Kocamın eşorfmanında d*l lekesi buldum

Ben de siz söyleyince baktım yaşına 22’miş.. Yaşı geçtiği için evliliğe devam eden o sebeple çocuk isteyen biri sanmıştım. Ki o bile geçerli bi sebep değilken!. 22 yaş nedir ya? İşe de girersin, hayatta kurarsın, sever sevilirsin, düzgün biriyle tekrar evlilik yoluna da girersin. Bu kızcağınız aklı bigün başına gelecekte umarım çok geç olmaz.. tüh giden yıllarıma demez. Ve adamın nasıl bi baba olacağı bile belli aslında.. Göz göre göre delilik.

Ama nasıl olcak ya hem estetik değil hem ergonomik değil
Buna cevap veririm ama ban sürem bayağı uzun olur.
Balonla falan süsler canım ne var onda.
KK'da konuları okuyup saçma sapan rüyalar görenlerin rüyaları bambaşka boyutlara evrilecek sayemde.

Hayatı boyunca ilk defa adamakıllı işe girmiş. Bunun karşılığında da sizi dövüp sövüp oturtuyor mu ? Dünyada ondan başka çalışan adam mı yok tek yorulan o mu ? Aklın varsa kaç kurtar kendini çocuk da yokmuş. Ne yapacaksın ömürunu böyle boş bir adamami harcayacaksin ?

Adamın bir sürü falsosu var, siz buna mı takıldınız? İşsiz ve donsuz gezen adamdan niye üremeye çalışıyorsunuz mesela asıl dert bu olmalı.
En azından karı kız ayağı yok diye avutuyordu kendini, son olay sıkıntı oldu biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…