Kocamın eşorfmanında d*l lekesi buldum

• Havuzlu sitede ev.
  • G*tünde don.
  • Anlı şanlı düğün.
  • Temizlik yapacak kaynana.

Elimde bu kriterlere uyan erğeeğğ yok.

Nisan da onemli. Kor topal birini bulun nisan asagi nisan yukari. Nisanlim, Eltim, gorumcem, kaynanam diyebilmek cok onemli seyler. Daha evlenmeden bunlara takacaksiniz falan uffff cok havali. Bu kriterlere uyan biri olmasa bile bir nisanliniz olmali.

Ama bu listeyi uzatıyorsunuz evde kalacağım bu gidişle.

Adam hazır kıta bekliyor aldatırken yakalanmamak için saniyelerle yarıştığından donsuz gezmiş hep
Benim koca don 2 adet atlet alt üst içlik üstüne de bi kaç kat falan üstüne şişme yelek mont. Bi çıkarıyor Bi makina çamaşır. Ama İçim rahat adam aldatmaya kalksa soyunana kadar konu kapanır.

Kahkaha attim

Kocanız gözümde itilmiş gibi bir şey olarak canlandı ya da Recep ivedik

Benim koca don 2 adet atlet alt üst içlik üstüne de bi kaç kat falan üstüne şişme yelek mont. Bi çıkarıyor Bi makina çamaşır. Ama İçim rahat adam aldatmaya kalksa soyunana kadar konu kapanır.
Benim babamda Kemal Sunal içliklerinden var annem nasıl gülmeden serip topluyor o çamaşırları hayret

Uuuhh seninki soyunana kadar yaz gelir korkma yüz okuma sisteminden daha etkili bi güvenlik sistemi kurmuşsunuz

Ama bu listeyi uzatıyorsunuz evde kalacağım bu gidişle.
Begüm bence don giysin yeter.Havuzlu villası olan adam yerine don giyeni tercih ederim.
Konu sahibi büyük ihtimal hemşerimsin.38den anladım.Aslında ayrılsan rahatlıkla iş bulabilirsin bu şehirde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…