- 21 Kasım 2017
- 29.237
- 127.604
- 598
Adamın bir sürü falsosu var, siz buna mı takıldınız? İşsiz ve donsuz gezen adamdan niye üremeye çalışıyorsunuz mesela asıl dert bu olmalı.Aman kafam allak bullak öyle yazdım işte
Ne ilgisi var giydiği şeyle yaBu şeyle evli kalmaya devam etmeniz büyük başarı bence.
Daha biraz önce @Tenceresiz kaldim anne ye don önemli benim için yazmıştım.
Donsuz gezen adamdan nasıl bir hayır gelmesini bekliyorsunuz?
Nereye takılayım pardon?Takıldığım yerleri yukarıda yazdım.Biri bana söylesin;iç çamaşırı giymemek normal mi?Aman sizde gidip oraya takılmışsiniz
Akşamları masaj yapmıyor musunuz, stresini gerginliğini atsın adam yazık.İlk defa işe girdi strestendir diye düşündüm
Akşamları masaj yapmıyor musunuz, stresini gerginliğini atsın adam yazık.
Buraya boş yapmaya gelmişsiniz kaale almıyorum böyle yorumlarıAkşamları masaj yapmıyor musunuz, stresini gerginliğini atsın adam yazık.
kız dünyada tek çalışan o sanki normalde melek gibi miydiİlk defa işe girdi strestendir diye düşündüm
İlk defa işe girdi strestendir diye düşündüm
Merhabalar daha önce eşimin calismamasi üzerinden ve ilgisizlik sahte hesap ve tartışmalardan bahsetmiştim . En son küs gidip geldim ve hayatında ilk defa asgari ücret bir fabrikaya işe başladı. İşe girdi gireli çok sınırlı agresif davranmaya bana el kaldırmaya küfür etmeye başladı. İş stresinden diye hep alttan aldım . Bana cinsel anlamda da uzak davranmaya devam etti yine iştendir dedim. Ben istememe rağmen beni sert bir şekilde reddediyordu. Yorgunum çekil diyordu. Yine alttan aldım ses etmedim ise girdiğinden dolayı düzelir diye. Geçen gün işe esorfmanla gitmişti (iç çamaşırı gitmemişti daha rahat olduğunu söyleyerek işten önce de giymiyordu) bugün esorfmani makinaya atayım dedim bir baktım ön iç kısmında afedersiniz d*l lekeleri var. Mesaj attım böyle böyle diye. Bana küfür hakaret etti hesap sorma bana işteyim dedi. Akşam ne b*k yersen ye dedi. Çalışıyorum hesap soramazsin bana dedi. Ben gayet düzgün bir şekilde mesaj attım. Sizce neden o lekeler var beni aldatıyor mudur yoksa mast felan mi yapmıştır? Kafam allak bullak oldu ne yapayım şimdi bilmiyorum....
İç çamaşırı giymemek, daha neler duyacağız. Böyle terbiyesiz biriyle bide birlikte olmak istiyorsunuz o sizi istemiyor. Benim eşim böyle olsa migdem bulanirdi, yanıma yaklastrmazdimMerhabalar daha önce eşimin calismamasi üzerinden ve ilgisizlik sahte hesap ve tartışmalardan bahsetmiştim . En son küs gidip geldim ve hayatında ilk defa asgari ücret bir fabrikaya işe başladı. İşe girdi gireli çok sınırlı agresif davranmaya bana el kaldırmaya küfür etmeye başladı. İş stresinden diye hep alttan aldım . Bana cinsel anlamda da uzak davranmaya devam etti yine iştendir dedim. Ben istememe rağmen beni sert bir şekilde reddediyordu. Yorgunum çekil diyordu. Yine alttan aldım ses etmedim ise girdiğinden dolayı düzelir diye. Geçen gün işe esorfmanla gitmişti (iç çamaşırı gitmemişti daha rahat olduğunu söyleyerek işten önce de giymiyordu) bugün esorfmani makinaya atayım dedim bir baktım ön iç kısmında afedersiniz d*l lekeleri var. Mesaj attım böyle böyle diye. Bana küfür hakaret etti hesap sorma bana işteyim dedi. Akşam ne b*k yersen ye dedi. Çalışıyorum hesap soramazsin bana dedi. Ben gayet düzgün bir şekilde mesaj attım. Sizce neden o lekeler var beni aldatıyor mudur yoksa mast felan mi yapmıştır? Kafam allak bullak oldu ne yapayım şimdi bilmiyorum....
Ne ilgisi var giydiği şeyle ya
Gerçekten bunun normal olduğunu mu düşünüyorsunuz?Eşim,yeğenim,kardeşim hepsi erkek ve çamaşır giyer.Ne ilgisi var giydiği şeyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?