Kocamın eşorfmanında d*l lekesi buldum

İçlik de giydiriyomiçlik giyenden p*çlik olmaz Nilloo
Ay ben de.Hasta olmasın diye.Bir seferinde pantolonla beraber çıkarmış asmış içliği.Ertesi sabah içlik giymiş,askıdaki kotu giymiş gitmiş.Akşam buluştuk.Arkadaşlara gittik.Oturuyoruz koltukta.Bir baktım benimkinin paçasından bir şey sallanıyor.Bu ne dedim?Yaklaşınca içlik olduğunu gördük.Ya sen bunu giymedin mi dedim?O sırada hepimiz gülmekten yıkılıyoruz.Yoo giydim diyor.Meğer içlik giymiş,dün giydiği pantolonun içine sıkışmış,tüm gün gezmiş öyle,ucu paçasından sallanmış.Dışarıda da lavabo ya gitmez.Farketmemiş.
Yaa konu sahibi;sen don giydirme biz 2 içlik,bir de don giydiriyoruz.Leke falan da olmuyor.

Konu sahibi nereye gittin donlari yikamaya mi gittin. Bize beyimizi strese sokmayacak anlayisli olma tavsiyeleri vermezsen kuserim

Kocasını hamama götürse daha iyi olur. Eşofmanları da çöpe atsın. Midem kalktı, kirli çamaşır koktu burası. Buraya da sirkeli su tutsunlar.

Ekstra koruma sağlar

Kocasını hamama götürse daha iyi olur. Eşofmanları da çöpe atsın. Midem kalktı, kirli çamaşır koktu burası. Buraya da sirkeli su tutsunlar.
Detay ver verr heryer apış arası kokusu banlanmadan gitmek istiyorum güldürmeyin olmmgaza geliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…