Kendimede bulamıyom ama bitane eskittim benBana bir tane bulursan sevinirim
Senii djdjdufko t*şaknkokusu diye bir gerçek var diye yorumlarini hatırlıyorum.
Ne iğrenç ya. Orası burası meydanda diye olay çıkarmıyorsunuz da dondaki semene mi lafınız var?Geçen gün işe esorfmanla gitmişti (iç çamaşırı gitmemişti daha rahat olduğunu söyleyerek işten önce de giymiyordu)
Bak simdi yazın don giyilmez, kışın sıcak tutması açısından giyilebilir ama yazın don giymiyor diye koca mı boşanırmış, siz de abartıyorsunuz hanımefendi. Sıcak sıcak hakkı değil mi serin hava almak, lütfen yapıcı olun biraz.Don giymenin de iş stresi yarattığını ilk kez duydum.Donsuz gezmeyi de ilk kez duydum.Siz hala kocanıza don giydiriyor musunuz?
Bence don giyenler yazmasınLütfen kocası olmayanlar da yorum yapmasın bi zahmet.
İçlik namusumuzdurİçliksiz adam derisi yüzülmüş tavık gibidiriçlik sezonu diye bisey var lütfen. Eşimin geleneksel kıyafeti içlik
Şiirden soğuttun bibliSonsuzzz,özgürrr,nefes alarak... Kâh üşür kâh terler gibi. Haşinn bir o kadar mağrur.
Sorun aldatması mi, diyelim aldatmıyor; mutlu olacak mısınız? Adamın hiç saygısı yok.Merhabalar daha önce eşimin calismamasi üzerinden ve ilgisizlik sahte hesap ve tartışmalardan bahsetmiştim . En son küs gidip geldim ve hayatında ilk defa asgari ücret bir fabrikaya işe başladı. İşe girdi gireli çok sınırlı agresif davranmaya bana el kaldırmaya küfür etmeye başladı. İş stresinden diye hep alttan aldım . Bana cinsel anlamda da uzak davranmaya devam etti yine iştendir dedim. Ben istememe rağmen beni sert bir şekilde reddediyordu. Yorgunum çekil diyordu. Yine alttan aldım ses etmedim ise girdiğinden dolayı düzelir diye. Geçen gün işe esorfmanla gitmişti (iç çamaşırı gitmemişti daha rahat olduğunu söyleyerek işten önce de giymiyordu) bugün esorfmani makinaya atayım dedim bir baktım ön iç kısmında afedersiniz d*l lekeleri var. Mesaj attım böyle böyle diye. Bana küfür hakaret etti hesap sorma bana işteyim dedi. Akşam ne b*k yersen ye dedi. Çalışıyorum hesap soramazsin bana dedi. Ben gayet düzgün bir şekilde mesaj attım. Sizce neden o lekeler var beni aldatıyor mudur yoksa mast felan mi yapmıştır? Kafam allak bullak oldu ne yapayım şimdi bilmiyorum....
Aman aman banlanıp üstüne ayar yemeyelim bi de yineAz daha zorlasak toplu ban gelir yine cokta şeey yapma
Çok duygu yüklüydü bence. Ağaçta sallanan dallar misali. Ban yememek için kaçtım buralardan zorlama beniŞiirden soğuttun bibli
Ağaçta sallanan dal gibiyse de artık bilemiycemÇok duygu yüklüydü bence. Ağaçta sallanan dallar misali. Ban yememek için kaçtım buralardan zorlama beni
Pastoral ruhumu da alıp gidiyorum beğenmedinAğaçta sallanan dal gibiyse de artık bilemiycem
Harf satın alayımDal lekesi, dul lekesi derken üçüncüde anladımeferim bana
Siz nerdesiniz, 2 gun once kar yagdi burdaBak simdi yazın don giyilmez, kışın sıcak tutması açısından giyilebilir ama yazın don giymiyor diye koca mı boşanırmış, siz de abartıyorsunuz hanımefendi. Sıcak sıcak hakkı değil mi serin hava almak, lütfen yapıcı olun biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?