Yazmakta mı oruc bozuyorr asdffDon önemli lutfen donsuz kocalarınizi disari salmayin. Daha yazardimda orucluyum
Cahilliğimle ilk defa gurur duydumSaçmalamayın, aşırtman o. Bacaginizdan aşırtıp üstünüze çekiyorsunuz. Kelimelerin ne anlama geldiğini bilmeden yanlış yanlış kullanıyorsunuz.
Vallahi konuyu okurken konu sahibi dalga geçiyor sandım ama eski konularına da bakınca konu sahibi gayet ciddi ve bu adamdan çocuk sahibi olmak istiyor.. yapmayın ne olur kendinize bu kötülüğü o kocadan hiçbir şey olmaz ki zaten şeytanın yeryüzünde insan kılığına girmiş hali gibi.. henüz çok gençsiniz yapmayın kendinize bu kötülüğü yok mu etrafınızda size akıl verecek kuzeniniz ablanız filan..
Yazmak yada yazmamak iste bütün mesele buYazmakta mı oruc bozuyorr asdffben bosuna mı aç kalıyorum günlerdir
Kocası olup içlik giydirenler yazabilir miLütfen kocası olmayanlar da yorum yapmasın bi zahmet.
Ahshwha senin kocan yokki, benimde yok ahsha birbirimize girelim ajsha
Buna cevap veririm ama ban sürem bayağı uzun olur.Ama nasıl olcak ya hem estetik değil hem ergonomik değil
Aa en cok onlar yazzın lütfenKocası olup içlik giydirenler yazabilir mi
Brnim kocam olmadığı için çok kıskandım konu sahibesinin donsuz kocasını. Kudurdum kıskançlıktan.
Ahshah cok ironiköyle bi akıl tutulması yasıyorum işte .. konu sahibi beni anlar siz anlamazsınız pis kültürlü akıllı kadınlar kurtcuklar
Ben giydiriyorum sjjwpsh bazen yürürken paçasını çekiyorum. Dışarda farketmiyo rezil rüsva geziyo çok gülüyorumKocası olup içlik giydirenler yazabilir mi
Kocası olmayanların beyinleride yok malumLütfen kocası olmayanlar da yorum yapmasın bi zahmet.
Olsunda donsuz olsun ama onsuz olmasınBrnim kocam olmadığı için çok kıskandım konu sahibesinin donsuz kocasını. Kudurdum kıskançlıktan.
Hayatı boyunca ilk defa adamakıllı işe girmiş. Bunun karşılığında da sizi dövüp sövüp oturtuyor mu ? Dünyada ondan başka çalışan adam mı yok tek yorulan o mu ? Aklın varsa kaç kurtar kendini çocuk da yokmuş. Ne yapacaksın ömürunu böyle boş bir adamami harcayacaksin ?Merhabalar daha önce eşimin calismamasi üzerinden ve ilgisizlik sahte hesap ve tartışmalardan bahsetmiştim . En son küs gidip geldim ve hayatında ilk defa asgari ücret bir fabrikaya işe başladı. İşe girdi gireli çok sınırlı agresif davranmaya bana el kaldırmaya küfür etmeye başladı. İş stresinden diye hep alttan aldım . Bana cinsel anlamda da uzak davranmaya devam etti yine iştendir dedim. Ben istememe rağmen beni sert bir şekilde reddediyordu. Yorgunum çekil diyordu. Yine alttan aldım ses etmedim ise girdiğinden dolayı düzelir diye. Geçen gün işe esorfmanla gitmişti (iç çamaşırı gitmemişti daha rahat olduğunu söyleyerek işten önce de giymiyordu) bugün esorfmani makinaya atayım dedim bir baktım ön iç kısmında afedersiniz d*l lekeleri var. Mesaj attım böyle böyle diye. Bana küfür hakaret etti hesap sorma bana işteyim dedi. Akşam ne b*k yersen ye dedi. Çalışıyorum hesap soramazsin bana dedi. Ben gayet düzgün bir şekilde mesaj attım. Sizce neden o lekeler var beni aldatıyor mudur yoksa mast felan mi yapmıştır? Kafam allak bullak oldu ne yapayım şimdi bilmiyorum....
Az daha zorlasak toplu ban gelir yine cokta şeey yapmaAhshah cok ironik
Yine bekarlar çıksın dediler, yine kovulduk
Bizi biz anlarızBen giydiriyorum sjjwpsh bazen yürürken paçasını çekiyorum. Dışarda farketmiyo rezil rüsva geziyo çok gülüyorum
Sustum ahshaAz daha zorlasak toplu ban gelir yine cokta şeey yapma
En azından karı kız ayağı yok diye avutuyordu kendini, son olay sıkıntı oldu biraz.Adamın bir sürü falsosu var, siz buna mı takıldınız? İşsiz ve donsuz gezen adamdan niye üremeye çalışıyorsunuz mesela asıl dert bu olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?