tamam anladım onu. ama bu şiirsel mesajlara eşin cevap veriyorsa sorun burda.Şiirsel yazan odun eşim değil bu arada kız yani bilemiyorum sanki o unutamamış gibi eşimi.
cevap verip vermediğini görememiştim telefonu panikle elimden almıştı ama muhtemelen vermiştir.tamam anladım onu. ama bu şiirsel mesajlara eşin cevap veriyorsa sorun burda.
2. kez diyebilirim ama bir erkek sırf meraktan mı arar üstelik evli ve çocuklu bir erkek onu düşündüm.Bir kereye mahsus baktıysa merak derim ama devamı gelirse takibe Alman'da fayda var
Valla 2 kere üst üste olduysa benim aklıma iyi Şeyler gelmez . Ama mesela farklı zamanlarda baktıysa meraktan olmuştur .2. kez diyebilirim ama bir erkek sırf meraktan mı arar üstelik evli ve çocuklu bir erkek onu düşündüm.
Üstüste değil biri 2 sene önce diğeri yeni yani ama arada görmediklerim oldu mu bilemiyorum yani neyin merakıysa bu.Valla 2 kere üst üste olduysa benim aklıma iyi Şeyler gelmez . Ama mesela farklı zamanlarda baktıysa meraktan olmuştur .
Haklısın canım bende olsam bende rahatsız olurdum . Tamsm bi kere olur da devamlı devamlı ne yani . Sor bence açık açıkÜstüste değil biri 2 sene önce diğeri yeni yani ama arada görmediklerim oldu mu bilemiyorum yani neyin merakıysa bu.
Sordum aklın mı kaldı dedim unutamadın mı ne yani ama o aramaya yazdığını kabul etmiyor zaten kesinlikle bana öneri geldi tıkladım diyor yalandan.Yalan söylemesi de soru işareti bırakıyor yani.Haklısın canım bende olsam bende rahatsız olurdum . Tamsm bi kere olur da devamlı devamlı ne yani . Sor bence açık açık
Ne desen Haklısın . Şu erkekleri anlamıyorum evde Gül gibi Karısı var . Kaç sene geçmiş üstünden hala eski bilmem neyi araştırıyor . Bence çok kız hatta mümkünse kıskandır.Sordum aklın mı kaldı dedim unutamadın mı ne yani ama o aramaya yazdığını kabul etmiyor zaten kesinlikle bana öneri geldi tıkladım diyor yalandan.Yalan söylemesi de soru işareti bırakıyor yani.
Ben de bunu anlamadım tamam merak olabilir belki bilmiyorum ama ben tutup da birgün birini aramadım aklıma bile gelmedi erkekler farklı düşünüyordur belki.Bayağı kızdım ama kıskandırma kısmını nasıl yaparım bilmem ki canım.Ne desen Haklısın . Şu erkekleri anlamıyorum evde Gül gibi Karısı var . Kaç sene geçmiş üstünden hala eski bilmem neyi araştırıyor . Bence çok kız hatta mümkünse kıskandır.
Seninde yok mu okuldan eski bi arkadasın senden hoşlanan falan atıyorum adı Cenk olsun . Cenkte bugun instagramdan beni bulmuş eklemiş . Eskilerden bahsetti sana da selamı var buluşma ayarlamayı düşünüyoruz falan deBen de bunu anlamadım tamam merak olabilir belki bilmiyorum ama ben tutup da birgün birini aramadım aklıma bile gelmedi erkekler farklı düşünüyordur belki.Bayağı kızdım ama kıskandırma kısmını nasıl yaparım bilmem ki canım.
Daha açmam zaten de mesaj da arama da facebooktandı zaten telefon numarası ile değil yani facebooktan bakmam lazımhepimiz bakmisizdir meraktan diyecektim ki siiri gördüm
altinda baska seyler var konuyu esinize acmayin ama takip edin.burda bi program diyorlar nedir nasildir bilmiyorum ama telefona kuruluyor saniri
Var aslında tabi mantıklı canım deneyeceğim inşallah kıskanır ya da anlar da empati kurar belki.Seninde yok mu okuldan eski bi arkadasın senden hoşlanan falan atıyorum adı Cenk olsun . Cenkte bugun instagramdan beni bulmuş eklemiş . Eskilerden bahsetti sana da selamı var buluşma ayarlamayı düşünüyoruz falan de
benim facem yok yani nasil olur bilmiyorum ama bisey yapoyorsa da insallah bi an once karsiniza cikarDaha açmam zaten de mesaj da arama da facebooktandı zaten telefon numarası ile değil yani facebooktan bakmam lazım
İnşallah canım ama düşündüğüm gibi değildir umarım.benim facem yok yani nasil olur bilmiyorum ama bisey yapoyorsa da insallah bi an once karsiniza cikar
Hadi sana bol şans :)Var aslında tabi mantıklı canım deneyeceğim inşallah kıskanır ya da anlar da empati kurar belki.
Aklıma karpuz kabuğu düşmese bakmazdı zaten belki de ne bileyim merak mı yoksa başka birşey mi merak da olsa insan aklında olmayan birini yazmaz bence aramaya.eşşeğin aklına karpuz kabugu düşürmeden takip et , meraktan bakmiştir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?