- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.545
- 798
Giymediği şeyle diyecektiniz sanırım. Sizce ilgisi yok mu?Ne ilgisi var giydiği şeyle ya
Çocuk istediğiniz için mi donsuz geziyor acaba
Cinsiyetinin erkek olması.
artemis icin don çok onemliBu şeyle evli kalmaya devam etmeniz büyük başarı bence.
Daha biraz önceMinik Duduklu Tencere ye don önemli benim için yazmıştım.
Donsuz gezen adamdan nasıl bir hayır gelmesini bekliyorsunuz?
İlk defa işe girdi strestendir diye düşündüm
Çok şaşırdım şimdi.Sizin eşiniz hep don mu giyer?Belki donu vardir arkadaslar donunu cikartmadan mi aldatcak?
aldatsa döl lekesi donunda olmazdiMerhabalar daha önce eşimin calismamasi üzerinden ve ilgisizlik sahte hesap ve tartışmalardan bahsetmiştim . En son küs gidip geldim ve hayatında ilk defa asgari ücret bir fabrikaya işe başladı. İşe girdi gireli çok sınırlı agresif davranmaya bana el kaldırmaya küfür etmeye başladı. İş stresinden diye hep alttan aldım . Bana cinsel anlamda da uzak davranmaya devam etti yine iştendir dedim. Ben istememe rağmen beni sert bir şekilde reddediyordu. Yorgunum çekil diyordu. Yine alttan aldım ses etmedim ise girdiğinden dolayı düzelir diye. Geçen gün işe esorfmanla gitmişti (iç çamaşırı gitmemişti daha rahat olduğunu söyleyerek işten önce de giymiyordu) bugün esorfmani makinaya atayım dedim bir baktım ön iç kısmında afedersiniz d*l lekeleri var. Mesaj attım böyle böyle diye. Bana küfür hakaret etti hesap sorma bana işteyim dedi. Akşam ne b*k yersen ye dedi. Çalışıyorum hesap soramazsin bana dedi. Ben gayet düzgün bir şekilde mesaj attım. Sizce neden o lekeler var beni aldatıyor mudur yoksa mast felan mi yapmıştır? Kafam allak bullak oldu ne yapayım şimdi bilmiyorum....
Valla çok sabırlı ve safsiniz, kapı dışarı eder insan böyle birini, bide küfür etmiş, 10 senelik evliyim 1 kere olsun küfür duymadim eşimden. Vede donsuz gezmek nedir, adam resmen pislik yuvası.İlk defa işe girdi strestendir diye düşündüm
aşırı iyiydi kahkaha attım.Adam çalıştığı için stresli değil donsuz diye stresli sen olayı yanlış anlamışın
Ne alaka boş yapmak ya? Kadın dediğin erkeğinin gönlünü yapar ki gözü dışarı kaymasın. Adam hayatında ilk defa çalışıyor, yorgun argın eve geliyor ne ayağını yıkayan var ne masaj yapan. Sonra benimle sevişmiyor. Tabi sevişmez.Buraya boş yapmaya gelmişsiniz kaale almıyorum böyle yorumları
Merhabalar daha önce eşimin calismamasi üzerinden ve ilgisizlik sahte hesap ve tartışmalardan bahsetmiştim . En son küs gidip geldim ve hayatında ilk defa asgari ücret bir fabrikaya işe başladı. İşe girdi gireli çok sınırlı agresif davranmaya bana el kaldırmaya küfür etmeye başladı. İş stresinden diye hep alttan aldım . Bana cinsel anlamda da uzak davranmaya devam etti yine iştendir dedim. Ben istememe rağmen beni sert bir şekilde reddediyordu. Yorgunum çekil diyordu. Yine alttan aldım ses etmedim ise girdiğinden dolayı düzelir diye. Geçen gün işe esorfmanla gitmişti (iç çamaşırı gitmemişti daha rahat olduğunu söyleyerek işten önce de giymiyordu) bugün esorfmani makinaya atayım dedim bir baktım ön iç kısmında afedersiniz d*l lekeleri var. Mesaj attım böyle böyle diye. Bana küfür hakaret etti hesap sorma bana işteyim dedi. Akşam ne b*k yersen ye dedi. Çalışıyorum hesap soramazsin bana dedi. Ben gayet düzgün bir şekilde mesaj attım. Sizce neden o lekeler var beni aldatıyor mudur yoksa mast felan mi yapmıştır? Kafam allak bullak oldu ne yapayım şimdi bilmiyorum....
Kocanizin donsuz gezmesini de kaale almıyorsunuz, bizi mi alacaksiniz zatenBuraya boş yapmaya gelmişsiniz kaale almıyorum böyle yorumları
Yapmadığımi nereden biliyorsun arkadaşım hep güler yuzle karşıladım gelir gelmez önüne leğeni koyup ayaklarına varana kadar yıkadım.Ne alaka boş yapmak ya? Kadın dediğin erkeğinin gönlünü yapar ki gözü dışarı kaymasın. Adam hayatında ilk defa çalışıyor, yorgun argın eve geliyor ne ayağını yıkayan var ne masaj yapan. Sonra benimle sevişmiyor. Tabi sevişmez.
O don giymiyorsa siz giydireceksiniz, bir ihtiyacın var mı yiğidim diye soracaksınız sürekli. Çok mu zor gerçekten kocanıza yumuşak huylu davranmak? Yazık adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?