Kocamın Firdevs yöreoğlu gibi hizmet beklemesi

Salona bitane cay kahve makinasi alin kac paraysa kac para
Kalsin tusa bassin alsin icsin
96 ay bunun taksidine calisicam lutfen kalk kendin al cayini dersin

Tabağımi çatalimi da kaldırmam dediğinde, ben yemek yapmayinca o tabak, çatal zaten kirlenmeyecek diyip yemek yapmayı bırakın. Görev dağılımı teklif edin kabul etmezse çamaşır temizlik falan da yapmayin. Onun gibi dinlenin sizde. Yukarıda arkadaş yazmış. Söyleyip durmayın bir kere güzelce konuşun. Kabul etmezse sizde birakin bütün işleri. Az laf, çok icraat

Az yesin de kendisine bir hizmetçi tutsun. Salak salak da konuşuyor, bir tehdit ediyormuş tabağımı kaldırmam diye. Nasıl tahammül edebiliyorsunuz böyle bir tipe?

Ay niye yapıyorsunuz yahu yapma yorgunum yat keyif Cat hayret bir şeysin işler biriksin hafta sonu birlikte yapın.... Yaranamazsin güzelim sonunda yapmasaydin derler..

"sen o çatalı kaşığı sofradan kaldırma, bak bakalım bu evde bi daha yemek çamaşır görebiliyo musun" diyemediniz mi. Bu arada kkda en etkili yöntem ev işi yapmayan kocaya karşı eve maaşından katkı yapmamaktir. Madem siz "kadınlık" yapıp ev işlerini hallediyosunuz, kendi de bi zahmet erkek olup ev gecindirsin

Esiniz vicdan ve empati yoksunu. Belli ki boyle yetistirilmis. Bu saatten sonra nasil degisir bilmem. Allah yardimciniz olsun

Katya rolüne kendiniz girmişsiniz ama. Çay kahve istemek nedir? Eli ayağı yok mu bu adamın.
Yapmayın yemek, yoruldum deyin, benim çamaşırları yıkarken renklilere dikkat eder misin deyin, akşam süpürge açacaksan dağınıklığı toplayayım ona göre deyin.
Böyle böyle itekleyin işte işleri.

Ayrıca akşam işten yorulmuşum koltukta otururken kimse beni çay kahve getir diye kaldıramaz. Evliliğimin başından beri bunu yansıttığım için böyle işleri eşim yapar. Çünkü fizyolojik olarak benden daha güçlü. Erkekle kadının gücü bir değil, ikimiz de çalışıyoruz ben daha çok yoruluyorum. Anlatın kocalarınıza.

6 senelik evliyim hemşireyim nöbetli çalışıyorum günün 24 saati eşşek gibi çalışıp birde evde kendimi paralayamam eşim bana göre daha rahat çalışıyor eve gelince çamaşır bulaşık temizlik ne varsa yapmak zorunda ben işten gelince çocuğa ancak bakabiliyorum yemek yapıpta yiyebilirsek o günü kurtarmış sayıyorum. Kimin şartları neye elveriyorsa yapmalı birbirinin hayatını kolaylaştırmaktır evlilik. Bu kadar zor bir çalışma hayatım varken bana destek olmayan bir adam olsaydı asla çekmezdim canıma kastım mı var. Ev yemeği istiyorsa öğrenip oturup yapsın sana da yedirsin hayret bişey

Allah size akıl fikir versin

bazı erkeklrin yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor, bir kaç gün tamamen yaptığınız işleri yapmayı bırakın ,yorgunum ,hastayım deyin ,çekilin odanıza ,bakalım evin pisliğinden rahatsız oluyor mu , laf söylerse de yetişemiyorum rahatsızım , eve birini tutalım de, birini tutmak en kötü 5.000 , tutsun madem, kendisine de hizmet eder. hiç acımayın, erkeklere böyle davranınca anca adam oluyorlar

Tamamını okuyamadım da şeye takildim ben, butun gun bos duran evi neden gunluk süpürüp siliyorsunuz Canınıza kastınız mi var ya

Eşim geçen yıl her cumartesi benimle temizlik yapardı, o zaman işten 3,5 4 arası çıkıyordu. Bu yıl artık işi yoğunlaştı ve ağırlaştı. Sabah 7de iş başı yapıyor yeri geliyor işi gece 10-11 gibi bitiyor. Haliyle adama bulaşık yıka temizlik yap diyemiyorum vicdanım el vermiyor.

Çözüm cinnet şeklinde yorumladım.

Ben çalışmadığım halde hizmet beklenmesi sinir bozucu çalışan kadın için düşünemiyorum bile

Ben de 6da işten çıkıp temizlik+yemek+bulaşık+çay servisine nasıl zaman ve enerji bulabildiginize şoka uğradım anaokulu öğretmenliği müthiş yorucu bı iş

siz böyle dağınık olmamasını lütuf gibi anlatıp bi de tabağımı bile kaldırmam bak diye tehditlerine boyun eğerseniz bu adam asla yola gelmez,tehdit ettiğinde ne yemek ne temizlik ne çamaşır yaparım diyemiyor musunuz hadi bakalım hodri meydan diyemiyor musunuz

Bana iki saat uyu diyo uyunmuyor ki ev işleri duruyor
Eşinizi Firdevs Yöreoğlu, kendinizi Katya rolüne sokan sizsiniz.
Eşiniz 2 saat uyu diyormuş eve gelince koştur koştur ev işine girişen sizsiniz eşinizin böyle bir beklentisi yok ki
Biraz rahat olun, eve gelince dinlenin uyumuyorsanız bile şöyle güzel bir yorgunluk atma duşu yapın, sevdiğiniz bir içecek koyun, ayaklarınızı uzatıp koltuğa kurulun, bir yandan içeceğinizi yudumlayın bir yandan ister kitap okuyun, ister müzik dinleyin, ister sosyal medyada gezinin, eşiniz gelince beraber sofrayı kurun yemeğinizi yiyin, hadi hayatım sen sofrayı kaldır ben de getirdiklerini bulaşık makinesine dizeyim deyin, canı tatlı mı çekti dolapta olacaktı alırsın birer kahve de iyi giderdi al canım cezve burada sen kahveleri yap ben de şöyle bir ortalığı toparlayıp geliyorum dersiniz, ikinizde çalışıyorsunuz en azından haftada 1 ev işleri için yardımcı alabilirsiniz kapı çerçeve silme, ütü, banyo mutfak temizliği gibi işleri yardımcı yapar, siz arada bir şöyle üstten süpürür toz alırsınız, iki yetişkinin olduğu ev ne kadar dağılabilir ki
Yemeklere de burun kıvırıyorsa sen çok lezzetli yapıyorsun deyip haftalık bir menü oluşturup hafta sonları eşinize yaptırın, yetişemediği yerde dışarıdan ev yemeği siparişi verirsiniz.

Eşinize bu konuda çok yüz vermişsiniz paşa bey uzatıyor bacaklarını bana çay getir bana kahve getir ohh başka bir şey ister mi. Oldu olacak yemeğinde siz yedirin. İkinizde çalışıyorsunuz ayda bir yada haftada bir kadın tutun. Hafta içi temizlik zaten yapmayın yemeği yapın yeter baktınız yemeği beğenmiyor. Aaa öylemi deyin yapmayın yemek bir süre. Bir şey derse e zaten beğenmiyorsun zevkle yemiyorsun bende yapmadım kendin yapabilirsin istersen dışarıdan söylersin o senin sorunun ben kendime kadar yaptım yedim deyin. Akşamları da uzanın çay kahve istediğinde görmüyor musun uzanıyorum bende yorgunum herhalde kalk kendin yap çayını kahveni bana da getir kalmıycam şimdi deyin Arada da ayy ben çok yorgunum ayyy oram ağrıyor offf buram tutuldu ayyy ne bakıyorsun öyle kalk bana çay kahve yap kendime geleyim deyin Çocuk gibi düşünün nasıl alışırsa öyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…