Ay ben de.Hasta olmasın diye.Bir seferinde pantolonla beraber çıkarmış asmış içliği.Ertesi sabah içlik giymiş,askıdaki kotu giymiş gitmiş.Akşam buluştuk.Arkadaşlara gittik.Oturuyoruz koltukta.Bir baktım benimkinin paçasından bir şey sallanıyor.Bu ne dedim?Yaklaşınca içlik olduğunu gördük.Ya sen bunu giymedin mi dedim?O sırada hepimiz gülmekten yıkılıyoruz.Yoo giydim diyor.Meğer içlik giymiş,dün giydiği pantolonun içine sıkışmış,tüm gün gezmiş öyle,ucu paçasından sallanmış.Dışarıda da lavabo ya gitmez.Farketmemiş.İçlik de giydiriyomiçlik giyenden p*çlik olmaz Nilloo
Ay resmen subliminal mesaaajjBelki de adam asgari ücrete tepki olsun diye donsuz işe gitti.
Yani demek istiyor ki;
Bu parayla k*çımıza don alamıyoruz eyy işveren.
Ama siz ne anlarsınız işçi sorunlarından, pis burjuvalar.
Allahımmm yine mikkemmel cumleler kuruyorumLekenin ne oldugundan emin ama neden oldugundan emin deil ve o leke sadece neden oluyo bundan hepimiz eminiz ama
Konu sahibi nereye gittin donlari yikamaya mi gittin. Bize beyimizi strese sokmayacak anlayisli olma tavsiyeleri vermezsen kuserim
Ekstra koruma sağlarAy ben de.Hasta olmasın diye.Bir seferinde pantolonla beraber çıkarmış asmış içliği.Ertesi sabah içlik giymiş,askıdaki kotu giymiş gitmiş.Akşam buluştuk.Arkadaşlara gittik.Oturuyoruz koltukta.Bir baktım benimkinin paçasından bir şey sallanıyor.Bu ne dedim?Yaklaşınca içlik olduğunu gördük.Ya sen bunu giymedin mi dedim?O sırada hepimiz gülmekten yıkılıyoruz.Yoo giydim diyor.Meğer içlik giymiş,dün giydiği pantolonun içine sıkışmış,tüm gün gezmiş öyle,ucu paçasından sallanmış.Dışarıda da lavabo ya gitmez.Farketmemiş.
Yaa konu sahibi;sen don giydirme biz 2 içlik,bir de don giydiriyoruz.Leke falan da olmuyor.
Kimse proleteryanın sorunlarını anlamıyor bacım.Ay resmen subliminal mesaaajj
Donsuz gezmek kadinin da hakkı!!!O evde otursun sen çalış bence.. çalısıyo hersey haksa ona tam tersini yap.. ama sen donsuz gitme sakın işe asdff
Detay ver verr heryer apış arası kokusuKocasını hamama götürse daha iyi olur. Eşofmanları da çöpe atsın. Midem kalktı, kirli çamaşır koktu burası. Buraya da sirkeli su tutsunlar.
Kocasını hamama götürse daha iyi olur. Eşofmanları da çöpe atsın. Midem kalktı, kirli çamaşır koktu burası. Buraya da sirkeli su tutsunlar.
Don önemli lutfen donsuz kocalarınizi disari salmayin. Daha yazardimda orucluyumO evde otursun sen çalış bence.. çalısıyo hersey haksa ona tam tersini yap.. ama sen donsuz gitme sakın işe asdff
Ben hep bu ataerkil düşüncelerden yüzünde evrilemicem kocam beni dövsün benceDonsuz gezmek kadinin da hakkı!!!
Brnim kocam olmadığı için çok kıskandım konu sahibesinin donsuz kocasını. Kudurdum kıskançlıktan.Ne ayip bir koca kolay mi bulunuyor canim hayret bisi yağğneee.
Saçmalamayın, aşırtman o. Bacaginizdan aşırtıp üstünüze çekiyorsunuz. Kelimelerin ne anlama geldiğini bilmeden yanlış yanlış kullanıyorsunuz.Haşofman.
Ben hep bu ataerkil düşüncelerden yüzünde evrilemicem kocam beni dövsün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?