Ama bu ilk değil askerdeyken de mesajlaştılar bir defa da instagramda aradığını gördüm.Ve aynı şeyi benim bir arkadaşımın yaşadığını anlatmıştım eşim de evli adamın ne işi var eski sevgiliyi aramayla falan demişti.Öylesine mi baktı ben de bunu düşünüyorum.Ne olabilir allah askina kac yil gecmis aradan
Oylesine bakmistir,merak etmistir. Ben de merak eder bakarim eski sevgililerime. Aaa evlenmis aa nisanlanmis ne guzel der kapatirim.
Mesajlarin niteligi neydi? Selam naber falansa onda da bir sorun yok bence. Bitmis gitmis, artik arkadas olmuslar yas 14mus cunku sevgili olduklarinda.Ama bu ilk değil askerdeyken de mesajlaştılar bir defa da instagramda aradığını gördüm.Ve aynı şeyi benim bir arkadaşımın yaşadığını anlatmıştım eşim de evli adamın ne işi var eski sevgiliyi aramayla falan demişti.Öylesine mi baktı ben de bunu düşünüyorum.
Mesaj şuydu sensiz geçen rüyaların bir sonu var mı kızın yazdığı selam naber değil yani şiirimsi mesajlarMesajlarin niteligi neydi? Selam naber falansa onda da bir sorun yok bence. Bitmis gitmis, artik arkadas olmuslar yas 14mus cunku sevgili olduklarinda.
Sadce bir kere sordum en son 8 sene önce iletişime geçilmiş işte askerdeyken şu an sadece aramış bakmış o kadar.Merak etmiş olabilir ama iletişime geçerse sıkıntı.
Artık lafını etmeyip takipte kal.
Kiz mi esinize yazmis bunu? Esiniz ne cevap vermis?Mesaj şuydu sensiz geçen rüyaların bir sonu var mı kızın yazdığı selam naber değil yani şiirimsi mesajlar
Hareketlerinde bir anormallik yok ama unutamamış olabilir mi diye düşünüyorum.Öylesine aratmışta olabilir.
Sıkıntılı bir durumda olabilir.
Eşiniz bu siz onu hal ve hareaketlerini düşünce tarzını daha iyi bilirsiniz.
Şimdi ben fikrimce öncesinde yaşanmış bitmiş öylesine bakmış derim.
Ama adam evlilik boyunca o güveni size vermemiştir mesela şüphe duyarsınız
İçinize oturur sezersiniz.
Şu anda değil ama daha önce iletişim kurmuşlukları var.sen sormuşsun adam da cevabını vermiş. iletişime geçmedikleri sürece baksa nolur ki? ben de arada bakarım eskilere sırf merakten.
Onun cevabını göremedim silmişti ama panik olmuştu yani mesajı görünceKiz mi esinize yazmis bunu? Esiniz ne cevap vermis?
Hiç telefon konuşmaları yada herhangi bir şüpheli durum ile karşılaştınız mı ?Hareketlerinde bir anormallik yok ama unutamamış olabilir mi diye düşünüyorum.
O zaman uzerine dusmeyin. Takip edin gorusme bulusma konusma varsa duygusal olarak o zaman ses cikarirsinizOnun cevabını göremedim silmişti ama panil olmuştu yani mesajı görünce
Şu an için hayır ama meraktan mı yoksa unutamadığı için mi diye soru işareti var maalesef.Hiç telefon konuşmaları yada herhangi bir şüpheli durum ile karşılaştınız mı ?
CEVAP HAYIR İSE sadece meraktan bakmıştır.
Uyardım ama inşallah sadece meraktır.Fazla takilma diycem
Belki gercekten oylesine meraktan bakmistir.
Ama bir daha olmasim uyar
Şiirsel yazan odun eşim değil bu arada kız yani bilemiyorum sanki o unutamamış gibi eşimi.profiline bakması bir şey değil de
mesajlaşması sorun
bir de şiirsellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?