- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Bi de etiketlemiş. Eceline mi susadın.Libido değil ki o,bir don meselesi. Don sevdası,tutkusu. Seksi geliyor demek.
Tüm iğrençliğimle gidem de iftar hazırlayam,hurma çıkaram,geri gelince Oppps!görmeyem amin. @Mune
Bu nasıl Bi sıfat tamlaması.Hayatı boyunca ilk defa ise girmiş olan donsuz koca
Özgüven değil o değilBi de etiketlemiş. Eceline mi susadın.
- Havuzlu sitede ev.
- G*tünde don.
- Anlı şanlı düğün.
- Temizlik yapacak kaynana.
Elimde bu kriterlere uyan erğeeğğ yok.
Ama bu listeyi uzatıyorsunuz evde kalacağım bu gidişle.Nisan da onemli. Kor topal birini bulun nisan asagi nisan yukari. Nisanlim, Eltim, gorumcem, kaynanam diyebilmek cok onemli seyler. Daha evlenmeden bunlara takacaksiniz falan uffff cok havali. Bu kriterlere uyan biri olmasa bile bir nisanliniz olmali.
Listede suç hep senin hiç kabahatin yokAma bu listeyi uzatıyorsunuz evde kalacağım bu gidişle.
Konu sahibi neden banlandi acaba?Sende ne kaaa eminsin öyle özgüvenini takdir ettim
Annemin yaninda sesli güldüm, Allahtan neye gülüyorsun bakayım falan demedi akfhjskakaadam niye donsuz geziyor sallanmıyor mu
d.l ne?
Benim koca don 2 adet atlet alt üst içlik üstüne de bi kaç kat falan üstüne şişme yelek mont. Bi çıkarıyor Bi makina çamaşır. Ama İçim rahat adam aldatmaya kalksa soyunana kadar konu kapanır.Adam hazır kıta bekliyor aldatırken yakalanmamak için saniyelerle yarıştığından donsuz gezmiş hep
Kahkaha attimAy ben de.Hasta olmasın diye.Bir seferinde pantolonla beraber çıkarmış asmış içliği.Ertesi sabah içlik giymiş,askıdaki kotu giymiş gitmiş.Akşam buluştuk.Arkadaşlara gittik.Oturuyoruz koltukta.Bir baktım benimkinin paçasından bir şey sallanıyor.Bu ne dedim?Yaklaşınca içlik olduğunu gördük.Ya sen bunu giymedin mi dedim?O sırada hepimiz gülmekten yıkılıyoruz.Yoo giydim diyor.Meğer içlik giymiş,dün giydiği pantolonun içine sıkışmış,tüm gün gezmiş öyle,ucu paçasından sallanmış.Dışarıda da lavabo ya gitmez.Farketmemiş.
Yaa konu sahibi;sen don giydirme biz 2 içlik,bir de don giydiriyoruz.Leke falan da olmuyor.
Benim babamda Kemal Sunal içliklerinden varBenim koca don 2 adet atlet alt üst içlik üstüne de bi kaç kat falan üstüne şişme yelek mont. Bi çıkarıyor Bi makina çamaşır. Ama İçim rahat adam aldatmaya kalksa soyunana kadar konu kapanır.
Bana mı soruyon ciddenKonu sahibi neden banlandi acaba?
Uuuhh seninki soyunana kadar yaz gelir korkma yüz okuma sisteminden daha etkili bi güvenlik sistemi kurmuşsunuzBenim koca don 2 adet atlet alt üst içlik üstüne de bi kaç kat falan üstüne şişme yelek mont. Bi çıkarıyor Bi makina çamaşır. Ama İçim rahat adam aldatmaya kalksa soyunana kadar konu kapanır.
Bir seyi de bilirsin diye düşündümdü. Yemek yedim geldim ben, o arada öğreneydin ya.Bana mı soruyon ciddenasdfff kendi banlarımın sebebini bilmiyom ben
Bana bir tane bulursan sevinirimListede suç hep senin hiç kabahatin yok5 koca eskitmiş kadar bilgilisin anasnı satiim
Mune bana cevap verir mi ya öyle bi soru sorsam bile sadece bu konudan yemediğini söylediBir seyi de bilirsin diye düşündümdü. Yemek yedim geldim ben, o arada öğreneydin ya.
İnşallah bir gün banlanmistir da gelir yazar.Mune bana cevap verir mi ya öyle bi soru sorsam bile sadece bu konudan yemediğini söyledikmse bilmiyo gerci ben niye aşşaalıyom kendimi bu kaaa
Begüm bence don giysin yeter.Havuzlu villası olan adam yerine don giyeni tercih ederim.Ama bu listeyi uzatıyorsunuz evde kalacağım bu gidişle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?