Kocamın eşorfmanında d*l lekesi buldum

Size köpek gibi davranan bir adamın aldatıp aldatmaması ne değiştirir?
Ki erkeklerde bir gri eşofman muhabbeti vardır, cinsel organı bariz belli eder. Eşime asla dışarda gri eşofman giydirmezken, siz çamaşırsız nasıl yoolladınız? Bana biraz iğrenç geldi. Çiş falan bulaşır, bok bulaşır o eşofmana yahu.

Evliliğiniz de ki onca sorunu alttan alıp ki bunun başında sizi degersizlistirmesi geliyor,şiddet geliyor, cinsel anlamda sırt çevirmesi geliyor gidip esofmandaki lekeye mi takildiniz gerçekten? Herşeyi geçtim kendinize verdiğiniz değer bu mu? Buna mi layık olduğunuzu düşünüyorsunuz? O leke olmasa bu hayattan memnun muydunuz? Kimse kimseyi bu kadar alttan almak zorunda değil. Kendinizi bu kadar ezdirmeyin lütfen ya.

Bu şeyle evli kalmaya devam etmeniz büyük başarı bence.
Daha biraz önce Minik Duduklu Tencere ye don önemli benim için yazmıştım.
Donsuz gezen adamdan nasıl bir hayır gelmesini bekliyorsunuz?
artemis icin don çok onemli anan mi olayim donsuz da yaparmisin(yasarmisin) dedim asla dedi beni cani cigeri gibi sevmesine ragmen

aldatsa döl lekesi donunda olmazdi gerci sanal da aldatabilir haklisin

iykk donsuz adamin aldatmasina firsat vermeden bosa

Buraya boş yapmaya gelmişsiniz kaale almıyorum böyle yorumları
Ne alaka boş yapmak ya? Kadın dediğin erkeğinin gönlünü yapar ki gözü dışarı kaymasın. Adam hayatında ilk defa çalışıyor, yorgun argın eve geliyor ne ayağını yıkayan var ne masaj yapan. Sonra benimle sevişmiyor. Tabi sevişmez.
O don giymiyorsa siz giydireceksiniz, bir ihtiyacın var mı yiğidim diye soracaksınız sürekli. Çok mu zor gerçekten kocanıza yumuşak huylu davranmak? Yazık adama.

Bu forum sayesinde bazı bilgiler bilinçaltıma giriyor. Bir üyenin kayınvalidesinin nasıl taharetlendiği, bir üyenin çöp kutusunda bulduğu meni, sürtünen üyenin hamilelik korkusu, eşşek gibi bakacak denilen 2. Eş, bu konudaki ilginç detaylar vs vs.
Sonra diyorum ki benim rüyalarım neden absürt

Erkeklerden meni çıkışı oluyor. Masturbasyon yapmasina gerek yok.
Neden ic camasir giymiyor? Araya kacar eşofman

Yapmadığımi nereden biliyorsun arkadaşım hep güler yuzle karşıladım gelir gelmez önüne leğeni koyup ayaklarına varana kadar yıkadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…