- 23 Aralık 2012
- 7.861
- 52.382
- 748
Ama adam marjinal katip, sallaya sallaya geziyormuşİnşallah aldatıyordur aynı zamanda da terk eder. Bu dağ ayısından kendi iradenizle kurtulamayacağınız bariz.
Sütyen mi bulmuştu evde ne, benim değil diyordu.Bir tane üye vardı sürekli kocasının iç çamaşırlarını kontrol ediyordu. O geldi aklıma
Bizim şeyimiz olmadıgından anlayamıyoz bence adamıAma adam marjinal katip, sallaya sallaya geziyormuş
İnşallah aldatıyordur aynı zamanda da terk eder. Bu dağ ayısından kendi iradenizle kurtulamayacağınız bariz.
Üşüyünce büzüşür kullanıma kapalı kalır, millette dal taş*ak işe yolluyorBizi biz anlarızüşüsün donsun mu adamlar
Ruhu özgürse demekBizim şeyimiz olmadıgından anlayamıyoz bence adamı
Üşüyünce büzüşür kullanıma kapalı kalır, millette dal taş*ak işe yolluyor
Bence adam haklı belki de esintinin yarattıgı ürperti motivasyon kaynagıdır nerden bilcez kiBizim şeyimiz olmadıgından anlayamıyoz bence adamı
Ulan kadın sütyensiz gezse topa tutarlar adam dal d.ş.k geziyo karısı bile ne var bunda diyoRuhu özgürse demek
Hoaaay maşallah.Yapmadığımi nereden biliyorsun arkadaşım hep güler yuzle karşıladım gelir gelmez önüne leğeni koyup ayaklarına varana kadar yıkadım.
İçlik benim kocanın kırmızı çizgisi belli aylar arası full içlikli adamKocası olup içlik giydirenler yazabilir mi
Kadınlar için bir akım var ya free nipple diye buda erkek versiyonu galiba ama adını koymak istemiyorum nolur öyle bi akım gelmesinUlan kadın sütyensiz gezse topa tutarlar adam dal d.ş.k geziyo karısı bile ne var bunda diyo
Oksijen şartUlan kadın sütyensiz gezse topa tutarlar adam dal d.ş.k geziyo karısı bile ne var bunda diyo
Bu soruya cevap gelsin ondan sonra yorum yapacağım.Kocası olup içlik giydirenler yazabilir mi
Şaka günüsünü bekliyosa o da süprüzlü bseyler yapcak size belkiİçlik benim kocanın kırmızı çizgisi belli aylar arası full içlikli adam
Antalyadayız be adam marta geldik çıkar diyorum 1 nisan olmadan çıkarmam diyor. Aaah ah dertler çeşitli görüyorsunuz kimi don giymez kiminin içliği namusu gibidir
Aynı aynıİçlik benim kocanın kırmızı çizgisi belli aylar arası full içlikli adam
Antalyadayız be adam marta geldik çıkar diyorum 1 nisan olmadan çıkarmam diyor. Aaah ah dertler çeşitli görüyorsunuz kimi don giymez kiminin içliği namusu gibidir
İçliksiz adam derisi yüzülmüş tavık gibidirİçlik benim kocanın kırmızı çizgisi belli aylar arası full içlikli adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?