• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamın git iş yerine, at o parayı suratına, rezil et!

tüylerim diken diken oldu.

zaten bugünde hic iyi degilim... konuyuda okuyunca iyice dagildim.

Aklıma geldi hanımefendi. Zaten bu üsluplarla hayatımızı zehir ediyoruz. O böyle dedi sen bunu de, altta kalma. Karşılıklı üsluplar düzgün olmalı. Bende fikir veriyorum. Karşılık üsluplar düzgün olsun diye. Ne güzel dediniz az yada çok herkes hata yapabilir. Çuvaldızı önce kendimize batıralım.
bilmiyorum çocuğunuz varmı ama hamilelikte gçimsizlikler yaşayıp annesinin evinde bebğini zor şartlarda büyütmye çalışan biy bayan psikologa gitmeyi düşünüyor artık çuvaldızı batıracak durumu yoktur kendine bu dönemde insanlar iadere edilmek istiyor doğum lahusalık,bebeğin bakımı hayatı değişiyor bir anda insanın eğer çocuksuz yada çocuğu yaşında falan olsaydı belki ama çok zor bir bayan olarak bu durumunda yaptığınız iin yorumunuz bana farklı geldi.

Kizlar hepinizi tek tek okuyirum tesekkur ediyorum.
bizim dugun altinlari bankada kasada.
oglumun altinlarinj kasaya koymaya zaman bile olmadi.
kizlar ben simdi yarin psikiyatriye gidicem.
en azindan biraz beynimi bosaltirim. Bakaljm ne diycek?

Carsamba gunu de abim ve babamla eve gidicez. Abim isten izin alabilirse insallah.

Ben eve girdigimde altinlarin evde olmadigini gorunce deliririm gibi geliyor.
cunku bunlar benim tuy bitmemis oglumun bu altinlarini bozdurup yiyebilecek tiyniyetteler.!

O zaman ne yapayim? Gidip is yerinde kibarca disari cagirip hesabini mi sorayim?

ah kizlar cigerim yaniyo.
oglum dogacqk diye ona arabali duvar kagidi bile yaptirdigim evimde bi gun yuzu goremedim.

Minigim suan yanimda yatiyor.

Canim annem salonda kanepede.
babam benim odamda.

Onlar rahat genis yatalim diye bize yataklarini verdiler.

O kadar zor ki.

O incecik nefes alisini dinliyorum oglumun.
hem uzgun hem kirgin hem de sinirliyim.

beddua gunah diye edemiyorum. Kufur etsem sinirjm daha da artiyor. Rahatlayamiyorum.

Oglum bi gece bile yatamadi anneannesinjn ona diktigi nevresimle besiginde.

Hepsi evde kaldi.

O minik ayaklari o dogmadan aldigim guzel mavi cizgili papuclari giyemedi.

hatta buyuduler bile. Bunlari aglayarak yaziyorum : ((((
Cok canim yaniyor.

kelimeler dugumleniyor bogazimda : (((
Gerçekten çok üzüldüm durumunuza :( Ama bebeğiniz yanınızda, sağlıklı. İnşallah siz de güçlü bir şekilde atlatacaksınız bu zamanları birbirinize tutunarak. Ne olur beş para etmez zihniyetler yüzünden kendinizi perişan etmeyin :( Aileniz arkanızda, bebeğiniz kucağınızda. Varsın eksiğiniz özenerek hazırladığınız odası olsun, yine yapılır onlar. Huzurunuz eksik olmasın bundan sonra, sizin için en büyük dileğim bu

Gerçekten çok üzüldüm mihri :KK61: Arkadaşlar söylenebilecek herşeyi söylemiş. Allah yardımcın olsun. :KK43:

bilmiyorum çocuğunuz varmı ama hamilelikte gçimsizlikler yaşayıp annesinin evinde bebğini zor şartlarda büyütmye çalışan biy bayan psikologa gitmeyi düşünüyor artık çuvaldızı batıracak durumu yoktur kendine bu dönemde insanlar iadere edilmek istiyor doğum lahusalık,bebeğin bakımı hayatı değişiyor bir anda insanın eğer çocuksuz yada çocuğu yaşında falan olsaydı belki ama çok zor bir bayan olarak bu durumunda yaptığınız iin yorumunuz bana farklı geldi.

Şurada anlaşamıyoruz. Bu seviyeye gelme zaten üslupla oldu. İlk bir ay, iki ay deseydiniz anlardım lohusalık. Allah bağışlasın çocuk 6 aylık olmuş. İdare edilmeyi iki tarafta ister. Benim görüşüm bu, sizinki farklı saygı duyarım.
Niye farklı geldi hırsla ilerledikçe psikoloji daha fazla bozulmayacak mı.

Şurada anlaşamıyoruz. Bu seviyeye gelme zaten üslupla oldu. İlk bir ay, iki ay deseydiniz anlardım lohusalık. Allah bağışlasın çocuk 6 aylık olmuş. İdare edilmeyi iki tarafta ister. Benim görüşüm bu, sizinki farklı saygı duyarım.
Niye farklı geldi hırsla ilerledikçe psikoloji daha fazla bozulmayacak mı.
evet bozulacak haklısınız ama sonuçta kimse gül gibi geçinirken yuvasını bozmuyor hamileliktede şiddet görmüş hanımefendi yaşadıkalrı biriktirklerinden bu hırsı.keşke rahat mutlu gezip tozan o olsa ikisinin karar vererek yaptığı bebeklerinin tüm sorumluluğu ailesiyle birlikte hanımefendide nasıl hırsalnmasınki.tabi anlatına göre yorumluyoruz Allah kimsenin yuıvasında huzurunu bozmasın.ben karşı tarafın ahlaklı olsa ne olursa olsun eşine heleki hamile iken el kaldırmasını anlayamam uslubu kötüde olsa.sizede düşüncenizden dolayı saygı duyuyorum elnette ama bu yaşanmışlıkların içinde kendim ne yaptımı çokta düşünmesine gerek olmadığı kanısındayım.

Kadın herseye maruz kalıyor, kafa dinlemek için ailesinin evine gidince blöfüne dava açtığını avukatına söyletiyor, kadın olsun ailesi olsun defalarca telefon ediyor ama açılmıyor. Kapının kilidi bile değişiliyor. Sonra sırf sinir etmek için 300 lira göndereceğim diye mesaj geliyor.
Gene de kadın suçlu öyle mi?
Makyaj yapsın süslensin, dekolte giyip adamın işyerine gitsin, Aşkım ben geldim hadi beni Yemeğe çıkar. Der bu iş tatlıya bağlanır. Akşam da Süslü bir gecelik giysin oldu bitti maşallah.
Çünkü kadının adı yok çünkü kadının en büyük düşmanı kadın...
Geçiniz efenim geçiniz...

Konu sahibi senin durman hata, gitsene ewine eşyalarını almaya....
Haneye tecavüz etmekten seni suçlayamaz öyle değil mi?
İyi bir avukat tut ve çocuğun için 1.500 TL aşağıya nafaka alma o adamdan....

Kizlar hepinizi tek tek okuyirum tesekkur ediyorum.
bizim dugun altinlari bankada kasada.
oglumun altinlarinj kasaya koymaya zaman bile olmadi.
kizlar ben simdi yarin psikiyatriye gidicem.
en azindan biraz beynimi bosaltirim. Bakaljm ne diycek?

Carsamba gunu de abim ve babamla eve gidicez. Abim isten izin alabilirse insallah.

Ben eve girdigimde altinlarin evde olmadigini gorunce deliririm gibi geliyor.
cunku bunlar benim tuy bitmemis oglumun bu altinlarini bozdurup yiyebilecek tiyniyetteler.!

O zaman ne yapayim? Gidip is yerinde kibarca disari cagirip hesabini mi sorayim?

ah kizlar cigerim yaniyo.
oglum dogacqk diye ona arabali duvar kagidi bile yaptirdigim evimde bi gun yuzu goremedim.

Minigim suan yanimda yatiyor.

Canim annem salonda kanepede.
babam benim odamda.

Onlar rahat genis yatalim diye bize yataklarini verdiler.

O kadar zor ki.

O incecik nefes alisini dinliyorum oglumun.
hem uzgun hem kirgin hem de sinirliyim.

beddua gunah diye edemiyorum. Kufur etsem sinirjm daha da artiyor. Rahatlayamiyorum.

Oglum bi gece bile yatamadi anneannesinjn ona diktigi nevresimle besiginde.

Hepsi evde kaldi.

O minik ayaklari o dogmadan aldigim guzel mavi cizgili papuclari giyemedi.

hatta buyuduler bile. Bunlari aglayarak yaziyorum : ((((
Cok canim yaniyor.

kelimeler dugumleniyor bogazimda : (((

Çok duygulandım ama :KK61: Beddua kesinlikle etme arkadaşım Rabbim zaten görmüyor mu sana yapılanı. Evladına sarıl. Rabbim evladından güldürsün inşallah yüzünü.

Boşanmaya sebebi nafaka ödemek zorunda kalacağım içindir. Davayı siz açın şehitlerimiz aylardır ayrı olduğunuzu söyleyin ce süreç daha çubukları herhalde. Çilingir le açın kapıyı kendi evini kim ne karışır. Allah evladını sana bağışlasın o adi herife gösterme yüzünü

ah ne zor şeyler. ne vicdansızmış bu adam.
ben sadece size mantık olarak yapılması uygun olan aklıma gelen şeyleri söyleyebilirim.
öncelikle babanız ve abinizle beraber çilingir ile gerekirse bir de kamyonet kiralayın o eve girin, sizin de eviniz orası. eşyalarınızı, yavrunuzun tümmm eşyalarını, altın, takı... hepsini alın. hırsızlık yapmıyorsunuz ki asıl zorbalığı yapan o edepsiz, haysiyetsizler.
ikinci olarak kesinlikle ve kesinlikle çalışmaya başlamalısınız. evet babasız çocuk annesi de çalışacak diye düşünebilirsiniz ama yavrucağa yanında olduğunuz sürede öyle güzel sevgi vereceksiniz ki, anneannesi ve dedesi de öyle güzel bakacaklar, sarıp sarmalayacaklar ki onu hiiiç sevgisiz kalmayacak inanın.
sonrasında o pis adama ayda en az 1500-2000 liralık nafaka talebi il bir dava açın. hukukçu arkadaşlar hepimize çok yardımcı oluyorlar burada, onlar da yol gösterecektir size. çok zor yaşadıklarınız ama yavrunuz sağlıklı olsun, siz sağlıklı olun, anannız-babanız olsun sırtınız yere gelmez. elin pis herifi için yıkılmayın.

kızlar ya ev kira. kontrat eşimin üzerine. yine de çilingir açar mı?
benim kocam para harcamada sınırı yoktur gidip en pahalısı en sağlamı neyse onu takar kapıya!
bi de sitede güvenlik var. onlara almayın diye tenbih etse de gidebilir miyiz? hukuksuz iş yapmak istemiyorum mahkemede aleyime delil olsun istemiyorum !
Kimlik fotokopisiyle aciyorlar kapıyı. Anahtarı evde unutup actırmak zorunda kalmıştım bir kez. Sadece kimlik fotokopisi verdim.
Avukat bulup görüşün , sorun ne yapabilirsiniz diye. Avukat belki farklı bir yöntem önerir, mahkeme karari çıkarilabilir belki bilemiyorum.
Sizi geçtim bebeğini düsünmeyen bu adamdan her hakkınızı alarak en kısa sürede kurtulmanızı temenni ederim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sadece ilk mesajı okudum içimden geçenleri yazmak istiyorum. Bir kere psikiyatriste değil lütfen önce karakola gidin. Gidin ve evinize giremediğini anlatıp eşiniz hakkında suç duyurusunda bulun. Gerekirse polis eşliğinde açın kapıyı özel eşyalarınızı alın ve tutanak tutturun. İyi bir avukat bulun ve boşanma davasından önce bebeğiniz için nafaka davası açtırın. Mal varlığına tedbir koydurun ve dava celplerinin iş yerine ulaşmasını sağlayın. Sonrasında isterseniz psikiyatriste gidersiniz ama şimdi zamanı değil. Şimdi harekete geçme zamanı böyle bekleyerek zaman kaybetmeniz ilerinizde aleyhinize bir durum yaratabilir. Her ne kadar siz haklı gibi görünseniz de esasında evi siz terk etmiş gibi gözükebilir. Minicik bebeğini aramayan adam sizi rahatlıkla suçlu gibi gösterebilir. Ayrıca psikiyatriste gitmenizi bile ileride aleyhinize kullanabilir. Belli ki alçalmaktan çekinmeyecek bir tip var karşınızda. Zaman kaybetmeyin artık iyi bir avukat bulup aksiyon alın

sakın eve kendi kafanıza göre,ailenizle, çilingirle girmeye çalışmayın....adam pislik yapıp içerde param vardı çalmışlar derse başınıza iş alırsınız....kızımda boşandı o zaman avukatı söylemişti....sinirleriniz hırpalanmıştır tabii ama şu aşamada doktora gitmeyin...biz bu konularda sıkı sıkıya uyarılmıştık...bilginiz olsun istedim...geçmiş olsun...

şikayet et polıse polısle bırlıkte git evıne actır kapıyı al esyalarını sonrasındada ver mahkemeye tahmınat bosanma hakaret vs. davalarından... kıılıdıde degıstır gıremesın oda evıne ugrassın ..

Ev sizin eviniz çilingirle açtırıp girebilirsiniz.
Eşiniz mi sizmi haklı bilemem.
Sizin dilinizde, kelimelerinizde hoş değil ''vicdan mastürbasyonu''.
Yazmıcaktım ama 8.000 tl alıyor. Oğluna 300 tl layık görmüş. Gerçi onun parasına ihtiyacım yok ama.
K. valide K. Peder o kadar laf saymışssınz.
Evi siz terkettiyseniz çocuktan mahrum bıraktığınızı düşünecekler aramayacaklar. Etrafınızda dönmeyecekler.
Eşinizin gezip tozduğunu kebapçılara gittiğini yazmışsınız. İş yerine gidip rezillik çıkartmayı. Görümcenizin altınlara konması. Yani eşinize saydırında birazda aynaya bakalım benim nerede hatam var.

arkadaşım burası forum
derdini anlatırken 8,000 TL alıyor, oğluna 300 TL layık görmüş yazmasında ne mahsur var?
kapı dışarı edilmiş, kilit değiştirilmiş, bir çöp alamamış, iş yerine gidip rezillik çıkartmak istemesi anormal mi hakikaten?
eşinin gidip gezip tozduğunu yazmasından da neden rahatsız oldunuz hiç anlayamadım
kadın olayları tam olarak yaşadığı, hissettiği gibi yazıyor, ağlayarak yazıyor
adamın onca yaptığı şey arasında şu yazdıklarınız mı battı size

Back
X