam haklı yani...
hem adamın sıze yaptıgı bırsey yok kaba ve bencıl dıyorsunuz ama ıhtıyacınız oldugunda hep yanınızda ımıs ve sevgısını ılgısını eksık etmezmıs, bu durumda sorun sızde bence..
kocasızda hayat surer, ne esınıze ne baskasına bu kadar baglanmayın, bır bırey oldugunuzu unutmayın lutfen..!!

Onemli degil insanlar sinirden hata yapabiliyor durumi buyutmeyin gurur neselesi yapmayin bakin dogrulukta ferah vardir acik ve durustce soyleyin ona aynen kotu bir soru sordum cvbin beni uzdu ama bende surekli annenin tarafinda olmandan dolayi cikti agzimdan sonucta seni aeviyorum esinim kirildim diyin samimi olun size sorulsa sizde annem dersiniz ..aciklayin bize yazdiginiz gibi bence anlar cunku seviyor sizi gercekten uzulmeyin yikilacak birsey yok ayrica uygun zamanda araniz iyce duzelince bazi davranislarinin sizi uzdugunude soyleyin arada guzelce tekrarlayin duzelir merak etmeyin kusursuz insan yok sevgi saygi varsa buyuumez olaylar

genelde calismayan ekonomik ozgurlugu olmayan kadinlar boyle dusunuyor kocalarina esir olmak tabirini
sanki koca olmasa yasayamiycak nefes alamiycak gibi
malesef bende oyle dusunuyordum cok sukurki bitti kurtuldum
en iyisi kendine bir is bul kocana esir olmaktan kurtul kendine gel derim ben
annesiylede kendini kiyaslama adam tabiki dogru bir cevap vermis
her zaman daha genc daha guzel bir kadin bulabilir ama anne bulamaz

Kocam padişahın oğlu olsa bitanecik aneme değişmem, kocamın da annesini bana değişmesini istemem... ne kadar yanlış bir düşünce yazık siz de annesiniz bir gün çocuğunuz sizi eşine tercih etse ne hissedeceksiniz?

Sizce ikinizinde yeri ayrı ne seni ne onu seçemem mi doğru cevap yoksa annemi sana değişmem gibisinden bir cvp mı doğru ben annesini borakıp da beni seçmesini istemedim sadece ilk söylediğim cvbı vermesini istedim

Yani kusura bakma da doğru demiş. Kim kocası ya da karısı iççin annesini bırakır ya da arka plana iter... Annesini seçmeyen adamın karakterinden şüphe ederim...

Doğru demiş. Ama keşke daha politik ve kibar şekilde cevap verseydi.
Eşim bana dese ki "sana annemden daha çok değer veriyorum" diye kızardım. Çünkü anne bu başka şeye benzemez. Bu da beni hiç rahatsız etmiyor olması gereken bu yani annesine ayrı bir değer verecek tabii ki.
Kaldı ki eş ve anne kıyaslanamaz zaten ikisinin de yeri ayrıdır çünkü.
Size sorsalar eşiniz mi anneniz mi? Ne diyecektiniz?
Ya da çocuğunuz büyüse ve eşine dese ki "sana annemden daha çok değer veriyorum." Ne düşünürsünüz?

Sizce ikinizinde yeri ayrı ne seni ne onu seçemem mi doğru cevap yoksa annemi sana değişmem gibisinden bir cvp mı doğru ben annesini borakıp da beni seçmesini istemedim sadece ilk söylediğim cvbı vermesini istedim
canim haklisin tabi zaten kocan kibar bir adam olsaydi senin gonlunu alip ikinizde bastacimsiniz derdi
ama odun gibi bir cevap vermis malesef
zaten sende onun kaba biri olduunu kabul ediyorsun adam kendine yakisan bir cevap vermis iste
takilma bu kadar unut gitsin

Cnm bende de ufak bir tartisma oldu anneyle ilgili annesine çok düskunumdur ondan daha cok. Ama bazen kendimi tutamayip laf ediyorum. Anneme normalde cok saygilidir. Baktim artik o da rahatsizliklarini soylemeye basladi zoruma gidiyor hemde cook. Sonra bende onun annesine laf soylemeyi biraktim tavsiye ederim. Tabiki annesi degismicek ama ailesel konulara girmeden... benim esim kv karistiginda tamam anne der.ama yapmaz. Bende oyleyim kirmam tamam peki oyle yapalim derim ama yapmam

Senin yerin farklı annemin yeri farklı diye belirtebilirdi ama o direk beni sildi şimdide bişey olsa beni siler

damarına basılacak soru sorarak bir koca test edilir mi,bir muhabbet sırasında öylesine sormamışsınız,tartışma sırasında sormuşsunuz çünkü,bana eşim böyle bir soru sormaya cüret etse ben o sırada politik bir cevap verebilirmiydim bilmiyorum ,sanmıyorum vereceğimi.

Kv nasıl idare edilir nasıl konuşulması gerekir bunları daha yeni yeni öğreniyorum ama öğrenene kadar çok kötü şeyler yaaşadım muhakkak benimde hatalarım vardım. Ama böyle kendimi çok kötü hissediyorum

sizin ki aşksa benimki ne acaba? umrumda değil valla. çocuğum herşeyden herkesten daha önemli. koca da neymışşş pehhh

Bende bazen konu açayım diyorum .Yorumlardan sonra diyorum ki amaaaan otur oturduğun yerde.Seni suçlu çıkarırlar moralin bozulur.Diğer kv konularındaki gibi kvye mi yüklenilecek sandınız.Rahatlamak için yazdınız ama psikolojiniz daha da bozuldu.

Konu sahibesi sürekli aynı konuları açıyor:

Ben çok seviyorum adam ilgilenmiyor sevmesi için ne yapmalıyım?
Yoksa beni sevmiyor mu?
(

Şimdi de kuluyum kölesiyim Kara Sevda reloaded.

Adam size ilgi göstermiyor diye şikayet ediyorsunuz , üstüne beni seviyor musunuz diye soruyorsunuz sonra da adam pehhh bayılmıyorum diyince üzülüp buraya konu açıyorsunuz, bu ne kafa? Sevmiyorsa, takmıyorsa zorlamayın kabul edin gitsin.

Adam size ayılıp bayılmıyor ama boşamaz da korkmayın. Boşasa bile siz de kul köle olacak başka birini bulursunuz, koca bulunuyor bu kadar korkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…