Kocamın eşorfmanında d*l lekesi buldum

Bişi sorcam çok afedersiniz dol lekesi nasi bişi. Ben görsem tanimam yani. Nasil anlamışki o olduğunu.

Döl olduğunu nasıl anladın ya Belki adam üşüttu akıntı oldu falan.Uzak durması falan haklisin da onu bilemezsin bence valla şaşırdım kaldım

Bilmiyorum bu üslup ile dert ettiğim en son şey beni aldatması olurdu hatta aldatsın da rahatça ayrılayım diye sevinirdim sanırım. Şiddeti bırak b.k yersen ye falan diyemez yani kimse, anında o ilişki biter. Lütfen bu evliliğe çocuk yapmayın, siz küfürle yaşamayı kendinize hak görüyor olabilirsiniz ama ben bir çocuğa bunları reva görmüyorum. Şahit olmasını da, bu adamın babası olmasını da…

Gönderiyi okuduktan sonra aklıma "Donsuz Geceler" olayı geldi ahahahsh

Burayı okuyorsanız lütfen şu soruyu sorun kendinize, bu dünyaya bir kere geliyorum. Neden bu çileyi çekmeliyim?

Bu sabah şöyle bir diyalog yaşadık. Eşimin tabii bu donsuz koca mevzusundan haberi yok haliyle.
Yastığın altına kolunu uzatmış, ben de kolunun üzerinde yatıyordum. Boynum ağrımış, uyku sersemi "kolunu çıkarır mısın?" dedim.
"Donumu mu?" dedi.
Sabah sabah yattığım yerde o kadar güldüm ki. Niye gülüyosun yahu donumu niye çıkarayım falan diyor ısrarla. Toparlayamadım da.
Yok yanlış anladın, kolunu çıkar yastığın altından, boynum ağrıdı dedim. Aklıma geldikçe gülüyorum
Konu sahibi psikolojimi bozdu.
Ayrıca içlik giyen kocalar grubuna bizi de ekleyin lütfen. İçlik önemli. Ben bile giyiyorum termal içlik

Sultan en güvendiği adamını Arabistan’a hünkar göndermiş. Hünkar, Arabistan’da gezerken bakmış Araplar entari giyiyorlar ama altlarına don giymiyorlar. Bir rüzgar esti mi manzara felaket haber salmış altına don giymeyenler kadı huzuruna çıkarılıp hapsedilecek. Aradan günler geçmiş Arab'ın bir tanesi don giymemiş ve ilk rüzgarda olay fark edilmiş.
Kadı huzuruna çıkarmışlar kadı sormuş... - Adın? - Abdullah - Baba adın? - Abdülmecid - Evli misin? - 5 tane karım var! - Kaç çocuğun var? - İlkinden 15, ikincisinden 17, üçüncüsünden 16, dördüncüsünden 13, beşincisinden 18 tane. Bir tanede yolda... Kadı kararını vermiş; - Yaz katip efendi Abdülmecid oğlu Abdullah’ın don giymeye vakti olmadığından beraatine karar verilmiştir !

Yuuuuh diyorum abiye

Artık korkmaya başladım her yerde böyle şeyler tövbe estağfurullah ahahahahahaha

Ay mavi gözüm yaşardı gülmekten ahajkakslsldlslsllddmöddödöf

dul lekeleri, dol lekeleri, dil lekeleri, dal lekeleri?
yoksa şey mi demek istediniz sperm?
iç çamaşırı giymemesi zaten irite olunması için yeterli bir neden bana göre ama siz evli kalmak için neden aramak yerine sizinle kurduğu seviyesiz ilişkiyi baz alıp ayrıladabilirsiniz tabii. İnanın huyu böyle, karakteri böyle diye bir şey yok. Bir erkek hayatındaki kadına nazik davranmıyorsa başkasına davranıyordur. İlgi göstermiyorsa başkasına gösteriyordur. Sevişmiyorsa başkasıyla ya da sol eliyle... Neyse. Siz zaten her şeyin farkındasınız. Sadece korkularınızın geleceğinizi tayin etmesine izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…