Kocamın Firdevs yöreoğlu gibi hizmet beklemesi

retcoocc0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
57
42
38
Kızlar ben çalışıyorum okul öncesi öğretmeniyim sabah 8 de işe gidiyorum akşam 6 yı buluyo çıkmam işten eve gelince günlük sil süpür yapıyorum çamaşır ser çamaşır topla bunlarım hepsinin yanında yemeğe koşuşturuyorum eşim saat sekiz gibi geliyo işten ve direkt yemek masasına oturuluyor bu adam bi değişti ilk iki sene bana yardım eder toparlardı suan haftasonlarında sadece sil süpür yapar birde cam kapı vs siler temizlik olduğu zaman ben bir türlü hafta içleri yorulduğumu anlatamıyorum bu adama en son bunu pişircem yemek yerine yaptığım her yemeğe şakada olsa bi bahane bir beğenmemezlik yapıyo mesela makarna yapıyorum makarna niye yaptın basit bunu bende yaparım ev yemeği özledim ev yemeği diyo bu ne sokaktan mı getirdim bunu diyorum yok öyle değil diyo ev yemeği yaptım ay ben hamburger yemek istiyorum diyo istediği olmayınca da ben çalışıyorum diyo e canım aşkım eşim bende çalışıyorum ya bunu unutuyo musun kızlar ben sanki katyayım bu da Firdevs yöreoğlu oturduğumu görmesin retcoocc kahve retcoocc çay.kahve çay kahve çay bir dk oturtmuyor beni bende en son kzııyoruk vicdan azabı da çekiyorum dağınık bir adam da değil öyle sadece iş cıkışlarında benimde yorulduğumun farkına varmıyor ben bu adamla ne yapacağım hafta içleri asla bana rahat yüzü göstermiyor böyle olur mu ama birde ben kızınca dağınık değilim pis değilim beni neyle yargılayacaksın diyor ne yemek yapmama yardım eder ne çamaşır serer toplar ilk bir yıl yardım etti hiç bilmiyordum ne yemek yapmayı ne ev işi öğrendim daha sonra hiç elini sürmedi hafta içi hanım sen çamaşır ser ben pilavı yapayım ya da hanım sen yemeği yap ben çamaşır sereyim demez tek marifeti tabağını çatalını kaldırması masadan onu da yapmam bak diye birde arsız gibi beni tehdit ediyo haftanın beş günü çalışıyorum her gün ütü ev işi yemek yapamıyorum ama eşim her sabah her akşam ne kahvesinden be çayından ne tatlısından geri kalmıyo en son herhalde tellioğulları ve seferoğulları gibi kavga edicez of of of ne zor hem çalışıp hem ev işi yürütmek anam anam canım anam nasıl cıkmışsın başa ben çok zorlanıyorum normal mi böyle olması birde ablalarım kardeşlerim ben bu canım eşime ne yapabilirim bana bir tavsiye verin cok zorlanıyorum

Ay tabiki de normal değil.
O daha dayanıklı olan fizyoloji ile çalışıyor, yoruluyor da.. sen yorulmuyor musun tüm gün ?
Çalışırken ev işi yapmak, yemek yapmak vs inanılmaz zor. Tamamen eşit yapılmalı. Olmuyorsa dışarıdan yardımcı çağırılmalı.
Çalışmayan pekçok kadına bile eşleri yardım ediyor, sizinki çok merhametsizmiş.

Bütün duygularını tıpkı burda yazdığın gibi minnosca anlatarak ise başla. Sanırım okul öncesi olduğun için çok yorulmuyorsun sanıyor sen de herşeye kosturunca adam diyor ki e bu yorumlamış bı eve gel ayağını uzat canım çıktı de ki canım cikiyordur el kadar bebeklerle.

Ben calismiyoken de beraber yapiyoduk. Sen evi supur, ben sileyim diyodum. "Hadi bi cay koy da icelim", "ellerinden kahve icmeyi ozledim" diye diye her.yaptiriyodum. neden adamin her istedigini yapip ev islerini tek basiniza ustlendiniz ki?
İlk başlarda alakadardı herşeyle ben öğrendikçe saldı ama bende suan bir takım önlemler aldım ben artık yemek yapıyorsam camasırlar kalıyor e o sürekli takım giyiyor çamaşırlar ona lazım bekliyorum iki gündür bitsin de yıkatayım ev kırklatayım

Ay canım sorma sonradan değişti ya benim o zoruma gidiyo

Siz yemek yaparken seslenin camasirlari asin deyin. Yapmaz mi?

Esinin cani çıksın yani canim canim nedir, su kadarcık düşünmüyor da seni köle gibi görüyor.
Esimle otururuz mesela, kalkmaya yeltenir, derim ki ne istiyorsun ben getireyim, istemez, sen yorulma der gider.
Bazen de zahmet olmazsa diye ister ve tesekkurunu eder.
Anormal şeylere katlanmayin.
Esiniz anormal.
Tavrınızı koyup oyle ilerleyin, ya da bi ömür bu adamın getir götürün yapın.

Allah kolaylık versin,yorulmaniz çok normal. Eşinize güzellikle soyleyin,anlarsa. Ya değilse rest cekin,her şeye yetişmeye çalışmayın. Yemek sizdense çay,meyve servisini kendisi yapsın. Siz de lütfen canınızın kıymetini bilin,bu kadar yormayın kendinizi. Yardım mı istediniz yapmadı mı? Sizde yapmayın bırakın o an. Böyle böyle belki anlar. Ya çok merhametsiz,ya da siz her şeye yetiştiğiniz için onun kadar yorulmadığınızı düşünüyor

Birde özel kurum devlet kurumunda çalışsam yine bir nebze ama yapıcam vallahi yani yeteri biliyorsa yeter bende yoruluyorum ama bir şeyi yapıyorsam artık ikinci şeyi yapmayacağım sürekli diyeceğim yoruldum ayaklarım ağrıyor kollarım ağrıyor iş yapmayacağım

Hem acı hem komik.dile getirmelisin.para kazanmaysa sende kazanıyorsun

Şartlar eşit.

E yani herşey tadinda güzel bir bardak o doldursun bir bardak sen. Çamaşırı da aynı dk katlama çok yorgundum yemeği zor yaptım sonra hallederim de ya da akşam yemekten sonra getir salona oturun karşılıklı katlayın. Ütü yapılacaksa sen utule o askisina aşıp yerine götürsün. Böyle böyle

Eşinizin direkt yemek masasına oturması bana normal geldi. 8de geliyormuş. Siz ondan 2 saat önce evdesiniz. Çayını kahvesini ise elbette kendi alsın. Baştan yanlış başlamış, alıştırmışsınız. O kadar da değil. Yemeği de beğenmiyorsa kendisi yapsın en itici bulduğum erkek yemeğe yorum yapan. Şunu da anlamadım her gün niye ütü yapıyorsunuz, çamaşır asıp topluyorsunuz?

Güzellikle anlatma kısmına katılmıyorum. Eşek değilse anlamıştır şimdiye. Erkekler düz mantık çalışıyor. Lafa değil icraata bakıyor bu ne demek, şöyle: işten çıktın eve geldin, temizlik yaptın yemek tatlıya kadar hazır ve sürekli böyle. Bingo bunları yapabildiğine göre demek ki yorgun değil. O halde ne yapacağız? İş yapmayacağız. Düz mantık. Salona yayılıp ay oram, ay buram diye yorgunluğumuzu defaatle dillendirecegiz. Ama bunu sık sık yapmıyoruz. Fark edeceği kadar yapsak haftada iki üç gün gibi yeter. Ki yanlış değil canımız çıkıyor çalışırken. İşi düzenli yapınca o iş kendiliğinden oluyormuş gibi geliyor. Kıymet bilinmiyor. Arada da yardımcı alsanız iyi olur. Kaç para ise kaç para. Öyle güzellikle anlatayım ne kadar yorulduğumu belli edeyim karşı tarafta şunu uyandırıyor: bu yüzden laf değil icraat. Ha yine anlamazsa cinnet zamanı gelmiş demektir. Onu da o zaman konuşuruz.

Ya bence de yorumladığını düşünüyor çünkü sen ne güzel çocuklarlasın benim insanlarla uğraşmaktan canım cıkıyor güneşin alnında diyo merhametsiz olsa hiç yapmaz haftasonlarında yardım eder az çok ben demem geç uyanır o mesela yatağını toplar odayı toplar ben iş yapıyorsam evi siler süpürür bizim derdimiz hafta içi
Hafta sonları çalışmıyoruz o zaman yardım ediyor bir şekilde ama hafta içi kaldıramıyorum yerinden çok doğru söylüyorsun ben alıştırıyorum onu işte öyle olmasam yapamaz yüzüm çok yumuşak ona karşı ondan da mı güç alıyo nedir bir bakışı var o şekilde baksın bende akan suları durdurur istediğini de yaptırır zaaf gibi Bişi
Siz yemek yaparken seslenin camasirlari asin deyin. Yapmaz mi?
Yapar ama ben kendi aklı etsin diyorum bunun kendi kendine aklı edeni yok mu

Çay yapmam kahve yapmam kalksın kendi yapıp içsin

Sadece temizliği yaparım, onu da her gün yapmam. Yemek de bif süre yapmayın bence kendinize yetecek bir şeyler yapıp oturun yiyin. Sonra da net konuşun, çalışıyorum yorgunum senin yemeğinle falan ugrasamicam kusura bakma derim. Gerizekalı değilse anlar herhalde, eşşek olsa bu kadar sırtına yük konnmuyor sanki hizmetçisi var

Ay çok güzel çok hoşuma gitti bu yorum ağzınıza sağlık ben yarın bir yardımcı çağırayım en iyisi birde tek yemeği yapıp oturayım aşağıya da görsün gününü

Bana iki saat uyu diyo uyunmuyor ki ev işleri duruyor ama bundan sonra ev işten yıkılsa da yapmıcam bu ne ya bıktırdı beni valla en son tencereyi yiyecek kafasına beni de rahatlatacak kendini de
İşte bu imkansız Erkekler komut almadan çalışmıyor
bunu bana iki yıl önce kimse neden demedi birde biz liseden beri görüşüyoruz o zamanlar derdi seni asla yormayacağım yardımcı olacağım sana incinmene zorsunmana izin vermem diye pehhhh evlendik cicim ayı gitti hiç biri kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…