Kocamın eşorfmanında d*l lekesi buldum

Yani siz bu adamla niye evlendiniz? Bence sizde bu adamdan uzak durun, işe girin, para biriktirin, boşanın.
Bekarsınız sanırım. Kolay mı boşanmak? Mutsuz kadınlar da gelip burada en ufak şeye boşan demesin lütfen. Yuva yapmak kolay mı? Yıkmak zor mu? Neydi ya o cümle? Neyse, öyle işte.
Adam çalışıyor ilk defa, normal bunları yaşaması. Biraz huyuna gitse düzelir.

Anlı şanlı gelin olamadım

Havuzlu siteye gelin gidemedim

Popişine don geçiremeyen bir kocam yok

O degılde boyle birini neden boşamıyorsunuz
Şiddet desen var hakaret desen var, yüzüne bakmıyor, istemiyor, daha ne olması gerek

Adam dövüyor, sövüyor, çalışmıyor, sahte hesaplar falan acıyor üstüne bi de dal da**ak işe gidiyor sorununuz döl mü yanii

İşsiz.
Anca iş bulmuş zorla çalışıyor.
Şiddet uyguluyor.
İlgisiz.
Aldatma meyilli.
Cinsellik yok.
Donsuz

Ve çocuk istiyosunuz. Boşanmanız gerekirken bu adamdan çocuk istiyorsunuz. Biz burda ne desek sizin hayatınızda bir şey farketmeyecek, o kadar belli ki. O sebeple diğer sebepleri görmezden geldiğiniz gibi bunu da görmezden gelin.

İlk defa işe girdi strestendir diye düşündüm
Farkında mısınız dünyada milyarlarca insan çalışıyor kocanız ne iş yapıyor ki bu kadar stresli olsun cerrah filan mı
Yapmadığımi nereden biliyorsun arkadaşım hep güler yuzle karşıladım gelir gelmez önüne leğeni koyup ayaklarına varana kadar yıkadım.
Yok ya konu sahibi bizimle dalga geçiyor. Bu konu gerçek olamaz dağılalım bence..

Canım ben daha önceki konuda da yazdım. Sen gençsin güzelsin, bu adam senin başına bela. Eve para getirmiyor, kocalık yapmıyor. Birde pis pis dolanıyor etrafta. Hamam yüzü görmemiş birisi bu.

İŞe gir, az biraz kenara para koy, iş bul, bunu boşa. Bu sürünsün.

Yapmadığımi nereden biliyorsun arkadaşım hep güler yuzle karşıladım gelir gelmez önüne leğeni koyup ayaklarına varana kadar yıkadım.
Kurban olayım ironi yapıyorum deyin. Sizle kafa buluyorum deyin.

Acaba ayaklarını yikadiginiz su mu soğuktu? Su soğuksa sinirlenip sogumustur sizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…